elza Posted October 5, 2004 Posted October 5, 2004 ludziska czy wie ktoś gdzie można takie ustrojstwo kupić? byle bliżej niż Londyn... Quote
matrix..... Posted October 6, 2004 Posted October 6, 2004 Podobno najłatwiej w Czechach mozna nabyć ale coś mi się wydaje, że kiedyś na temat tych kagańców pisała Blanka więc najlepiej skontaktuj się z nia lub z Charciarą na pewno cos podpowiedzą. Quote
Aleksander Posted October 6, 2004 Posted October 6, 2004 Elza ! Jeżeli potrzebujesz kaganiec dla charta to nie ma problemu cena bez wysyłki okolo 60 , ale jest ze skóry bardzo lekki i mocny dobrze wykonany .Zrobiony na wzór kagańców od pani Aureli Cieślickiej ,właśnie jeden testuje od paru dni na amorze to pierwszy kaganiec z którym Amor nie walczy obsesyjnie i moze tak otwierac pysk jak tylko może .Sprzedaje je sklep w rumi oni byli na klubówce w swornych Gaciach.Maja dwa rozmiaey dla suk i dla samców sa dosyć duże , brązowe i czarne . Quote
Aleksander Posted October 6, 2004 Posted October 6, 2004 ELZA JAK CHCESZ TO CI WYSLĘ ZDJĘCIE NA MEILA . Quote
Chimera Posted October 6, 2004 Posted October 6, 2004 A ja mogę prosić zdjęcie na [email protected] ? Quote
elza Posted October 6, 2004 Author Posted October 6, 2004 to ja też poproszę [email protected] ... to prawda słyszałam o czechach ale gdzie ja nie wiem...:( ...taki (chyba) czeski testowałam na coursingu w świerklańcu. był z bardzo cienkiego drutu i tak lekki że moja suka nawet go nie zauważyła chociaż pierwszy raz namordnik na pysiu miała. Quote
Maggie Posted October 7, 2004 Posted October 7, 2004 Eliza, zajrzyj na priv, wysłałam pewne namiary. Quote
Miła Posted October 7, 2004 Posted October 7, 2004 Kaganiec kuringowy+ kaganiec wyscigowy i jest albo plastikowy albo z bardzo cieńkiego drutu. Kaganiec z drutu bardziej przydatny jest do biegania po trawie. Na tory piaszczyste wymyślono kaganiec plastikowy, który jest bardziej zabudowany i ma zapobiegac dostawaniu sie piasku do pyska. Czechy są krajem, w którym jest wiele torów wyscigowych i odbywa sie wiele coursingów. Ceny w czechach w porównaniu z naszymi sa okazyjne. Napisz, może maila do klubu charta w czechach i zapytaj, czy moga skontaktowac Cie z wytworca. Quote
Recommended Posts