Jump to content
Dogomania

Gryfon brukselski, belgijski, brabancki-GALERIA (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='bargest']
Dandi na pierwszym zdjeciu wyglada na troche przerazonego wiekszym od siebie kolega.Natomiast druga fota to wyraz typowego gryfona powaznego i dostojnego.
[/quote]
Dandiś tak go potrafi zdominowac włącznie z braniem łapkami od tyłu oburącz i obala Jacusia na ziemię:crazyeye::evil_lol:-drażni go zabaweczką piszczałką-podbiega bodzie go w łeb i ucieka-ten za nim-potem jest warczenie Dandisia-potem puszcza piszczałkę i daje łaskawie Jacuszkowi się obwąchac a ten w podzięce liże mu wacka! Jacuś jest pierdołką i tak od początku sobie dał-nawet staruszek Dyzio z jadaczką go goni a ten zmyka przed 4 kg pół ślepym starcem:evil_lol:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:evil_lol:

[SIZE="3"]dzieci Zadry, ich tatą jest Arnold Park Ridge:p

dwie dziewczynki i jeden siusiak - urodziły się w Nibylandii dzisiaj:loveu:[/SIZE]

[IMG]http://images28.fotosik.pl/196/c472dc8886784f13med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images33.fotosik.pl/219/e4334fdca783b1bamed.jpg[/IMG]

[IMG]http://images33.fotosik.pl/219/1651f193e21d2dc8med.jpg[/IMG]

Posted

gratulacje:multi::multi::multi::multi::multi::new-bday::new-bday::new-bday:
slicznosci:loveu:
dziadzusiu chyba szczesliwy jestes

Posted

[quote name='Agama']gratulacje:multi::multi::multi::multi::multi::new-bday::new-bday::new-bday:
slicznosci:loveu:
dziadzusiu chyba szczesliwy jestes[/quote]

dzięki, dzięki Zaderka spisała się na medal :loveu:
chyba... ja jestem szczęśliwy na pewno.:p

Posted

Okta nie wiem czy mozna planowac kolejne mioty,moja jedna naguska miala 4 razy szczenki,druga raz jeden i ostatni,a Kiki nie widze puki co w roli matki-to zalezy od bardzo wielu czynnikow

Posted

[quote name='oktawia6']gratulacje Piotrek!
To jest jej drugi miot? ile planujesz potem?[/quote]
dziękuję, gratulacje należą się Zadrze
to jest jej trzeci miot i zarazem ostatni

Posted

[quote name='piotrek_b']
dziękuję, gratulacje należą się Zadrze
to jest jej trzeci miot i zarazem ostatni
[/quote]
to w takim razie serdecznie gratuluję!:cool2::Cool!::Cool!::Rose::laola:

Posted

[quote name='oktawia6']czym mniej tym lepiej Piotrek znasz moje zdanie przecież nie od dziś-czemu się dziwujesz?:razz:
a na koniec wysterylizuj ją:lol:[/quote]

no tak ale hodowcy składasz gratulację, że nie będzie dopuszczał suki hodowlanej ???? :-o

przyznasz że to dość specyficzna kurtuazja :evil_lol:

Posted

[quote name='piotrek_b']
no tak ale hodowcy składasz gratulację, że nie będzie dopuszczał suki hodowlanej ???? :-o
przyznasz że to dość specyficzna kurtuazja :evil_lol:
[/quote]
[COLOR=magenta]tak-w rzeczy samej!:razz::lol:[/COLOR]

Posted

dziękuję wszystkim za gratulacje, całusy należą się dzielnej mamie, która umęczyła się jak diabli :p

[COLOR=Gray] (dwie suczki powyżej 200 gramów, chłopiec trochę mniejszy)[/COLOR]

Posted

[quote name='piotrek_b']dziękuję wszystkim za gratulacje, [B][COLOR=Red]całusy należą się dzielnej mamie[/COLOR][/B], która umęczyła się jak diabli :p
[/quote]
To proszę od ciotki Ziutki ją ucałować :loveu:

Posted

[quote name='piotrek_b']dzięki, dzięki Zaderka spisała się na medal :loveu:
chyba... ja jestem szczęśliwy na pewno.:p[/quote]

