Migotka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Migotka siedzi nocami na portalu nasza.klasa.pl :p .......znalazła wielu znajomych :crazyeye: psy zaniedbane, mieszkanie zasikane ,nawet sędzina na przeglądzie zauważyła kilka kołtunów na łapkach Ingberta :mad: , ale zobaczcie Migotke jako Mis -Polonie w galerii Biewerów :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::stupid:
Patikujek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Spokojnie ja też tak miałam ale pierwsze uwielbienie dla tego portalu minęło na szczęście, wkurzało mnie te powolne ładowanie serwerów
Mraulina Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Odkryć kołtuny na łapkach? Co za skandal! Co za babsko robiło przegląd?:mad:
Patikujek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 O matko, to niedopuszczalne[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_19_1.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_10.gif[/IMG]
Migotka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img362.imageshack.us/img362/9853/doii002nm7fv2.jpg[/IMG][/URL] .... Od kiedy siedzę w V.c. w takim stanie jest mój dom no i pieski tak samo :cool3:... przydałabysię jakaś kontrola ........chociażby teściowej ........ oj ona biedna już nie zyje !!!!......a ja nadal cofam się do tamtych czasów..... pędze bo już po dzwonku .............
Patikujek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Kobieto ty się uzalkeżniłam, radzę iść na odwyk, dom jak dom ale żal mi psiaków:shake::evil_lol:
tigrunia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Jessoo .. jak żyl mój tata to widywałam takie widoki, ale i tak jestem w szoku !! :crazyeye::crazyeye:
Vectra Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Migotka , zainwestuj w zmywarkę , na prawdę oszczędza dużo czasu i można sobie siedzieć w naszej klasie :evil_lol: niestety trzeba poświęcić 5 minut na spakowanie jej i włączenie ....
tigrunia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='Vectra']Migotka , zainwestuj w zmywarkę , na prawdę oszczędza dużo czasu i można sobie siedzieć w naszej klasie :evil_lol: niestety trzeba poświęcić 5 minut na spakowanie jej i włączenie ....[/quote] Jak się ma te 5 minut do stania godzinę i mycia tego wszystkigo ? :crazyeye: Życie bym za zmywarke oddała, ale TZ mi nie pozwala :placz::placz:
Patikujek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 TZ nie pozwala ci oddać życia czy kupić zmywarki???:evil_lol:
Vectra Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='tigrunia']Jak się ma te 5 minut do stania godzinę i mycia tego wszystkigo ? :crazyeye: Życie bym za zmywarke oddała, ale TZ mi nie pozwala :placz::placz:[/quote] Ja już sobie nie wyobrażam bym miała przez godzine pucować gary ,a tam tuż za ścianą kompek , necik i tyle ciekawostek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a tak chwilka moment gary w pudło , kostka w pojemniczek , dwa guziczki wciskam i mam luz :p sama sobie kup :eviltong: :eviltong: ja też miałam często taki ładny wystrój kuchni jak na Twojej focie ... ale kupiłam sobie sama zmywarke :diabloti:
pompeo Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Jolisia pochwal sie nowym nabytkiem :) Oj tak zmywarka to dobra rzecz, mam od 3 lat i nie wyobrazam sobie bez niej zycia.
Patikujek Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Baks po obiadku z sosiekiem to tależ do błysku wylizuje. Ja zmywarki nie mam w domu i jakoś nie szczególnie bym chciała mieć, u nas co chwila ktos w domu pozmywa tam kilka talerzy i tyle a po obiedzie to na zmianę myjemy
tigrunia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='Patikujek']TZ nie pozwala ci oddać życia czy kupić zmywarki???:evil_lol:[/quote] Kupić zmywarki :placz::placz: Gada, ze za mało naczyń do mycia mamy . :placz::placz: To niech sobie je sam myje a nie ja musze :placz::placz:
BIEWERKA Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Ja w kuchni mam to samo :eviltong::eviltong::eviltong: Tylko ja mam problem bo mam uczulenie i zawsze gdy coś myje to robi mi sie coś na dłoniach to strasznie boli :-(:-(:-(
Guest Agata_B Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [url]http://img362.imageshack.us/img362/9853/doii002nm7fv2.jpg[/url] Może ja jestem jakaś zgredziała, ale ja nie widze w tym nic śmiesznego :shake:
tigrunia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='Agata_B'][URL]http://img362.imageshack.us/img362/9853/doii002nm7fv2.jpg[/URL] Może ja jestem jakaś zgredziała, ale ja nie widze w tym nic śmiesznego :shake:[/quote] Ty Agata zawsze wszystko bierzesz na powaznie .. Ponawiam pytanie - Co Ty tutaj robisz w ogóle ??
Chefrenek Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='tigrunia']Ty Agata zawsze wszystko bierzesz na powaznie .. Ponawiam pytanie - Co Ty tutaj robisz w ogóle ??[/quote] [COLOR=SeaGreen][B]Dopóki nie łamie regulaminu, ma prawo wypowiadać się na forum jak inni użytkownicy.[/B][/COLOR]
Vectra Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='Mraulina']Ludzie! Po co zmywarka? Są przecież psy.[/quote] psy są po to by przed włożeniem naczyń do zmywarki zrobiły mycie wstępne :evil_lol: moje stoją w kolejce jak otwieram zmywarke by ją spakować :oops: Agatko , jak będziesz dorosła , będziesz miała swój domek , swoje życie , to wtedy nauczyć się śmiać z takich rzeczy ;)
chemicalo Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 mi tam zmywarka jest do niczego potrzebna, bo naczynia myłam może ze 2 razy w życiu. Inni to za mnie robią :cool3:
tigrunia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='Chefrenek'][COLOR=SeaGreen][B]Dopóki nie łamie regulaminu, ma prawo wypowiadać się na forum jak inni użytkownicy.[/B][/COLOR][/quote] A Ty coś znowu do mnie pijesz ?? Zabroniłam jej sie wypowiadać ?? Pytanie "co Ty tutaj robisz" zadałam ponieważ Agata miała być w Berllinie !
Guest Agata_B Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='tigrunia'] Ponawiam pytanie - Co Ty tutaj robisz w ogóle ??[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Możesz powtórzyć jeszcze raz, bo ja coś niedowidze :-o:-o Wyganiasz mnie?
tigrunia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='Agata_B']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Możesz powtórzyć jeszcze raz, bo ja coś niedowidze :-o:-o Wyganiasz mnie?[/quote] No co Ty Agatka :lol: Pomyliłam dni po prostu :oops: Byłam pewna,ze dziś jesteś na tej wycieczce :oops:
Guest Agata_B Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='tigrunia']No co Ty Agatka :lol: Pomyliłam dni po prostu :oops: Byłam pewna,ze dziś jesteś na tej wycieczce :oops:[/quote]Bo to tak jakoś dziwnie zabrzmiało... ;)
Recommended Posts