masuimi33 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 aiza jak nie będzie ds to chętnie rozważymy Twoją propozycję przyznam że czekam na decyzję siostry sekkmet, tam mała by miała DS kurcze czy ktoś ma namiar na sekkmet aiza mam nadzieję, że mała znajdzie ds-ale jakby coś trzymaj miejscówę;) fajnie, że jesteś z nami;) sekkmet jest dostępna liczę na to, że da znać musimy wiedzieć co robić dalej;((( Quote
aiza Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Masumi ja mam taką maleńką nadzieję że jakby suńka była u nas na dt to mąż by sie w niej zakochał i by została na stałe ale to tylko maleńka nadzieja;) Jeśli będziecie mieć DS to oczywiście najlepsze dla psa a tu o to chodzi. I mam nadzieję że szybko znajdzie DS. Quote
masuimi33 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 ;) u mnie tak było i z drugą i z trzecią;D;D miały być na tymczas;))))) i zostały i ja też mieszkam w bloku;) dobra pomyślimy jutro musi paść jakaś decyzja, cioteczki co robimy???????????????? Quote
sekkmet Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Właśnie z nią rozmawiałam przez telefon, zobaczyła zdjęcia i po rozmowie z mężem na spokojnie (aż wcześniej położyli dzieci spać ;) ) potwierdzili, że chcą i najchętniej jak najszybciej żeby jej stres schroniskowy ukrócić Quote
ania z poznania Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Sekkmet :buzi:! Na pw wysyłam Tobie numer do Skarpetki, możecie jeszcze teraz spokojnie dzwonić! Quote
izatemka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='masuimi33']szukam kogoś z Otwocka żeby sprawdzić domek dla suni, która była wrzucona w worek na śmiecie i przygotowana do spalenia w jednym ze szpitali, miała ciężkie obrażenia czaszki;( domek jest tylko musicie mi pomóc znaleźć kogoś kto go sprawdzi....sprawa pilna, możecie porozsyłać???plizzz[/QUOTE] Koleżanka z Otwocka pojedzie na wizytę,tylko musi wiedzieć o jakiego psa chodzi i na co szczególnie zwrócić uwagę. Mogę prosić o szczegóły jakieś? Quote
masuimi33 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='izatemka']Koleżanka z Otwocka pojedzie na wizytę,tylko musi wiedzieć o jakiego psa chodzi i na co szczególnie zwrócić uwagę. Mogę prosić o szczegóły jakieś?[/QUOTE] do wieczorka wyślę;)))):multi: Quote
angineuuka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [B][COLOR="red"]cioteczki , potrzebna wizyta przedadopcyja dla... Chomika. Pisać na pw ! Na cito ! KRAKÓW[/COLOR][/B] Quote
masuimi33 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 chomika??? tak się nazywa pies??? czy to naprawdę chomik???:evil_lol: Quote
ania z poznania Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Z Krakowa fajnie wizyty przeprowadza Irenaka. Quote
masuimi33 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 haha no tak, sławetna irenaka, tylko nie ściągajcie jej tutaj plizzz;/ Quote
ania z poznania Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Poważnie?? Ok, to w takim razie Paoiii może? Albo Asior? Quote
Evelynkaa Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Mam ogromną prośbę dla założycielki wątku. Dominisia bardzo proszę na pierwszej stronie umieścić spis wszystkich psiaków ze zdjęciem lub numerem strony wątku oraz miejscowością do której zostały wyadoptowane....będziemy mieli dzięki temu przejrzystość i kontrolę nad wszystkimi ewentualnymi jeszcze do adopcji. Quote
izatemka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Ewelina,ja Cie proszę,napisz mi, w którym watku chodziło o tą wizyte w Bolesławcu,bo do znajomej napisałam, a nie umiem znaleźć wpisu na ten temat?:oops: Quote
Evelynkaa Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Do tego wątku :) chodzi o tą sunię westa przypiętą do budy. Siostra sekkmet(pisze w poście 252) mieszka w Bolesławcu. Chyba że Skarpetka już coś załatwiła? Aniu z POznania możecie coś tu napisać??Jak sprawa wygląda i na jakim etapie jest? Quote
ania z poznania Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Oczywiście, już piszę :). Dogo Ciotka Aanka z Bolesławca przeprowadzi na dniach wizytę u Marty. Gdyby Marta wizyty nie przeszła, w co nie wierzę ;), to Sekkmet da jej DT, Sekkmet znają ciotki z Bolesławca dobrze, ma świetną opinię u nich. Quote
Evelynkaa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Aniu bardzo się cieszę :) a kiedy ją zabierają? mam nadzieję że jak najszybciej skoro i tak jedzie do sekkmet? Quote
izatemka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Dziewczyny,potrzebuję PILNIE :placz: kogoś,kto zrobi wizytę w Piotrkowie Trybunalskim dla szczeniaka labradora Quote
masuimi33 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Ewelinka potrzebuję pilnie namiary na ten tani hotelik:crazyeye: Quote
Recommended Posts