sylwiaskalska Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 I jak tu się nie zakochać ;) :loveu: [IMG]http://img93.imageshack.us/img93/7559/smileysitt8v9og.jpg[/IMG]
bargest Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Mala malpeczka-jesli Cie tak urzekla to obejrzyj sobie inne malpeczki w dziale szczenieta na mojej stronie.:loveu:
sylwiaskalska Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Ja wiem bo bardzo czesto jestem na stronie u Ciebie. A ja właśnie szczeniaczka:loveu: będe brała teraz Pani Ani z Sua :) :loveu: (tu dziękuje za cierpliwość Pani Ani do mojej osoby :oops: ) Dlatego czasami coś tu pisze a czytam codziennie :)
piotrek_b Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Ja wiem bo bardzo czesto jestem na stronie u Ciebie. A ja właśnie szczeniaczka:loveu: będe brała teraz Pani Ani z Sua :) :loveu: (tu dziękuje za cierpliwość Pani Ani do mojej osoby :oops: ) Dlatego czasami coś tu pisze a czytam codziennie :)[/quote] Ładne pieski możesz zobaczyć na mojej stronie - odnośnik Westminster KC. Wystawa była rejestrowana na video
anna1 Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 sylwiaskalska- alez do mnie mozna pisac clay czas:))) prosze za chwile zajzec na maila:) a ten filmik w westminster juz ogladalam:) maja sliczne gryfony ale suki sa jednak jak dla mnie zbyt ciupenkie; 3 kg. gryfonki to do naormalnego chowu jednak dla mnie ciut malo;
sylwiaskalska Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [QUOTE]sylwiaskalska- alez do mnie mozna pisac clay czas:smile:)) prosze za chwile zajzec na maila:smile: [/QUOTE] Już odpisałam :)
marynia Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='piotrek_b']Ładne pieski możesz zobaczyć na mojej stronie - odnośnik Westminster KC. Wystawa była rejestrowana na video[/quote] Ja niestety z nieznanych przyczyn nie mogę obejrzeć tego filmiku - nie mogę otworzyć :( Próbowałam już kilka razy i nic :(Coś pusto i cicho się tu zrobiło...
bargest Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 No wlasnie ja prawie co dzien zagladam, ale nigdy nikogo nie ma.Nawet nie ma z kim pogadac.Marynia czy jedziesz do Katowic?
marynia Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='bargest']No wlasnie ja prawie co dzien zagladam, ale nigdy nikogo nie ma.Nawet nie ma z kim pogadac.Marynia czy jedziesz do Katowic?[/quote] Nie zgłaszałam tam Ivi, mamy dość daleko (a poza tym nie lubię tej wystawy bo jest okropnie tłoczno). Jedziesz tam? Ja zastanawiam się nad klubową.
piotrek_b Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='marynia']Ja niestety z nieznanych przyczyn nie mogę obejrzeć tego filmiku - nie mogę otworzyć :( Próbowałam już kilka razy i nic :(Coś pusto i cicho się tu zrobiło...[/quote] Sprawdzałem przed chwilą, link działa bez zarzutu. Po kliknięciu na logo WKC filmik powinien odtwarzać się automatem. (np. w Windows Media Player).
marynia Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='piotrek_b']Sprawdzałem przed chwilą, link działa bez zarzutu. Po kliknięciu na logo WKC filmik powinien odtwarzać się automatem. (np. w Windows Media Player).[/quote] U mnie się nie otwiera, a mam Windows Media Player. Wyskakuje napis o braku ścieżki dostępu, albo jakoś podobnie. No i nie obejrzę sobie gryfoników z Westminster :(
batiskaj Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Cześć Lideczko, nie masz co robić , ze ciągle tu zaglądasz? To jak się nudzisz to specjalnie dla Ciebie zdjęcie gryfoników z ogłoszenia - sprzedam gryfoniczki.[IMG]http://z.low.pl/289687.jpg[/IMG]
piotrek_b Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='marynia']U mnie się nie otwiera, a mam Windows Media Player. Wyskakuje napis o braku ścieżki dostępu, albo jakoś podobnie. No i nie obejrzę sobie gryfoników z Westminster :([/quote] Wobec tego spróbuj bezpośrednio na stronie [URL="http://www.westminsterkennelclub.org"]www.westminsterkennelclub.org[/URL] tam trzeba wejść w videos następnie wybrać grupę (z lewej strony menu), w której występują gryfoniki -tj. grupa: Toy, potem kliknąć brussels. Może w ten sposób się uda, jeżeli nie to musisz zmienić ustawienia w windzie.
bargest Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 :eviltong: Boze toz to koszmar,przeciez gryfonik nie moze miec bialych znaczen.Moze to nie sa czystej rasy gryfoniki a raczej brabantczyki.:razz:
bargest Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Piotrek, Marynia jak Wam sie podobaja te szczeniaki????
piotrek_b Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='bargest']Piotrek, Marynia jak Wam sie podobaja te szczeniaki????[/quote] Z tego zdjęcia mało co widać. Ale ten z prawej strony to jakaś skucha. Co to za miot? co to za kolory? To jakiś eksperyment, czy jak?
bargest Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Jak widac na zdjeciu jest podpis rodzicami sa Ibanez i Perelka z Dumy Bojarow nie wiem u kogo sa te psy ale te szczenieta to totalna porazka, a moze ojcem jest jakis inny piesek a nie gryfonik.Ten z bialym znaczeniem to wyglada jak malenki staford przepraszam za porownanie ale ma takie umaszczenie.:crazyeye:
piotrek_b Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Właścicielem Perełki jest hod. Sfora Gregora. Wiem tylko tyle bo Zadra miała przyjemność konkurować z tą suczką. Ale faktycznie, umaszczenie jest zaskakujące. Jestem ciekawy co z tego wyrośnie???
bargest Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Jedynie ten rudy wyglada prawidlowo,ale co z nich wyrosnie? - pewnie nigdy sie nie dowiemy ale wspolczuje nowym wlascicielom bo cena jak sie dowiedzialam to ok. 2000 tys. Ja nie chcialabym ich nawet za darmo.
piotrek_b Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Dwójka byłaby pewnie do przyjęcia, ale za taką cenę oferuje się naprawdę dobre psy.
marynia Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='bargest']Piotrek, Marynia jak Wam sie podobaja te szczeniaki????[/quote] Takie sobie szczeniaczki, nawet podobne do gryfoników ( te ze znaczeniami to prawdziwe "unikaty"). To zdjęcie widziałam na allegro (kilka dni temu Sylwia zauważyła ogłoszenie o sprzedaży i podesłała mi na PW)
marynia Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='piotrek_b']To na Allegro sprzedaje się szczeniaki?[/quote] No, niestety tak - niektórzy sprzedający to juz hurtownicy, mają wszystko od ratlerków po owczarki. Dosłownie wszystko.
Recommended Posts