Jump to content
Dogomania

Gryfon brukselski, belgijski, brabancki-GALERIA (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja wiem bo bardzo czesto jestem na stronie u Ciebie. A ja właśnie szczeniaczka:loveu: będe brała teraz Pani Ani z Sua :) :loveu: (tu dziękuje za cierpliwość Pani Ani do mojej osoby :oops: )
Dlatego czasami coś tu pisze a czytam codziennie :)

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Ja wiem bo bardzo czesto jestem na stronie u Ciebie. A ja właśnie szczeniaczka:loveu: będe brała teraz Pani Ani z Sua :) :loveu: (tu dziękuje za cierpliwość Pani Ani do mojej osoby :oops: )
Dlatego czasami coś tu pisze a czytam codziennie :)[/quote]

Ładne pieski możesz zobaczyć na mojej stronie - odnośnik Westminster KC.
Wystawa była rejestrowana na video

Posted

sylwiaskalska- alez do mnie mozna pisac clay czas:))) prosze za chwile zajzec na maila:)

a ten filmik w westminster juz ogladalam:) maja sliczne gryfony ale suki sa jednak jak dla mnie zbyt ciupenkie; 3 kg. gryfonki to do naormalnego chowu jednak dla mnie ciut malo;

Posted

[quote name='piotrek_b']Ładne pieski możesz zobaczyć na mojej stronie - odnośnik Westminster KC.
Wystawa była rejestrowana na video[/quote]
Ja niestety z nieznanych przyczyn nie mogę obejrzeć tego filmiku - nie mogę otworzyć :( Próbowałam już kilka razy i nic :(Coś pusto i cicho się tu zrobiło...

Posted

[quote name='bargest']No wlasnie ja prawie co dzien zagladam, ale nigdy nikogo nie ma.Nawet nie ma z kim pogadac.Marynia czy jedziesz do Katowic?[/quote]
Nie zgłaszałam tam Ivi, mamy dość daleko (a poza tym nie lubię tej wystawy bo jest okropnie tłoczno). Jedziesz tam? Ja zastanawiam się nad klubową.

Posted

[quote name='marynia']Ja niestety z nieznanych przyczyn nie mogę obejrzeć tego filmiku - nie mogę otworzyć :( Próbowałam już kilka razy i nic :(Coś pusto i cicho się tu zrobiło...[/quote]

Sprawdzałem przed chwilą, link działa bez zarzutu. Po kliknięciu na logo
WKC filmik powinien odtwarzać się automatem. (np. w Windows Media Player).

Posted

[quote name='piotrek_b']Sprawdzałem przed chwilą, link działa bez zarzutu. Po kliknięciu na logo
WKC filmik powinien odtwarzać się automatem. (np. w Windows Media Player).[/quote]
U mnie się nie otwiera, a mam Windows Media Player. Wyskakuje napis o braku ścieżki dostępu, albo jakoś podobnie. No i nie obejrzę sobie gryfoników z Westminster :(

Posted

Cześć Lideczko,

nie masz co robić , ze ciągle tu zaglądasz? To jak się nudzisz to specjalnie dla Ciebie zdjęcie gryfoników z ogłoszenia - sprzedam gryfoniczki.[IMG]http://z.low.pl/289687.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='marynia']U mnie się nie otwiera, a mam Windows Media Player. Wyskakuje napis o braku ścieżki dostępu, albo jakoś podobnie. No i nie obejrzę sobie gryfoników z Westminster :([/quote]

Wobec tego spróbuj bezpośrednio na stronie
[URL="http://www.westminsterkennelclub.org"]www.westminsterkennelclub.org[/URL] tam trzeba wejść w videos
następnie wybrać grupę (z lewej strony menu), w której występują gryfoniki -tj. grupa: Toy, potem kliknąć brussels.
Może w ten sposób się uda, jeżeli nie to musisz zmienić ustawienia w windzie.

Posted

[quote name='bargest']Piotrek, Marynia jak Wam sie podobaja te szczeniaki????[/quote]

Z tego zdjęcia mało co widać. Ale ten z prawej strony to jakaś skucha.
Co to za miot? co to za kolory? To jakiś eksperyment, czy jak?

Posted

Jak widac na zdjeciu jest podpis rodzicami sa Ibanez i Perelka z Dumy Bojarow nie wiem u kogo sa te psy ale te szczenieta to totalna porazka, a moze ojcem jest jakis inny piesek a nie gryfonik.Ten z bialym znaczeniem to wyglada jak malenki staford przepraszam za porownanie ale ma takie umaszczenie.:crazyeye:

Posted

Właścicielem Perełki jest hod. Sfora Gregora. Wiem tylko tyle bo Zadra miała przyjemność konkurować z tą suczką. Ale faktycznie, umaszczenie jest zaskakujące. Jestem ciekawy co z tego wyrośnie???

Posted

Jedynie ten rudy wyglada prawidlowo,ale co z nich wyrosnie? - pewnie nigdy sie nie dowiemy ale wspolczuje nowym wlascicielom bo cena jak sie dowiedzialam to ok. 2000 tys. Ja nie chcialabym ich nawet za darmo.

Posted

[quote name='bargest']Piotrek, Marynia jak Wam sie podobaja te szczeniaki????[/quote]
Takie sobie szczeniaczki, nawet podobne do gryfoników ( te ze znaczeniami to prawdziwe "unikaty"). To zdjęcie widziałam na allegro (kilka dni temu Sylwia zauważyła ogłoszenie o sprzedaży i podesłała mi na PW)

Posted

[quote name='piotrek_b']To na Allegro sprzedaje się szczeniaki?[/quote]
No, niestety tak - niektórzy sprzedający to juz hurtownicy, mają wszystko od ratlerków po owczarki. Dosłownie wszystko.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...