marta23t Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 od tygodni jest u nas mały shih 3,5 miesiąca z adopcji. zastanawia mnie dziwny zapach pieska-hmmm jest taki specyficzny, ostry, dziwny do określenia. trochę jak mokry psiak-ale inny:razz: zastanawia mnie czy ta rasa ma taki ,,inny zapach,,? a może to jeszcze szczenięcy zapaszek.małej nie mogę póki co kąpać -bo jest po operacji / więc nie sarwdzę czy po kąpieli zapaszek zanika:oops:/. zapach mi broń Boże nie przeszkadza-tylko strasznie ciekawa jestem:evil_lol:/ a może przy moich bezwonnych maltanach zmienił mi się węch:evil_lol:/ może pytanie głupie ale mieliśmy kiedyś naszą śp kochaną shar peikę i ona też pachniała inaczej niż inne psy / jakby suszonymi grzybkami/.:eviltong: Quote
Maleńka Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Witaj, Myślę, że ten piesek przebywał jakiś czas w swoich siusiach i stąd ten zapach. Jakiś czas temu miałam styczność z takim bobasem ktory był trzymamy w klatce ze względu na kwarantannę i miał właśnie taki dziwny ostry zapach - ale po kąpieli zniknął :razz: A można wiedzieć na co miał operację? Masz jakieś jego zdjęcia? Buziole Quote
marta23t Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Witaj [B]maleńka[/B] to może być to bo mała siuśkami też troszkę pachnie:evil_lol:. Operację miała na przepuklinę-niestety była już tak duża, że porobiły się zrosty i nie można było czekać. Zdjęcia małej mam ale nie umiem umieścić na dogo:oops: mogę Ci na maila przesłać:lol:. dziękuję za radę. buziaki Quote
Maleńka Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='marta23t']Witaj [B]maleńka[/B] to może być to bo mała siuśkami też troszkę pachnie:evil_lol:. Operację miała na przepuklinę-niestety była już tak duża, że porobiły się zrosty i nie można było czekać. Zdjęcia małej mam ale nie umiem umieścić na dogo:oops: mogę Ci na maila przesłać:lol:. dziękuję za radę. buziaki[/quote] Jasne, wyślij na [email][email protected][/email] Quote
Maleńka Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Poniżej zdjęcia Twojej łobuziary [img]http://images40.fotosik.pl/43/ae05a793c4bfcda7med.jpg[/img] [img]http://images34.fotosik.pl/425/83d2629ad89b9cacmed.jpg[/img] [img]http://images24.fotosik.pl/308/710d82bd678c36bbmed.jpg[/img] Quote
marta23t Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 :lol:dzięki -ja jeszcze nie umiem wstawiać:oops: Quote
zuzolandia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Szybkiego powrotu do zdrowia dla malenkiej :loveu: Moja Fruzia tez byla operowana na przepuklinke ale na dzien dzisiejszy nawet sladu nie ma .... Co do zapachu...jak wygladaja jej uszka? ....znajoma miala podobny problem.....caly psiak dziwnie pachnial ....kapiele w najdrozszych szamponach nie potrafily tej woni zniwelowac...po wizycie u weta i obejrzeniu uszu okazalo sie ma drozdzaka ...specyficzna won przeniosła sie na skóre ... Ale mam nadzieje ze to po prostu taki smrodek brudasek i po kapieli mala bedzie pieknie pachniec :loveu: Quote
Maleńka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Dzisiaj miałam przyjemność poznać Tosię osobiście, wcale nie śmierdzi, uszy ma w porządku, jest słodka i całuśna :evil_lol: I dużo je... :evil_lol: Trzeba uważać na palce podając jej smakołyki :cool3::evil_lol: Poniżej jej fotka :eviltong: [IMG]http://images35.fotosik.pl/45/485bd8c1c4ce163emed.jpg[/IMG] Quote
marta23t Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Zuzolandia dziękuję:loveu: Kasia:loveu: dopiero fotkę zaważyłam:multi: Quote
ola12021 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Myśle że piesek jest mały i wącha siuśki i kupki i stąd ten zapach .:p Quote
alicja22ol Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Mojej suni (2,5 miesiąca) też się zapaszek trzyma, szczególnie jak wdepnie w siuśki( jeszcze robi w domu, bo ma kwarantannę) tylną łapką i w czasie drapania się przeniesie smrodek na resztę ciała. Ale po kompaniu jest ok. Quote
Marta4444 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Śliczna :loveu: :cool3: Zdrowia życzę :lol: pewnie ją już wykąpałaś i jak ? :eviltong: Quote
marta23t Posted August 4, 2009 Author Posted August 4, 2009 już od dawna nie śmierdzi:evil_lol: mała chyba ewidentnie uwielbiała kłaść się w zasikane maty:cool3: teraz już problemu nie ma. a od wtedy już wykąpana ze sto razy:lol: Quote
Recommended Posts