Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Arielcia bazarek już jest;)
niestety dziś wykupiłam kolejne leki, jak sie uporam ze scanerem wszystko wstawię na Pepsitowy wątek.

Już napisałam do Angel i zmieni tytuł dla Pepsi i innych westów w potrzebie, bo sądzę, że uda nam się zebrać więcej;) na szczęście na razie innych westów nie ma na dogo, więc możemy się z niczym nie spieszyć

to bazarek [url]http://www.dogomania.pl/threads/212588-bi%C5%BCuteria-damskie-ciuszki-i-inne-na-Pepsi!-do-22.08.-Zapraszamy-***?p=17407293#post17407293[/url]

pomóżcie rozsyłać cioteczki;)

Arielcia zajrzyj na bazarek buziaki i jeszcze raz dziękuję

Posted

[B]Angi[/B], dziewczyny z bazarku ogłoszeniowego się denerwują... Może Ty, Masuimi, masz kontakt z Angi? Ktoś tam chce się wycofać...:( Napisałam żeby były spokojne, że spróbuję ściągnąć cioteczkę Angi na bazarro...

Za to bazarek ciuszkowo- gadżetowy kwitnie :lol: Super!!! Na Pepsitę chyba będziesz miała uzbierane, i może coś jeszcze zostanie :) [B]Angel[/B]-bardzo, bardzo Ci dziękujemy za pomoc :Rose:

No i[B] Masuimi-[/B] ponawiam propozycję stworzenia "bazy" domków chętnych na adopcję westika- np Panczenka jest teraz chętna- możnaby zrobić osobny post i tam byś wpisywała osoby chętne... To się może przydać- w poniedziałek jadę obejrzeć te westiki z Palucha- i teraz nie wiem- będę do Ciebie dzwoniła stamtąd- podejmiemy decyzję... Suczkę przez jakiś czas mogłabym przetrzymać, ale niedługo- zobaczymy w ogóle jaka będzie sytuacja...

Posted

Arielka będę wieczorem powysyłam dziewczynom z bazarku nr konta i dane, czy jeśli Ci zrobię przelew kaski na wysyłki wyślesz im te ciuszki i inne gadżety???

za ostatnie leki w sumie wydałam 104 zł razem z zaległością 43,72 daje sumę 147,72zł jesteśmy na minusie z Pepsiną ;(

co do tej bazy postaram sie to ogarnąć i też ten spis piesków adoptowanych musicie mi dać czas, bo na razie mam kosmos

Posted

NIESTETY NIEWYPAŁ!!!!!!:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/212317-Og%C5%82oszeniowy-bazarek-dla-westie-w-potrzebie-do-wyczerpania-%29"]http://www.dogomania.pl/threads/212317-Og%C5%82oszeniowy-bazarek-dla-westie-w-potrzebie-do-wyczerpania-%29[/URL]

cioteczki niestety wysyłam z powrotem pieniądze KasiKia, Malawii i Marra- cioteczkom z ogłoszeniowego, bo Angi się nie odzywa, a tam jest dym.
Chcą zwrotu pieniędzy więc muszę zwrócić pieniążki
a dokładnie 45 zł;(
szkoda że tak wyszło;(obecnie mieliśmy dług [SIZE=3][COLOR=red][U][SIZE=5][B][SIZE=3]147,72zł plus [/SIZE][/B][/SIZE][/U][/COLOR][/SIZE][SIZE=3]teraz to co muszę oddać 35 zł(bo marry 10zł jeszcze nie doliczyłam)

na razie jest dług [B][COLOR=red]182,72zł [COLOR=black]-na razie bez odliczania bazarku Arielki bo cały czas trwa-ale tam raczej nie zbierzemy całej kwoty;(
cioteczki macie jakieś pomysły?

rozsyłajcie bazarek z darami od Arielki chociaż:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/212588-bi%C5%BCuteria-damskie-ciuszki-i-inne-na-Pepsi!-do-22.08.-Zapraszamy-***?p=17407293#post17407293[/url]
[/COLOR][/COLOR][/B][/SIZE]

Posted

Masuimi, nie martw się, szkoda że Angi tak zrobiła, ale spróbujemy zrobić jeszcze drugi bazarek- książkowo- płytowy. Jeżeli cioteczki macie jakieś niepotrzebne Wam filmy DVD, CD, książki- myślę, że wszystko się przyda na bazarek. Ja mam uzbieranych trochę rzeczy-ale im więcej, tym lepiej...
A kasę oddawałaś chyba nie swoją- tylko tą, którą dziewczyny wpłaciły?

Posted

tak kaskę musiałam oddać ze swoich, bo tamta poszła wcześniej już na leki, ale no trudno zbieramy dalej, dług jest nadal, w weekend wpiszę Pepsi na wątek sterylkowy. Dostałam namiary od Akrum. Po zaleczeniu Pepsi, muszę ją poddać sterylce, plastyce cyców i czyszczeniu zębów w jednym. Pepsi ma problemy z oddychaniem, więc zabieg lepiej żeby był tylko jeden (chodzi o narkozę) i tak panikuję, ale bardzo się o nią martwię.

