Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boziu kochana tak mi przykro,że musiałaś/musisz przez to przechodzić,ale najwazniejsze,ze mala będzie szczęsliwa i oddałaś ją w dobre ręce...

Pamiętam jak musiałam uśpic mojego kochanego Ebanko-czułam pustkę i tęsknotę straszną,ale i spokój,bo wiedziałam,ze tam jest mu lepiej,ze już nie cierpi i że tak musiało być... :-(

Nie dziękuj,bo nie ma za co-cieszę się ,ze moglam sie na cos przydać i jakos pomóc.

Ci państwo obiecali,ze dadzą mi jutro znać jak minęla podróz i pierwsze godziny w nowym domku.

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tigra jest w nowym domku od kilku dni, dostałam już dwa zdjęcia, niestety nie mam jak ich tu umieścić. Często rozmawiam z nowymi właścicielami, Tigra zaklimatyzowała sie w nowym domku, chociaż nowy pan dostał ząbkami po rączkach:diabloti:, gdy podszedł do "maleństwa" jak spało. Codziennie chodzą na długie spacerki, ogólne jest super (oczywiście nie zapeszam), ale nowa pani dzwoni do męża, że tęski za Tigrą (akurat rozmawiałam z nim na gg).
Jest super :multi:

• 2 months later...
Posted

Jak w temacie szybko potrzebujemy znaleźć jej chociaż dom tymczasowy, państwo podejmując decyzję o adopcji nie wzięli pod uwagę jej dużej niechęci do kotów, i ogólnego charakteru Fili. Wczoraj pan dzwonił, że musimy szybko coś wymyśleć bo odda ją do schroniska. Zagryzła Jorka sąsiadki, czyja wina wnikać nie będę :angryy:, ale chyba każdy wie. Jeśli możecie jakoś pomóc to bardzo proszę. :placz: