orsini Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 podaj link koniecznie prosze,bo ja tego w ogole nie widziela:)) no to fakt,ze ciezkie by bylo to bo ludzie mogliby zanizac,zeby inni nie gadali,ze wielkoludy rosna,ale jakby to bylo anonimowe...bo to by bylo bardzo pomocne dla kazdego w sumie hodowcy Quote
jostra Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Jakbym miała nazwę to bym Ci od razu podała :) Powinnam mieć gdzieś w ulubionych w pracy albo w domu Wiem, że napewno mają białe miniatury i pieprzaki I są z jakiegoś kraju hiszpańskojęzycznego Więcej nie pamiętam :oops: Ale będę szperać 8) Quote
Agatka Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 gdyby sie udało to byłabym niezmimernie dzwieczna !! :) Quote
orsini Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Oki to czekam:))dlatego nie widzialam pewnie jak maja biale i pieprzaki:)))) Quote
jostra Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 A jak się okaże, że mają też czsr to będzie wstyd, hi, hi :P Quote
malawaszka Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 a propos netu i dogomanii, czy znacie gdzies jakas tabelke gdzie jest wyjasniona albo waga,albo wzrost szczeniaka w przelozeniu na jego pozniejsza wielkosc?u szelciakow takie cos jest,a jak to jest z miniaturkami???:((( :o Orsini normalnie telepatia jakaś :o ja miałam właśnie zakładać taki topic na wszystko o psach, tylko mnie chodzi o kundla :roll: :lol: Quote
orsini Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 oj tam zaraz wstyd:))nie lubie tych hiszpanskich www:)))bo ciezko sie w nich poruszac:))) Quote
jostra Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, hi, hi, hi, hi, hi, hi, hi, hi, hi, hi, hi, hi, hi, hi, hi, hi, hi, hi, hi, hi, hi, hi, hi, hi, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ho, ho, ho, ho, ho, ho, ho, ho, ho, ho, ho, ho, ho, ho, ho, ho, ho, ho, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom: :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: MAJĄ CZARNO-SREBRNE :P :klacz: :evil_lol: No dobra koniec tej szydery :evilbat: Kennel von Portenschlag z Argentyny http://www.schnauzer-ar.com/vp/index.shtml Trzeba wejść na sold lub availables Quote
orsini Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 aaaa to ja tam bylam:))bo jestem na ich spam liscie,ale nigdy nie przebrnelam przez cala www:)) dzieki Quote
jostra Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 aaaa to ja tam bylam:))bo jestem na ich spam liscie,ale nigdy nie przebrnelam przez cala www:))dzieki Dobra, dobra :D :P Jakiej spam liście??? Quote
orsini Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 no takiej, ze mnie spamuja:)))raz na jakis czas otrzymuje od nich maila co nowego w Kennelu, a mnie to tak interesuje ze szok:))))moze mnie sobie wzieli ze schnauzer.cz, bo rozsylaja tego samego maila wielu osobom:)))no spam lista:)) Quote
jostra Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 aaaaaaaaaaa rozumiem :D co za świnie :oink2: ale mają filmiki z czsr szczeniaczkami - też musisz sobie takie zrobić :D Quote
orsini Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Litter F, 4te video...zagadka:JAKIEGO KOLORU JEST MAMA?:))))) odpowiedz: ja nie wiem:))) Quote
Agatka Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Dzieki wielkie :) A czy ktos sie doliczył ile tam jest psów... ;) A pieprzaki to nieszczególne maja , zreszta nie tylko... Quote
jostra Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 A może to nie mama? ;) Bo na zdjęciach jest czarno srebrna,a na video to nie do końca :P Quote
jostra Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Dzieki wielkie :)A czy ktos sie doliczył ile tam jest psów... ;) 51 Quote
Agatka Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 To całkiem niezła sznaucerza potęga... Ale chyba by sie im jakas swieza krew przydała... Quote
jostra Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Choć tyle, że mają jedną rasę (no w zasadzie 3) w rodowodach to tak najgorzej nie mają - tzn. patrzyłam tylko na nazwy u nas niektórzy mają kilkanaście w mieszkaniu, więc ta ilość mnie nie dziwi, pewnie mają jakieś ranczo Quote
jostra Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Ale chyba by sie im jakas swieza krew przydała... A co - pojechałabyś do Argentyny? :P Quote
Agatka Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 W sumie co to dla mnie , Argentyna ;) Ja i na biegun mogę ;) hihihi Niektórzy juz wiedza ze ja naprawde jestem nieobliczalna ;) przekonali sie o tym w Sylwestra ;) Ale jakby im tam jakiegos szczeniaka podesłac..... Quote
jostra Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Ja tam wolę Argentynę od bieguna :) A co takiego robiłaś w Sylwestra, jeśli można zapytać? :D Quote
orsini Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Ale jakby im tam jakiegos szczeniaka podesłac..... juz ja widze jak Ci funduja bilet do Argentyny, bo przeciez pisalas ze samego nie wyslesz:)))a tam bilet to pewnie 1500dolcow plus za szczeniaka:))))troche by im drogo wyszlo:))) Quote
Agatka Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 No juz to widze jakby odemnie wzieli hehehe Śmiechy smiechami, ale szczerze mówiac to nic ciekawego nie znalazłam... takie jakies dziwne te ich sznuacerki... A tak na marginesie to Musze sie kiedys wybrAC NA JAKS WEDRÓWKE PO AMERYKAŃSKICH KONTYNENTACH A w Sylwka pojechałam 300 km odwiedzic kolezanke i napic sie z nia szampana a w domu byłam o 22:30 :D Nie chciała mi uwierzyc ze przyjade to sie przekonała na własnej skórze ;) Juz pewnie mi teraz nigdy nie bedzie mówic ze czegos nie zrobie ;) Quote
malawaszka Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 A w Sylwka pojechałam 300 km odwiedzic kolezanke i napic sie z nia szampana a w domu byłam o 22:30 :D Nie chciała mi uwierzyc ze przyjade to sie przekonała na własnej skórze ;)Juz pewnie mi teraz nigdy nie bedzie mówic ze czegos nie zrobie ;) :roflt: :drinking: Quote
jostra Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Agatka trzeba było przyjechać do nas - bliżej i do tego niezła impra byłą :drinking: Zapraszamy w przyszłym roku Quote
Recommended Posts