Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

aiza jak nie będzie ds to chętnie rozważymy Twoją propozycję przyznam że czekam na decyzję siostry sekkmet, tam mała by miała DS
kurcze czy ktoś ma namiar na sekkmet

aiza mam nadzieję, że mała znajdzie ds-ale jakby coś trzymaj miejscówę;) fajnie, że jesteś z nami;)

sekkmet jest dostępna liczę na to, że da znać musimy wiedzieć co robić dalej;(((

Posted

Masumi ja mam taką maleńką nadzieję że jakby suńka była u nas na dt to mąż by sie w niej zakochał i by została na stałe ale to tylko maleńka nadzieja;) Jeśli będziecie mieć DS to oczywiście najlepsze dla psa a tu o to chodzi. I mam nadzieję że szybko znajdzie DS.

Posted

;) u mnie tak było i z drugą i z trzecią;D;D miały być na tymczas;))))) i zostały i ja też mieszkam w bloku;)

dobra pomyślimy jutro musi paść jakaś decyzja, cioteczki co robimy????????????????

Posted

Właśnie z nią rozmawiałam przez telefon, zobaczyła zdjęcia i po rozmowie z mężem na spokojnie (aż wcześniej położyli dzieci spać ;) ) potwierdzili, że chcą i najchętniej jak najszybciej żeby jej stres schroniskowy ukrócić

Posted

[quote name='masuimi33']szukam kogoś z Otwocka żeby sprawdzić domek dla suni, która była wrzucona w worek na śmiecie i przygotowana do spalenia w jednym ze szpitali, miała ciężkie obrażenia czaszki;( domek jest tylko musicie mi pomóc znaleźć kogoś kto go sprawdzi....sprawa pilna, możecie porozsyłać???plizzz[/QUOTE]

Koleżanka z Otwocka pojedzie na wizytę,tylko musi wiedzieć o jakiego psa chodzi i na co szczególnie zwrócić uwagę.
Mogę prosić o szczegóły jakieś?

Posted

[quote name='izatemka']Koleżanka z Otwocka pojedzie na wizytę,tylko musi wiedzieć o jakiego psa chodzi i na co szczególnie zwrócić uwagę.
Mogę prosić o szczegóły jakieś?[/QUOTE]

do wieczorka wyślę;)))):multi:

Posted

Mam ogromną prośbę dla założycielki wątku. Dominisia bardzo proszę na pierwszej stronie umieścić spis wszystkich psiaków ze zdjęciem lub numerem strony wątku oraz miejscowością do której zostały wyadoptowane....będziemy mieli dzięki temu przejrzystość i kontrolę nad wszystkimi ewentualnymi jeszcze do adopcji.

Posted

Do tego wątku :) chodzi o tą sunię westa przypiętą do budy. Siostra sekkmet(pisze w poście 252) mieszka w Bolesławcu. Chyba że Skarpetka już coś załatwiła? Aniu z POznania możecie coś tu napisać??Jak sprawa wygląda i na jakim etapie jest?

Posted

Oczywiście, już piszę :). Dogo Ciotka Aanka z Bolesławca przeprowadzi na dniach wizytę u Marty. Gdyby Marta wizyty nie przeszła, w co nie wierzę ;), to Sekkmet da jej DT, Sekkmet znają ciotki z Bolesławca dobrze, ma świetną opinię u nich.