piotrek_b Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [B]to gratulację[/B] [B]!![/B], oj sypną się kluseczki tego roku, :p a kiedy Whisky zostanie mamą ?
piotrek_b Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ach, Lidka ja nie piszę wyłącznie o tych, którzy zazdroszczą na ringach, lecz o szerszym gronie miłośników zwierząt, :ekmm:
bargest Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='piotrek_b']ach, Lidka ja nie piszę wyłącznie o tych, którzy zazdroszczą na ringach, lecz o szerszym gronie miłośników zwierząt, :ekmm:[/quote] W takim razie nie rozumiem.....dlaczego. A Whisky ma termin na pierwsze dni maja, a ja chce na wystawe do Lodzi:placz:Mam nadzieje, ze urodzi przed wystawa.
oktawia6 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='piotrek_b'] he he :-D[B] Lidka, czym więcej nagród zdobędziemy tym mniej przyjaciół przy nas zostanie[/B] - słuszne słowa Twojej koleżanki przy [B]Nibylandii[/B] też zostali tylko [B]sprawdzeni przyjaciele[/B], z którymi można "konie kraść" jak Sandra i Michał a poniżej mł.ch. Polski, zwycięzca Polski i Zwycięzca Europy, ostatni mąż :calus: mojej interch. Zaderki [B]ARNOLD Park Ridge[/B] [/quote] [B]Piotrek jaja sobie robisz?:icon_roc:mnie nie interesują Wasze nagrody ani wystawy-dobrze Wiesz o tym może ta dygresja do kogoś innego-ja pomagam zwierzętom bezdomnym i w potrzebie-świat wystawek mnie nie interesuje-nie wiem do czego pijesz wiesz tymbardziej co robię-nie jestem przyjacielem hodowców też wiesz o tym...[/B]
piotrek_b Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='oktawia6'][B]Piotrek jaja sobie robisz?:icon_roc:mnie nie interesują Wasze nagrody ani wystawy-dobrze Wiesz o tym może ta dygresja do kogoś innego-ja pomagam zwierzętom bezdomnym i w potrzebie-świat wystawek mnie nie interesuje-nie wiem do czego pijesz wiesz tymbardziej co robię-nie jestem przyjacielem hodowców też wiesz o tym...[/B][/quote] no ale spokojnie, nikt przecież nie stawia Cię na siłę w szeregu przyjaciół. :evil_lol: wypowiedziałem się w określonych okolicznościach przywołując cytat, a prawda ta ma większy wymiar i nie dotyczy tylko rywali na ringu. Im więcej zwycięstw tym mniej tych, którzy się z nich cieszą. gdzie się nie pojawię :user: to sraka ostatnio, :eviltong: idę się opić :evil_lol::drinking::bye:
oktawia6 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='piotrek_b'] no ale spokojnie, nikt przecież nie stawia Cię na siłę w szeregu przyjaciół. :evil_lol: wypowiedziałem się w określonych okolicznościach przywołując cytat, [B]a prawda ta ma większy wymiar i nie dotyczy tylko rywali na ringu. [/B] Im więcej zwycięstw tym mniej tych, którzy się z nich cieszą. gdzie się nie pojawię :user: to sraka ostatnio, :eviltong: idę się opić :evil_lol::drinking::bye: [/quote] no ja myślę-bo to byłby największy babol jaki słyszałam ostatnio-:tard: dla mnie zwycęstwo jest jak pies najdzie dobry dom nie wystawy i Wiesz o tym doskonale a obracając się pośród wystaw i hodowców musisz byc przygotowany na takie głupkowate zachowanie typu jak to nazwac "zawiśc, zazdrośc" czy nawet nie wiem jak ten cały szajs nazwac:hmmmm:......
piotrek_b Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='oktawia6']no ja myślę-bo to byłby największy babol jaki słyszałam ostatnio-:tard: dla mnie zwycęstwo jest jak pies najdzie dobry dom nie wystawy i Wiesz o tym doskonale [B] a obracając się pośród wystaw i hodowców musisz byc przygotowany na takie głupkowate zachowanie typu jak to nazwac "zawiśc, zazdrośc" czy [U]nawet nie wiem jak ten cały szajs nazwac[/U]:hmmmm:......[/B][/quote] [U][B]oj, bo pójdziesz do kąta[/B][/U] :mad: jaki szajs cały?? :-o a co to środowisko wystawców - hodowców - ludzi zrzeszonych w ZKwP to jest gorsze jakieś czy jak? jak ja tu widzę te fundacje rozmaite i inne pomagiery co sobie do ryja skaczą to też mam zdanie, ooooo tyle powiem :-x
oktawia6 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='piotrek_b'] [U][B]oj, bo pójdziesz do kąta[/B][/U] :mad: jaki szajs cały?? :-o a co to środowisko wystawców - hodowców - ludzi zrzeszonych w ZKwP to jest gorsze jakieś czy jak? jak ja tu widzę te fundacje rozmaite i inne pomagiery co sobie do ryja skaczą to też mam zdanie, ooooo tyle powiem :-x [/quote] a zgodzę się tak - owszem masz rację! to drugi temat co nie wyklucza pierwszego!:diabloti:
piotrek_b Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 my wystawcy jesteśmy porządne człowieki :cool3: - jak idę na wystawę to mam zawsze glany wypastowane, fryzurę ulizaną w lodówie wódy 3/4 a potem w tym pucharze o3manym za zwycięstwo pijemy do rana, ciężkie jest życie wystawcy -a ile kasy wydaje sie na to wspaniałe hobby :eviltong: hihi :evil_lol:
oktawia6 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Piotrek kto jak kto ale ty nie trzaskasz miotów raz po raz nie ma kilku parek i wiem o tym-aaaa nie mówmy więcej o hodowcach-dobrze? proszę Cię bo od razu bardziej chora się czuje i wszystko nie boli jakoś-stop!!!! [CENTER] [IMG]http://republika.pl/blog_ke_3440035/3972721/tr/angel_napis.gif[/IMG] [/CENTER] [IMG]http://img240.imageshack.us/img240/4240/tnp3310178cx3.jpg[/IMG] P.S. z brokatem:razz::evil_lol:
piotrek_b Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 no musisz wziąć poprawkę - mam obecnie trzy suki i dwie czekają w kolejce a jak wiesz jedzie juz do mnie ( a właściwie do mojej koleżanki) na testy przepiękny Gafelek jesssuu znowu jakiś brokat z odpustu ujdzie w tłoku psiur - czy głowa, (brwi) wykończona cięciem czy wyłącznie trymowany włos ?