Nooooo gratulacje :) :) :)
Huraaaa

Ja za tydzień jade do Opola. Bardzo mało piesków . Ja jedna w stawce otwartej i dwa w pośredniej

Moja konkurencja
[IMG]http://www.griffon.lt/e107_plugins/autogallery/Gallery/1.Middle%20and%20Eastern%20European%20Cup,%20Poznan%20(Poland)%202007%2011%2010/3558_Your_Sweet_Boy_od_Wilmy_JCAC,_JW.jpg[/IMG]
Your Sweet Boy Od Wilmy

I sunia której nie znam

[FONT=Arial]Brabantczyk, suka, po[/FONT][FONT=Arial]ś[/FONT][FONT=Arial]rednia - E´NASTENKA Mawpet[/FONT]

link do wystawców [URL]http://www.zkwp.pl/zg/index.php?w=wystawy_opolem[/URL]

Posted

dziękujemy Sylwii oraz Ziutce za gratulacje, :loveu:
dodatkowo życzymy Sylwii powodzenia w Opolu,:klacz:
Agamie przyznajemy rację w poście 1556,:cool1:

wszystkich pozdrawiamy a sami spadamy
[I]podpisano: Nibylandia [/I]

Posted

[quote name='piotrek_b']dzięki, dzięki Zaderka spisała się na medal :loveu:
chyba... ja jestem szczęśliwy na pewno.:p[/quote]

Wielkie gratulacje :multi::multi::multi: cudne szczeniaki, Zaderka w formie :) sami medaliści wyrosną :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='McDzik']Wielkie gratulacje :multi::multi::multi: cudne szczeniaki, [SIZE=3][B][COLOR=DarkRed]Zaderka w formie :) [U]sami medaliści wyrosną[/U][/COLOR][/B][/SIZE] :loveu::loveu::loveu:[/quote]

dzięki za gratki [SIZE=3][U][B][COLOR=DarkRed][I]zaprawdę powiadasz[/I] :evil_lol: :evil_lol::megagrin::megagrin:[/COLOR][/B][/U][/SIZE]

Posted

[quote name='BlackSheWolf']hej :) mam do was pytanko :)
czy trudno jest dostac gryfonika brukselskiego lub belgijskiego w Polsce ? i ile kosztuje taki psiak ? :)[/quote]

Trudno...ostatnio widziałam za 3000zł.;)

Posted

Zapraszam do naszych hodowli Bargest i Nibylandii tam są maluszki . U Lidzi to na dniach. A cena zależy od wielu czynników czy to ma być piesek wystawowy czy nie. Cena nawet od 1500 zwyż. Z tą trudnością to bez przesady tylko czasami trzeba poczekać. Warto też skontaktować sie z innymi hodowlami na pewno coś dla siebie się znajdzie :)

Posted

[quote name='BlackSheWolf']hej :) mam do was pytanko :)
czy trudno jest dostac gryfonika brukselskiego lub belgijskiego w Polsce ? i ile kosztuje taki psiak ? :)[/quote]

czy trudno?? o "dobrego" psa raczej trudno a cena tu jest różnie ale nieznacznie tańsze są Gryfoniki brabanckie, za rokującego Belga lub Bruxela z dobrego krycia zapłacisz 2,5-3 tyś.

W mojej hodowli staram się limitować mioty dlatego moja interchampionka Zadra ma obecnie ostatni miot i w wieku 4 lat przechodzi na wcześniejszą zasłużoną emeryturę ;)

Posted

i bardzo dobrze-z jednym się chociaż zgadzam: tak trzymac-dawajcie wysokie ceny-niech nawet 4.000 zł-niech będzie zaporowa-nie pozwólcie by stało się tak ja Yorkami, Amstaffami czy Westami-tak jest! umowy sprzedaży proszę podpisywac szanowni hodowcy również-tak trzeba.
Na kwotę skłda się jazda i zdobywanie championatów po wystawach, to duży wkład-a kto jest do końca dobry, świetnie karmi suczki i pieski, daje dobre szczepienia, odrobaczenia i sprzedaje po uk. 3 miesiąca życia.
Dobry hodowca nie chce jak najszbciej opchnąc szczenięcia-tak jak w regulaminie klubu Brussels Grffon-"nie wcześniej jak przed ukończeniem 3 mies życia" - tak to jest!:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...