Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chciałam dopisać na moim operacyjnym wątku ale chcę żeby jak najwięcej osób go zobaczyło i mi poradził:shake: stąd nowy temat....

moja sunia po operacji przepukliny już 2 dzień nie robi kupy:shake::crazyeye:

bardzo się martwię; operacja była przedwczoraj pod wieczór i od tego czasu nic...
je normalnie-wprawdzie mniejsze porcje ale je..a kupy zero:placz:

aha piesio to szczeniak, 3 miesiące. zazwyczaj robiła 4 kupki dziennie.

Posted

moja starsza suka, po sterylce też przez kilka dni nie robiła kupy. Wet stwierdził, że to normalna reakcja psa po narkozie. Podawałam jej do pyska oliwę i to pomogło.

Posted

3 dni na pewno, a może i więcej, nie pamiętam już. Dawałam jej zwykłą oliwę, a jak się skończyła, to olej. Choć podobno najlepiej działa olejek parafinowy. Dostała tego dość dużo, kilka razy dziennie po 2-3 łyżki.

Posted

Mój pies po narkozie również nie załatwiał "tych spraw" przez trzy dni, wet powiedział że jest w stresie po badaniach, które miał przed zabiegiem. Wszystko samo wróciło do normy.

Pozdrowienia dla psinki! :)

Posted

daaga dziękuję:loveu: myślę, że już teraz z górki. kupka dziś była tyci ,tyci ale cudowna, wyczekiwana kupalka:cool3: byłam na kontroli i zastrzykach mam się zgłosić za tydzień i nadal małej nie pozwalać szaleć i skakać:oops: z tym już gorzej bo to wulkan energii:-o