oktawia6 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='piotrek_b'] ujdzie w tłoku psiur - czy głowa, (brwi) wykończona cięciem czy wyłącznie trymowany włos ? [/quote] Piotrek przecież Wiesz że Grysio jest prawie łysy:roll:-ma tylko bródkę, nogawki, na głowce i przy tyłku-czyli cały grzbiet jest łysy-więc jest golony oraz degarzowanie, prócz lata i ciepłej wiosny chodzi w ubrankach-jest po prostu bez włosów-proszę przyjżyj się uważnie str.149 jak stoji-pod brzuszkiem ma falbankę tylko-góra jest łysa-na ulicy jest w ubranku to nie zwraca to uwagi gdy jest ciepło słyszę: "dobrze że go pani na łyso ogoliła, psu nie będzie tak gorąco" - ludzie z dobre serca tak mówią-nie wiedzą jak jest.... brokat będe od teraz dodawac przy każdej focie-bo widzę, że ci się podoba :lol:.
piotrek_b Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='oktawia6']Piotrek przecież Wiesz że Grysio jest prawie łysy:roll:-ma tylko bródkę, nogawki, na głowce i przy tyłku-czyli cały grzbiet jest łysy-więc jest golony oraz degarzowanie, prócz lata i ciepłej wiosny chodzi w ubrankach-jest po prostu bez włosów. brokat będe od teraz dodawac przy każdej focie-bo widzę, że ci się podoba :lol:.[/quote] pytałem wyłącznie o głowę ale już wiem OKi brokat tiaaa, no wiesz koło gospodyń też to ogląda ;) - kiedy u Was odpust ??? :evil_lol: :diabloti:
oktawia6 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='piotrek_b'] pytałem wyłącznie o głowę ale już wiem OKi brokat tiaaa, no wiesz koło gospodyń też to ogląda ;) - kiedy u Was odpust ??? :evil_lol: :diabloti: [/quote] aaa główka-główka to dzieło sztuki dla mnie:eviltong: [CENTER][IMG]http://republika.pl/blog_ke_3440035/3972721/tr/kjkjkj.gif[/IMG] [/CENTER] [IMG]http://img390.imageshack.us/img390/598/tnp3310186yq1.jpg[/IMG]
piotrek_b Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 bo ja Hulce godzinami skubałem głowę, brwi - degażówką tylko koło doopy miała robione i ogon :evil_lol: aaa no i pod fotką też wrzuć jakiś PGR-viva
oktawia6 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='piotrek_b'] bo ja Hulce godzinami skubałem głowę, brwi - degażówką tylko koło doopy miała robione i ogon :evil_lol: [/quote] Piotrek one chodzą do fryzjerki psiej, która szykuje psy również do wystaw i do światowej też robiła-to jedna z lepszych w groomerstwie-Danduś jest zdrowy i ma normalne owłosienie jak widac-on jest normalnie trymowany.
piotrek_b Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [B]ja sie uczyłem trymowania ćwicząc na koledze:eviltong: , [U]ooo zobacz!![/U] :evil_lol: [/B][IMG]http://crazyabouttv.com/Images/kojak1973.jpg[/IMG]
Chefrenek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Piotrek to kiedy to robiłeś? Jak byłeś niemowlęciem? :D
misiaczek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Chefrenek']Piotrek to kiedy to robiłeś? Jak byłeś niemowlęciem? :D[/quote] Hi hi...przecie widziałaś fotkę Piotrka,którą przez dłuższy czas miał w awatarku :D.Na młodzieniaszka tam nie wyglądał :D.
piotrek_b Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 nie róbcie sobie jaj bo koleżkę trymowanie bolało - świadczą o tym zęby zaciśnięte z bolesnym grymasie na patyku.:diabloti: A ja , ja to jak Fenix miałem już osiemdziesiąt na grzbiecie ale ale bioodnowa, szminka róż i jestem znowu młody już. :evil_lol: :evil_lol:
Chefrenek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Hahaha tylko cosik to Twoje trymowanie niedokładnie...brwi zostały.:D
piotrek_b Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Chefrenek']Hahaha tylko cosik to Twoje trymowanie niedokładnie...brwi zostały.:D[/quote] ależ brwi muszą zostać, widziała kedyś terfekt ryme sztuke bez brwi ?? lipa byłaby total , brwi muszą być obecne :klacz:
Chefrenek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='piotrek_b']ależ brwi muszą zostać, widziała kedyś terfekt ryme sztuke bez brwi ?? lipa byłaby total , brwi muszą być obecne :klacz:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale takie nieregularne? :cool3::cool3::cool3:
piotrek_b Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [IMG]http://images28.fotosik.pl/185/3498c65005accde2med.jpg[/IMG] Mały gryfoczek-pitoczek zastanawia się czy zamieszka na stałe w Nibylandii
Recommended Posts