Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mój jest juz po kwarantannie ale ze względu na pogode nigdzie nie wychodzi teraz i siusia na maty :) ale jak twoje beda juz po kwarantannie i beda mogły spotykac się z innymi psami to jestem za spotkaniem się :)

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: ale super !! nareszcie jest nas coraz wiecej :Dog_run: teraz będzie z kim konkurować na ringach i jak dobrze ,że taki jasny . No to łódzkie i ślaskie narazie ma Biewery :thumbs:... kto nastepny ???????

Posted

[quote name='bayco']Mój jest juz po kwarantannie ale ze względu na pogode nigdzie nie wychodzi teraz i siusia na maty :) ale jak twoje beda juz po kwarantannie i beda mogły spotykac się z innymi psami to jestem za spotkaniem się :)[/quote]

Ja mam następne szczepienie 7 list,ale wet mi powiedział,że lepiej potem jeszcze raz doszczepić,więc nie wiem kiedy ta kwarantanna się skończy:roll:.Ale fajnie że w pobliżu jest biewerek:multi:.

Posted

Nie wiem co to za wystawa pewnie FCI bo PKPR ostatnia w tym sezonie była we wrzesniu we Wrocławiu. A z tego co wiem nie możemy wystawiac na wystawach FCI naszych maleństw :( Ciekawa jestem czy kiedys Biewerki zostana uznane przez FCI :)

Posted

[QUOTE]Nie wiem co to za wystawa pewnie FCI bo PKPR ostatnia w tym sezonie była we wrzesniu we Wrocławiu.[/QUOTE]

Tak, to wystawa FCI.

Bayco gratuluję psiaczka! Coraz więcej mamy Biewerków :multi:

Posted

[quote name='Kaladan']Tak, to wystawa FCI.

Bayco gratuluję psiaczka! Coraz więcej mamy Biewerków :multi:[/quote]

Sa to super psiaczki i z wyglądu i z charakteru więc mysle ze bedzie ich u nas coraz wiecej :) Ja sama na wiosne mam zamówione jeszcze dwie sunie nie spokrewnione z moim Księciuniem.

Posted

[quote name='bayco']Jakie one są śliczne :)
poprostu księżniczki :)[/quote]

Twój psiaczek też jest cudny,fajnie że taki jasny,moje suńki są ciemne,więc będą do siebie pasowały jakby coś:diabloti:

Posted

no nadrobiłam zaległości, znowu wtrące jednak swoje trzy grosze, wszystko pięknie ładnie, śliczne fotki, sliczne pieski. No i dyskusja na temam hodowców i pseudohodowców yorków oraz warunków w tych że hodowlach, jestem bardzo ciekawa ile czasu upłynie i bedzie podobna dyskusja się toczyć na temat biewerów, ile czasu zajmie naszym rodakom rozmnożenie tej rasy do granic absurdu jak ma się to teraz z yorkami...cena biewera 1200 euro ile bedzie kosztował za rok? za dwa? za trzy? a może niech się inni tym martwią???:oops2:

Posted

Za rok, dwa, trzy... na wystawie w rasie pojawi się 10 - 15 piesków.. i zacznie się... ten wygrał rasę, ten nie dostał certyfikatu, ten dostał bardzo dobrą... Dziewczyny, rzucicie się na siebie jak wśiekłe pitbule... a może jednak nie????

Posted

[quote name='Mraulina']Za rok, dwa, trzy... na wystawie w rasie pojawi się 10 - 15 piesków.. i zacznie się... ten wygrał rasę, ten nie dostał certyfikatu, ten dostał bardzo dobrą... Dziewczyny, rzucicie się na siebie jak wśiekłe pitbule... a może jednak nie????[/quote]

Ja nie mam doświadczenia wystawowego,są to moje pierwsze pieski,które zamierzam wystawiać.Zawsze o tym marzyłam,nigdy jednak nie było dość czasu.Nie jestem jednak nastawiona na wygrywanie,także w innych sprawach.Chodzi mi głównie o kontakt z innymi właścicielami piesków,wymiana poglądów,doświadczeń.To moje podejście do sprawy,nie mogę jednak wypowiadać się za innych.

Posted

[quote name='jolisia34']Ja nie mam doświadczenia wystawowego,są to moje pierwsze pieski,które zamierzam wystawiać.Zawsze o tym marzyłam,nigdy jednak nie było dość czasu.Nie jestem jednak nastawiona na wygrywanie,także w innych sprawach.Chodzi mi głównie o kontakt z innymi właścicielami piesków,wymiana poglądów,doświadczeń.To moje podejście do sprawy,nie mogę jednak wypowiadać się za innych.[/quote]
Zgadzam się z Tobą...:lol: z tym kontaktem bywa różnie jak i w życiu na codzień.Dzielenie się doświadczeniami w hodowli , spostrzeżeniami, naprawde podwyższa poziom hodowli .:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wystawy naprawde wciągają - dla mnie to zabawa....:eviltong: jestem już w tym wieku ,że nauczyłam się w życiu śmiać z :turn-l: siebie samej ...

Posted

Ciesze sie ze coraz wiecej tych pieknych pieskow jest w naszym kraju.

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img481.imageshack.us/img481/2856/groneliebe1hn5.gif[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Migotka']Zgadzam się z Tobą...:lol: z tym kontaktem bywa różnie jak i w życiu na codzień.Dzielenie się doświadczeniami w hodowli , spostrzeżeniami, naprawde podwyższa poziom hodowli .:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wystawy naprawde wciągają - dla mnie to zabawa....:eviltong: jestem już w tym wieku ,że nauczyłam się w życiu śmiać z :turn-l: siebie samej ...[/quote]

Całkowicie się z toba zgadzam ,
Trzeba życ tak aby innym nie szkodzić
bo to co złego zrobimy dla innych kiedyś do nas wróci
i zawsze jestem tego zdania:
"Nie czyń komus tego co tobie nie miłe"
Ale na świecie jest dużo ludzi którzy lubią plotki i żyja aby drugiego zniszczyć...
Ja do nich nie należę :)
Każdy człowiek ma wady i robi w życiu dużo błędów
ale najważniejsze aby uczyć się na błędach swoich i cudzych.
Jest takie powiedzenie:
"Człowiek uczy się całe życie i głupi umiera"

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...