Posted

Ale Akrum Ci podała namiary na skarpetkę? Bo jest coś takiego jak skarpetka sterylkowa, sterylizują sunie na swój koszt, albo szukają najtaniej- nie wiem dokładnie, w każdym razie właśnie wpisz Pepsi jak najszybciej bo dużo suczek czeka...:) Cieszę się że mogłam pomóc. Jak Pepsi ma problemy z oddychaniem, to ją podłączą pod tlen, jak moją Ariel- kiedy miała operację podniebienia-tylko powiedz o tym.

Posted

[quote name='arielka186']Ale Akrum Ci podała namiary na skarpetkę? Bo jest coś takiego jak skarpetka sterylkowa, sterylizują sunie na swój koszt, albo szukają najtaniej- nie wiem dokładnie, w każdym razie właśnie wpisz Pepsi jak najszybciej bo dużo suczek czeka...:) Cieszę się że mogłam pomóc.[/QUOTE]

Z tego co się orientuje dofinansują, za zwrot kosztów później. lub w ogóle jeśli ktoś im skarbonke regulanie uzupełnia. oczywiście jeśli się nie mylę.

Posted

Ja zgłaszam że mam niepotrzebne książki i może jakiś płytki cd poszukam tylko proszę powiedzcie co mam z nimi zrobić? Wysłać do którejś z Was czy tylko porobić fotki i fotki wysłać bo ja kompletnie nie wiem jak to jest.

Posted

Arielka186, jak to jest z tym bazarkiem. Jakbym coś miała i chciała dać, to co, mam do ciebie wysłać? Czy tylko info, co to jest, a ty wystawiasz? Mam dużo kaset wideo z filmami, ale nie wiem czy teraz to ktoś jeszcze ogląda? A dla dobra psinek mogę wystawić też jakieś kosmetyki z Avonu, oczywiście nowe.

[quote name='arielka186']Masuimi, nie martw się, szkoda że Angi tak zrobiła, ale spróbujemy zrobić jeszcze drugi bazarek- książkowo- płytowy. Jeżeli cioteczki macie jakieś niepotrzebne Wam filmy DVD, CD, książki- myślę, że wszystko się przyda na bazarek. Ja mam uzbieranych trochę rzeczy-ale im więcej, tym lepiej...
A kasę oddawałaś chyba nie swoją- tylko tą, którą dziewczyny wpłaciły?[/QUOTE]

Posted

Panczenka super, że chcesz nam pomóc :loveu: u nas jest tak że nasz Aniołek robi piękny bazarek, a Arielka mi przywozi rzeczy, które zostały zakupione i ja je wysyłam. Teraz mnie tydzień nie będzie, ale jak wrócę zrobimy następny i wtedy opiszesz mi co masz, oki?:multi:

Posted

[quote name='shila1404'][url]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/16305537_west_dorosla.html[/url]
cioteczki pomozcie , az strach pomyslec gdzie moze ta sunia trafic :([/QUOTE]

skąd ta mała jest?

Posted

O f**k, śliczna sunia, coś więcej wiadomo???
Jeżeli chcemy ją ratować trzeba się spieszyć, bo zaraz ktoś ją weźmie...
Może któraś z nas napisze do sprzedającego?

Posted

Kliknęłam w "pokaż inne oferty sprzedającego" :angryy:
[url]http://ale.gratka.pl/szukaj/?u=1627163[/url]
I jeszcze takie znalazłam z tym samym numerem telefonu z lipca :angryy: [url]http://www.gratka.pl/ogloszenie/12260771_west_reproduktor.html[/url]
I 13 sierpnia na gratce się ogłaszali ze szczeniakami westa :placz:
To jest Lubelskie....

Posted

Dobra,namierzyłam, włącznie z adresem...
Tylko co z tego :placz:
Można tylko grzecznie zabrać pieski, z czego jeden - samiec - agresywny do dorosłych,jak wyczytałam.
Jakby ktoś chciał adres, podam na PW, okolice Opola Lubelskiego

Posted

Czyli zwykła pseudo... a suka pewnie zamiast tych dwóch miotów (co i tak jest dużo jak na 3-latkę) mogła mieć co cieczkę... A teraz może sobie córkę zostawiają?
Macie dziewczyny jakiś pomysł?Była przecież ostatnio dziewczyna tu na wątku, chciała westika...

edit: To ile jest tych westów?:-0

Posted

Zastanawiałam się nad tą psiunką w piątek, nawet miałam się kontaktować. Ale znalazłam też inne odgłoszenie i oddaniu westika, suczki, 7 miesięcznej. No i od wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką następnego westika. Trochę kilometrów musiałam po nią przejechać, ale warto było. Jest u mnie drugi dzień, a tak jakby była zawsze. Super. Ale na formum oczywiście zostaję. Robicie dziewczyny kawał dobrej roboty. Jakby był jakiś westik, to pomogę szukać dla niego domu. Jak tylkę będę miała zdjęcia moich westików, Luny i Frodo, to zamieszczę.
Maiuimi czekam na info od ciebie jak wrócisz i coś podziałamy.