Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Migotka czy ty nie masz czasem zamiaru iść na weterynarza?Robisz tym swoim pieskom coraz bardziej sterylne warunki,jeszcze trochę a pozamykasz je w jakis inkubatorach.Masz naprawdę niesamowite pomysły.A co do szamponu wysrebrzającego,coś nie bardzo chce mi się wierzyć że takowy istnieje .Jeśli york czy biewer ma się wybarwić na kolor srebrny to wcześniej czy póżniej to napewno nastąpi samoistnie.Ja osobiście pierwszą kąpiel funduje swoim szczeniaczką już w wieku 5 tygodni.Jeszcze nigdy żaden z nich się nie pochorował,a póżniej to już w miarę potrzeb.W każdym razie WITAM następne BIEWERKI.

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Shahar']A ja uwazam ze takie uzadzenie jest bardzo poreczne w domu jesli ktos potrafi z tego korzystac.[/quote]

Z tego akurat mały pożytek. Za małą ma moc.;)

Posted

To urządzenie ma moc - 100 x , 600 x, 1200 x i co najwazniejsze świeci własnym światłem ..... i widać robale z wąsami .......najlepiej sie pracuje na powiększeniu x 100.

Posted

.....[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img442.imageshack.us/img442/3487/smiles131ws1.gif[/IMG][/URL]
.. teraz jadę szukać Nużeńca [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img442.imageshack.us/img442/3487/smiles131ws1.gif[/IMG][/URL]

Guest Agata_B
Posted

[quote name='białeyorki']Migotka czy ty nie masz czasem zamiaru iść na weterynarza?Robisz tym swoim pieskom coraz bardziej sterylne warunki,jeszcze trochę a pozamykasz je w jakis inkubatorach.Masz naprawdę niesamowite pomysły.A co do szamponu wysrebrzającego,coś nie bardzo chce mi się wierzyć że takowy istnieje .Jeśli york czy biewer ma się wybarwić na kolor srebrny to wcześniej czy póżniej to napewno nastąpi samoistnie.Ja osobiście pierwszą kąpiel funduje swoim szczeniaczką już w wieku 5 tygodni.Jeszcze nigdy żaden z nich się nie pochorował,a póżniej to już w miarę potrzeb.W każdym razie WITAM następne BIEWERKI.[/quote]Przykre, ale całkowicie się zgadzam!

Guest Agata_B
Posted

[quote name='BIEWERKA']A dokładnie w czym się zgadzasz bo były tam dwa wątki[/quote][QUOTE]Robisz tym swoim pieskom coraz bardziej sterylne warunki,jeszcze trochę a pozamykasz je w jakis inkubatorach.Masz naprawdę niesamowite pomysły.[/QUOTE] . Mam ochote napisac całą prawde o X . ale nie moge

Posted

[quote name='Agata_B']. Mam ochote napisac całą prawde o X . ale nie moge[/quote]

[COLOR=SeaGreen][B]Agata no i po co robisz zamieszanie. Jak o czymś wiesz to poprzyj to dowodami oraz imieniem i nazwiskiem.[/B][/COLOR]

Posted

Jest nam tutaj tak dobrze i miło, atmosfera się w ostatnim czasie poprawiła i proszę niech tak zostanie, nie róbmy na nikogo nagonek, a jeśli chce ktoś coś napisać to tak jak Chefrenek powiedziała, podpisać się imieniem i nazwiskiem oraz dac konkretne dowody

P.S
Chefrenku dziękuję za pomoc w pilnowaniu yorków:loveu:
(to już Ci miałam dawno napisać:loveu:)

Posted

[quote name='Mraulina']A ja jadę poszukać dobrej wódki. Żeby zdezynfekować się na wypadek ataku paskudztw.

Migotko - pozdrowienia od Lizy z Krakowa![/quote]
Dzieki za pozdrowienia i wzajemnie ....Kynologii nowej jeszcze nie dostałam....:crazyeye:

Posted

Ale jaja normalnie chyba do mnie zaczną chodzić wycieczki

Ja wiedziałam że wet powie paru osobą że mam biewerki no i zaczeło się bo dzwonili że chca do mnie przyjść i zobaczyć:lol::lol::lol:

Posted

Ja też wolę jak jest taki spokój na forum:multi::multi:

Bo ja jest nie miło i np. ktoś mi dokucza to ja to strasznie przeżywam i potem po nocy spac nie mogę:placz::placz:

Ja juz taka jestem:-(:-(

Posted

Dokuczanie -dokuczaniem,ale myślę ,że ród kobiecy jest rzadny taniej sensacji :talker: nie zbaczajac na to ,że można komuś niesłusznie ubliżyć...ale w naturze już tak jest - wszystko jest tylko "pożyczone"...

Posted

Ja mama jakiś uraz do kłótni ale to pewnie przez to co było u mnie w domu jak byłam mała rozwód rodziców i ogólne to co się z tym łączy:angryy:

Więc kłótni to ja już mam po dziurek w nosie i poprostu tego nie lubie:shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...