marta23t Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 chciałam dopisać na moim operacyjnym wątku ale chcę żeby jak najwięcej osób go zobaczyło i mi poradził:shake: stąd nowy temat.... moja sunia po operacji przepukliny już 2 dzień nie robi kupy:shake::crazyeye: bardzo się martwię; operacja była przedwczoraj pod wieczór i od tego czasu nic... je normalnie-wprawdzie mniejsze porcje ale je..a kupy zero:placz: aha piesio to szczeniak, 3 miesiące. zazwyczaj robiła 4 kupki dziennie. Quote
Aten@ Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 moja starsza suka, po sterylce też przez kilka dni nie robiła kupy. Wet stwierdził, że to normalna reakcja psa po narkozie. Podawałam jej do pyska oliwę i to pomogło. Quote
marta23t Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 dzięki wielkie. trochę mnie uspokoiłaś. a przez ile dni Twoja sunia nie robiła i jaką oliwę i ile jej podawałaś? Quote
Aten@ Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 3 dni na pewno, a może i więcej, nie pamiętam już. Dawałam jej zwykłą oliwę, a jak się skończyła, to olej. Choć podobno najlepiej działa olejek parafinowy. Dostała tego dość dużo, kilka razy dziennie po 2-3 łyżki. Quote
marta23t Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 dałam jej odrobinę ciekłej parafiny na odetkanie i czekam:oops: dzięki za radę:lol: Quote
daaga Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Mój pies po narkozie również nie załatwiał "tych spraw" przez trzy dni, wet powiedział że jest w stresie po badaniach, które miał przed zabiegiem. Wszystko samo wróciło do normy. Pozdrowienia dla psinki! :) Quote
marta23t Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 daaga dzięki wielkie..:loveu: uspokoiłyście mnie:cool3: bo już szalałam ze strachu:lol: Quote
Saite Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Niemożność wypróżnienia ma także związek z niemożnością parcia po zabiegach chirurgicznych szczególnie dot. jamy brzusznej. Quote
marta23t Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 ale to powstrzymywanie nie jest szkodliwe? Quote
daaga Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Co z tą Twoją psinką? Jak się czuje po tej operacji? Quote
marta23t Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 daaga dziękuję:loveu: myślę, że już teraz z górki. kupka dziś była tyci ,tyci ale cudowna, wyczekiwana kupalka:cool3: byłam na kontroli i zastrzykach mam się zgłosić za tydzień i nadal małej nie pozwalać szaleć i skakać:oops: z tym już gorzej bo to wulkan energii:-o Quote
Recommended Posts