białeyorki Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Migotka czy ty nie masz czasem zamiaru iść na weterynarza?Robisz tym swoim pieskom coraz bardziej sterylne warunki,jeszcze trochę a pozamykasz je w jakis inkubatorach.Masz naprawdę niesamowite pomysły.A co do szamponu wysrebrzającego,coś nie bardzo chce mi się wierzyć że takowy istnieje .Jeśli york czy biewer ma się wybarwić na kolor srebrny to wcześniej czy póżniej to napewno nastąpi samoistnie.Ja osobiście pierwszą kąpiel funduje swoim szczeniaczką już w wieku 5 tygodni.Jeszcze nigdy żaden z nich się nie pochorował,a póżniej to już w miarę potrzeb.W każdym razie WITAM następne BIEWERKI.
BIEWERKA Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Ten szampon tak działa że jeżely biewerowi zżółknie sierść on sprawia że robi się taka śnieżno biała nie chodzi tu że ma być srebrna
tigrunia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Migotko.. rozbroiłaś mnie tym urządzeniem :mdleje::mdleje::roflt::roflt::roflt:
Ramona Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 A ja uwazam ze takie uzadzenie jest bardzo poreczne w domu jesli ktos potrafi z tego korzystac.
Chefrenek Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Shahar']A ja uwazam ze takie uzadzenie jest bardzo poreczne w domu jesli ktos potrafi z tego korzystac.[/quote] Z tego akurat mały pożytek. Za małą ma moc.;)
Migotka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 To urządzenie ma moc - 100 x , 600 x, 1200 x i co najwazniejsze świeci własnym światłem ..... i widać robale z wąsami .......najlepiej sie pracuje na powiększeniu x 100.
Migotka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 .....[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img442.imageshack.us/img442/3487/smiles131ws1.gif[/IMG][/URL] .. teraz jadę szukać Nużeńca [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img442.imageshack.us/img442/3487/smiles131ws1.gif[/IMG][/URL]
BIEWERKA Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Kurcze ja mama nadzieje nigdy nie będę musiała z czegos takiego kożystać:eviltong::eviltong::eviltong:
Mraulina Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 A ja jadę poszukać dobrej wódki. Żeby zdezynfekować się na wypadek ataku paskudztw. Migotko - pozdrowienia od Lizy z Krakowa!
BIEWERKA Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Mnie tak boli głowa że każde szczeknięcie psa jest dla mnie jak wybuch bomby Chyba siękimne nan moment
Guest Agata_B Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='białeyorki']Migotka czy ty nie masz czasem zamiaru iść na weterynarza?Robisz tym swoim pieskom coraz bardziej sterylne warunki,jeszcze trochę a pozamykasz je w jakis inkubatorach.Masz naprawdę niesamowite pomysły.A co do szamponu wysrebrzającego,coś nie bardzo chce mi się wierzyć że takowy istnieje .Jeśli york czy biewer ma się wybarwić na kolor srebrny to wcześniej czy póżniej to napewno nastąpi samoistnie.Ja osobiście pierwszą kąpiel funduje swoim szczeniaczką już w wieku 5 tygodni.Jeszcze nigdy żaden z nich się nie pochorował,a póżniej to już w miarę potrzeb.W każdym razie WITAM następne BIEWERKI.[/quote]Przykre, ale całkowicie się zgadzam!
BIEWERKA Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 A dokładnie w czym się zgadzasz bo były tam dwa wątki
Guest Agata_B Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='BIEWERKA']A dokładnie w czym się zgadzasz bo były tam dwa wątki[/quote][QUOTE]Robisz tym swoim pieskom coraz bardziej sterylne warunki,jeszcze trochę a pozamykasz je w jakis inkubatorach.Masz naprawdę niesamowite pomysły.[/QUOTE] . Mam ochote napisac całą prawde o X . ale nie moge
Chefrenek Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Agata_B']. Mam ochote napisac całą prawde o X . ale nie moge[/quote] [COLOR=SeaGreen][B]Agata no i po co robisz zamieszanie. Jak o czymś wiesz to poprzyj to dowodami oraz imieniem i nazwiskiem.[/B][/COLOR]
Patikujek Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Jest nam tutaj tak dobrze i miło, atmosfera się w ostatnim czasie poprawiła i proszę niech tak zostanie, nie róbmy na nikogo nagonek, a jeśli chce ktoś coś napisać to tak jak Chefrenek powiedziała, podpisać się imieniem i nazwiskiem oraz dac konkretne dowody P.S Chefrenku dziękuję za pomoc w pilnowaniu yorków:loveu: (to już Ci miałam dawno napisać:loveu:)
Migotka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Mraulina']A ja jadę poszukać dobrej wódki. Żeby zdezynfekować się na wypadek ataku paskudztw. Migotko - pozdrowienia od Lizy z Krakowa![/quote] Dzieki za pozdrowienia i wzajemnie ....Kynologii nowej jeszcze nie dostałam....:crazyeye:
BIEWERKA Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Ale jaja normalnie chyba do mnie zaczną chodzić wycieczki Ja wiedziałam że wet powie paru osobą że mam biewerki no i zaczeło się bo dzwonili że chca do mnie przyjść i zobaczyć:lol::lol::lol:
Mraulina Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Migotko - z Kynologią są jaja. U nas w Krakowie zniknęła. Chyba trzeba pisać do redakcji żeby przysłali!
BIEWERKA Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Ja też wolę jak jest taki spokój na forum:multi::multi: Bo ja jest nie miło i np. ktoś mi dokucza to ja to strasznie przeżywam i potem po nocy spac nie mogę:placz::placz: Ja juz taka jestem:-(:-(
Migotka Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Dokuczanie -dokuczaniem,ale myślę ,że ród kobiecy jest rzadny taniej sensacji :talker: nie zbaczajac na to ,że można komuś niesłusznie ubliżyć...ale w naturze już tak jest - wszystko jest tylko "pożyczone"...
BIEWERKA Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Ja mama jakiś uraz do kłótni ale to pewnie przez to co było u mnie w domu jak byłam mała rozwód rodziców i ogólne to co się z tym łączy:angryy: Więc kłótni to ja już mam po dziurek w nosie i poprostu tego nie lubie:shake:
pompeo Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Migotko wstaw troche fotek swoich piekności do galeri :)
BIEWERKA Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 No właśnie coś mało tych zdjęć wstawiacie a ja nie będę was zanudzac zdjęciami moich:lol::lol::lol:
Mraulina Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [COLOR=Red]link usuniety (prosiłam linki na pw jak już)[/COLOR] Biewery z papierami po 850 €! Tanieją.
Recommended Posts