Jonten Posted June 23, 2003 Posted June 23, 2003 Miałem dwa foksy krótkowłose - braci z jednego miotu! Niestety ich instynkt dominacji jednego nad drugim przeważył! :( Ich walki były niebezpieczne , bardzo niebezpieczne !!!! :agrue: rany i sine języki :evil: Z bólem serca oddałem jednego w (mam nadzieje) dobre ręce! Mam sygnały, że sie przystosował ! I tak dalej kocham foksy!!! Pozdrowienia dla foks fanów!!! i nie tylko :wink: Quote
Gosia Posted July 11, 2003 Posted July 11, 2003 Często widuję się z Krystyną Babirecką- z racji rottweilerów. Ona od lat hoduje foksy. I zawsze mi mówiła "Gosia, to, jak się gryzą ze sobą rottweilery, to jest nic w porównaniu z tym, jak się żrą foksy, to się nie da opisać". A jak mi opowiadała, jak się je rozdziela, to włos się jeży.... :wink: Myślę wobec tego, że dobrze zrobiłaś. Pozdrawiam- Gosia Quote
Carianna Posted July 11, 2003 Posted July 11, 2003 Zgadzam się z Gosią i iWoNai. Wiem coś o agresji foksów. Sama mam takiego. W domu jest kochany i łagodny ale gdy wyjdzie na spacer i zobaczy jakiegoś psa to :o Quote
Jonten Posted July 11, 2003 Author Posted July 11, 2003 Tak, zdecydowanie dobrze zrobiłem! Nie wiem jak sie gryza inne psy, ale one mimo iż byli braćmi zadusiły by się na śmierć!!!! Rozdzielałem je w momencie kiedy oba miały już sine jak śliwki języki. I żaden nie chciał ustąpić. A po za tym kochały się. :) Niedługo, mam nadzieję, spotkają się po mięsiącu od rozstania, ciekawe jak zareagują na siebie? Quote
czapla Posted July 14, 2003 Posted July 14, 2003 Obawiam sie, ze rzuca sie sobie do gardel - ten typ tak ma niestety :-? Quote
Jonten Posted July 14, 2003 Author Posted July 14, 2003 Aż tak żle z nimi nie było - zobaczymy??? Quote
zaba14 Posted July 22, 2003 Posted July 22, 2003 Dobrze zrobiłeś ... to dobnro dla psów .. tylko miejmy nadzieje że foksik trafił w dobre ręce :wink: pozdrawiam Quote
Kati Posted July 23, 2003 Posted July 23, 2003 Napisz jak na siebie zareagowały podłuższym rozstaniu. Quote
Jonten Posted July 24, 2003 Author Posted July 24, 2003 Jeszcze nie było takiej okazji. Ale postaram sie aby była. Quote
Jonten Posted October 12, 2003 Author Posted October 12, 2003 http://www.dogomania.pl/forum/viewtopic.php?t=4647 Quote
basaga Posted December 12, 2003 Posted December 12, 2003 Mój teść ma dwie siostry foxy, też nie mogą być razem. Faktycznie, te małe psiaki potrafią się nieźle gryźć. Jedna foxiczka stale zaczepia moją dużą suką i dostaje bęcki. Ale to jej nie powstrzymuje następnym razem. Quote
Recommended Posts