KAMI-F.B. Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Boziu kochana tak mi przykro,że musiałaś/musisz przez to przechodzić,ale najwazniejsze,ze mala będzie szczęsliwa i oddałaś ją w dobre ręce... Pamiętam jak musiałam uśpic mojego kochanego Ebanko-czułam pustkę i tęsknotę straszną,ale i spokój,bo wiedziałam,ze tam jest mu lepiej,ze już nie cierpi i że tak musiało być... :-( Nie dziękuj,bo nie ma za co-cieszę się ,ze moglam sie na cos przydać i jakos pomóc. Ci państwo obiecali,ze dadzą mi jutro znać jak minęla podróz i pierwsze godziny w nowym domku. Quote
fiona_ona Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Tigra jest w nowym domku od kilku dni, dostałam już dwa zdjęcia, niestety nie mam jak ich tu umieścić. Często rozmawiam z nowymi właścicielami, Tigra zaklimatyzowała sie w nowym domku, chociaż nowy pan dostał ząbkami po rączkach:diabloti:, gdy podszedł do "maleństwa" jak spało. Codziennie chodzą na długie spacerki, ogólne jest super (oczywiście nie zapeszam), ale nowa pani dzwoni do męża, że tęski za Tigrą (akurat rozmawiałam z nim na gg). Jest super :multi: Quote
fiona_ona Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Jak w temacie szybko potrzebujemy znaleźć jej chociaż dom tymczasowy, państwo podejmując decyzję o adopcji nie wzięli pod uwagę jej dużej niechęci do kotów, i ogólnego charakteru Fili. Wczoraj pan dzwonił, że musimy szybko coś wymyśleć bo odda ją do schroniska. Zagryzła Jorka sąsiadki, czyja wina wnikać nie będę :angryy:, ale chyba każdy wie. Jeśli możecie jakoś pomóc to bardzo proszę. :placz: Quote
eliza_sk Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Oooo jejku :placz: Ja oferuję allegro, jak tylko przejmiecie sunię. Quote
Recommended Posts