Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Elitesse[/B] - a wiesz, że Twoja opinia ma sens? Może rzeczywiście nie chodzi tutaj o organizację pracy biurowej (choć wiele jej brakuje do oceny "dobra"), lecz o umiejętność korzystania z komputera? Przecież niektóre odpowiedzi przez telefon wołają o pomstę do nieba! I to ciągłe zapychanie się komputera od poczty, nieodbieranie poczty, brak odpowiedzi na maile...
Coś w tym jest!
Pzdr.

Posted

niom ja tak mysle, wiem co sie dzieje u mnie w miasteczku na poczcie gdzie tez niedawno wprowadzono komputery :D - panie troszke starszej daty sobie z nimi nie radza i wklepywanie przelewow itp trwa godzinami...

Posted

mi juz rece odadaja :( niedlugo mi termin Katowic przeleci kol nosa :(

moze by jakies pismo wystosowac do Zarzadu o zmiane procedury wystawiania Championatow i wyznaczenie maksymalnego czasu wydawania dyplomow ??

Posted

[quote name='Elitesse']a czy zaglada tu ktos kto bywa na zjazdach delegatow i moglby sie zajac ta sprawa w ramach przekazywania glosu ludu ??[/quote]

Ty to jakaś optymistka okropna jesteś Elitesse:cunao: Może u Was w oddziale są tacy- ja u siebie nie widzę, chocbym się bardzo starała.Jak w Zarządzie- czyli potencjalni kandydaci na delegatów- są osoby, co wystawę widzą raz w roku, to co to kogo obchodzi???????

Posted

Na Walne Zebranie może przyjść każdy, kto ma opłacone składki na dany rok. I każdy może zabrać głos np. w punkcie "Wolne wnioski". Ja już od 2 lat przymierzam się do takiego Zebrania, ale - wstyd przyznać - wystawy mi wchodzą w grę. Może w 2006 r. uda mi się tam dotrzeć?
pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Na Walne Zebranie może przyjść każdy, kto ma opłacone składki na dany rok. I każdy może zabrać głos np. w punkcie "Wolne wnioski". Ja już od 2 lat przymierzam się do takiego Zebrania, ale - wstyd przyznać - wystawy mi wchodzą w grę. Może w 2006 r. uda mi się tam dotrzeć?
pzdr.[/quote]

A na zebranie delegatów, to już się chyba każdy nie załapie.Idealnie by było, żeby nasi delegaci przekazywali nasze postulaty do ZG- kwestia istotna zeby im się chciało.

Posted

[B]uwaga uwaga !![/B]

[B]oglaszam wszem i wobec ze dzis przyszedl dyplom Championa Polski dla Zadry !! po 4 miesiacach czekania... wystawiony 8 grudnia...[/B]

:laola: :laola:

ale zeby nie bylo za wesolo to listonoszka wrzucila go do skrzynki sasiada i to tak pechowo ze nie dalo sie listu wyciagnac, sasiad szarpnal ... no i mam championat w 3 kawalkach ... :shake: :shake:
zastanawiam sie czy ZG bylby sklonny wystawic duplikat ?

a tak wogole to sie zdziwilam bo ja jestem tylko wspolwlascicielka Zadry - w papierach jest na kogos innego no i Mlodziezowy Championat przyszedl do tamtych ludzi i oni widnieli na dyplomie a teraz ja jestem jako wlascicielka :) :) :) i uwaga PIERWSZY raz NIE zrobili bledu w moim nazwisku jupi !!!

Posted

DO mnie dziś przyszedł dyplom młodzieżowego championa- po 3 miesiącach czekania.
Data wystawienia to też 8 grudzień- ludzie, też dostaniecie :shiny: !
Ufff, mogę go wreszcie zgłosić....

Posted

Nasz, "dorosły" tym razem, championat przyszedł też 28-go, data wystawienia 7.12, a od ostatniej wystawy z CWC czekaliśmy równo 3 miesiące i 3 dni. Takie to chyba terminy. A swoją drogą tyle championatów wystawić w 2 dni:hmmmm:

Posted

Takim tempem to nie zdarze pewnie zglosic do Leszna :shake:

Sprawozdanie z ostatniej wystawy juz doszlo do ZG, ciekawe jak dlugo bede czekala na dyplom.. Od przyszlego tygodnia bede sie im naprzykrzac :mad:

Posted

Hihihi...
A ja czekam na Gusiowy "dorosły" championat. Ponieważ ostatnie CWC dostał w NDM, to nawet nie mam co odliczać, bo wystawa jeszcze nie jest rozliczona. Ale pod koniec stycznia/początek lutego 2006 r. - zaczynam!
Pzdr.

Posted

jak we dwie zaczniecie to biada panie z biura ! :mad: :lmaa: :evilbat: :x :2gunfire: :snipersm: beda chyba blagac o litosc :modla: :shocked!: ale moze w koncu sie wezma do roboty i siada do swoich komputerkow :user: a wtedy to juz bedzie :bigcool: :sweetCyb: :Cool!:

Posted

To ja jestem jakaś dziwna... :roll: Moja sunia ukończyła championat we wrześniu a ja dopiero jutro wyśle papiery i to tylko dlatego, że mi znajomy przypomniał :p Chyba powinnam się wstydzić, co? :oops: ;)