pompeo Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Mój jest juz po kwarantannie ale ze względu na pogode nigdzie nie wychodzi teraz i siusia na maty :) ale jak twoje beda juz po kwarantannie i beda mogły spotykac się z innymi psami to jestem za spotkaniem się :)
Migotka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: ale super !! nareszcie jest nas coraz wiecej :Dog_run: teraz będzie z kim konkurować na ringach i jak dobrze ,że taki jasny . No to łódzkie i ślaskie narazie ma Biewery :thumbs:... kto nastepny ???????
jolisia34 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='bayco']Mój jest juz po kwarantannie ale ze względu na pogode nigdzie nie wychodzi teraz i siusia na maty :) ale jak twoje beda juz po kwarantannie i beda mogły spotykac się z innymi psami to jestem za spotkaniem się :)[/quote] Ja mam następne szczepienie 7 list,ale wet mi powiedział,że lepiej potem jeszcze raz doszczepić,więc nie wiem kiedy ta kwarantanna się skończy:roll:.Ale fajnie że w pobliżu jest biewerek:multi:.
jolisia34 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Migotko będziesz na wystawie w kielcach?Ja mam zamiar się wybrać,to chyba międzynarodowa jest?
pompeo Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Nie wiem co to za wystawa pewnie FCI bo PKPR ostatnia w tym sezonie była we wrzesniu we Wrocławiu. A z tego co wiem nie możemy wystawiac na wystawach FCI naszych maleństw :( Ciekawa jestem czy kiedys Biewerki zostana uznane przez FCI :)
jolisia34 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Ja chciałabym pojechać jako widz oczywiście.Moje nie są jeszcze zarejestrowane,dopiero się wybieram:evil_lol:
Kaladan Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [QUOTE]Nie wiem co to za wystawa pewnie FCI bo PKPR ostatnia w tym sezonie była we wrzesniu we Wrocławiu.[/QUOTE] Tak, to wystawa FCI. Bayco gratuluję psiaczka! Coraz więcej mamy Biewerków :multi:
pompeo Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='Kaladan']Tak, to wystawa FCI. Bayco gratuluję psiaczka! Coraz więcej mamy Biewerków :multi:[/quote] Sa to super psiaczki i z wyglądu i z charakteru więc mysle ze bedzie ich u nas coraz wiecej :) Ja sama na wiosne mam zamówione jeszcze dwie sunie nie spokrewnione z moim Księciuniem.
jolisia34 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Zobaczcie moje pracusie,pomagają pańci w pracach domowych:eviltong::eviltong:[IMG]http://img134.imageshack.us/img134/5499/dsc03007lr4.jpg[/IMG]
jolisia34 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [IMG]http://img126.imageshack.us/img126/7553/dsc02788wf4.jpg[/IMG] A tu się poczęstujemy bułeczkami,specjalnie dla nas ususzonymi;);)
jolisia34 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 A teraz pomęczymy troszkę Tosię,albo wgryziemy się w koszyczek! [IMG]http://img441.imageshack.us/img441/889/dsc03033hl7.jpg[/IMG]
pompeo Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Jakie one są śliczne :) poprostu księżniczki :)
jolisia34 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 A po rozrabianiu,spać się chce,najlepiej przy nogach pańci.:loveu: [IMG]http://img45.imageshack.us/img45/3738/dsc03039fl0.jpg[/IMG]
jolisia34 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='bayco']Jakie one są śliczne :) poprostu księżniczki :)[/quote] Twój psiaczek też jest cudny,fajnie że taki jasny,moje suńki są ciemne,więc będą do siebie pasowały jakby coś:diabloti:
dorota07 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 no nadrobiłam zaległości, znowu wtrące jednak swoje trzy grosze, wszystko pięknie ładnie, śliczne fotki, sliczne pieski. No i dyskusja na temam hodowców i pseudohodowców yorków oraz warunków w tych że hodowlach, jestem bardzo ciekawa ile czasu upłynie i bedzie podobna dyskusja się toczyć na temat biewerów, ile czasu zajmie naszym rodakom rozmnożenie tej rasy do granic absurdu jak ma się to teraz z yorkami...cena biewera 1200 euro ile bedzie kosztował za rok? za dwa? za trzy? a może niech się inni tym martwią???:oops2:
Mraulina Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Za rok, dwa, trzy... na wystawie w rasie pojawi się 10 - 15 piesków.. i zacznie się... ten wygrał rasę, ten nie dostał certyfikatu, ten dostał bardzo dobrą... Dziewczyny, rzucicie się na siebie jak wśiekłe pitbule... a może jednak nie????
