marta23t Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 moja niewidoma starowinka ma strasznie czerwone oczka-brak łez. czasem śpiąc nie domyka oczu- to chyba dlatego:-( weterynarz polecił zastosować sztuczne łzy. pytałam jakie- odparł, że jak dla ludzi z apteki. ale preparat preparatowi nie równy.:shake: może ktoś stosował i może mi polecić jakie sztuczne łzy dla psa mogę kupić? cena nie gra roli-chodzi mi żeby były jak najlepsze i bezpieczne dla psiaka. z góry dziękuję:loveu: Quote
ewtos Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='marta23t']może mi polecić jakie [B]sztuczne łzy[/B] [/quote] [B]Hyaback[/B] do nabycia w aptekach bez recepty, stosuję przy szkłach kontaktowych własnie z powodu suchego oka, polecam. Quote
marta23t Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 dziękuję jak wypróbowane na piesku to jeszcze lepiej:loveu: Quote
rekus Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 wez no na Mieszka DO Pana ORLOWSKIEGO rowniez tę mlodszą beagielke co jej oczy bieleja , zanim zupelnie oslepnie przy tej twojej od 14 lat pani... Quote
rekus Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Optimune !! A o łzach i suchym oku : [url]http://www.okulistykazwierzat.pl/Zespol_suchego_oka.php[/url] Quote
marta23t Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Rekus dzięki;) a na Mieszka po ostatniej akcji moja noga nie powstanie:mad::angryy: Quote
Recommended Posts