jolisia34 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='Mraulina']Za rok, dwa, trzy... na wystawie w rasie pojawi się 10 - 15 piesków.. i zacznie się... ten wygrał rasę, ten nie dostał certyfikatu, ten dostał bardzo dobrą... Dziewczyny, rzucicie się na siebie jak wśiekłe pitbule... a może jednak nie????[/quote] Ja nie mam doświadczenia wystawowego,są to moje pierwsze pieski,które zamierzam wystawiać.Zawsze o tym marzyłam,nigdy jednak nie było dość czasu.Nie jestem jednak nastawiona na wygrywanie,także w innych sprawach.Chodzi mi głównie o kontakt z innymi właścicielami piesków,wymiana poglądów,doświadczeń.To moje podejście do sprawy,nie mogę jednak wypowiadać się za innych.
Mraulina Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Wystawy wchłaniają. Są trochę jak narkotyk. Migotka coś o tym wie.
Migotka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='jolisia34']Ja nie mam doświadczenia wystawowego,są to moje pierwsze pieski,które zamierzam wystawiać.Zawsze o tym marzyłam,nigdy jednak nie było dość czasu.Nie jestem jednak nastawiona na wygrywanie,także w innych sprawach.Chodzi mi głównie o kontakt z innymi właścicielami piesków,wymiana poglądów,doświadczeń.To moje podejście do sprawy,nie mogę jednak wypowiadać się za innych.[/quote] Zgadzam się z Tobą...:lol: z tym kontaktem bywa różnie jak i w życiu na codzień.Dzielenie się doświadczeniami w hodowli , spostrzeżeniami, naprawde podwyższa poziom hodowli .:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wystawy naprawde wciągają - dla mnie to zabawa....:eviltong: jestem już w tym wieku ,że nauczyłam się w życiu śmiać z :turn-l: siebie samej ...
Mona4 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Ciesze sie ze coraz wiecej tych pieknych pieskow jest w naszym kraju. [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img481.imageshack.us/img481/2856/groneliebe1hn5.gif[/IMG][/URL]
Migotka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Muszę być dziś ostrożna ze swoimi wypowiedziami , gdyż jestem w ten poniedziałek zła jak osa :evilgrin::evilgrin:................:mad:
pompeo Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='Migotka']Zgadzam się z Tobą...:lol: z tym kontaktem bywa różnie jak i w życiu na codzień.Dzielenie się doświadczeniami w hodowli , spostrzeżeniami, naprawde podwyższa poziom hodowli .:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wystawy naprawde wciągają - dla mnie to zabawa....:eviltong: jestem już w tym wieku ,że nauczyłam się w życiu śmiać z :turn-l: siebie samej ...[/quote] Całkowicie się z toba zgadzam , Trzeba życ tak aby innym nie szkodzić bo to co złego zrobimy dla innych kiedyś do nas wróci i zawsze jestem tego zdania: "Nie czyń komus tego co tobie nie miłe" Ale na świecie jest dużo ludzi którzy lubią plotki i żyja aby drugiego zniszczyć... Ja do nich nie należę :) Każdy człowiek ma wady i robi w życiu dużo błędów ale najważniejsze aby uczyć się na błędach swoich i cudzych. Jest takie powiedzenie: "Człowiek uczy się całe życie i głupi umiera"
Recommended Posts