sh_maniak Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 Evening fallsMasz to u siebie? :D Tylko to miałam u siebie. Wiesz co mi znajoma wymyśliła, hehe Elvis the King Of R&R Elvis still alive Tajraga takie wymyślamy bo mi się takie właśnie podobają :wink: Quote
takatuka Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 Erykah Badu dopisuje do listy, dzięki Takatuka :D Naprawdę Ci się podoba :o Czy tylko tak napisałaś abym się "odwaliła" :lol: :evilbat: Mi na przykład bardzo się podoba ale byłam pewna, że nikomu więcej :roll: Quote
sh_maniak Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 Na listę wciągnełam, ale czy użyję czas pokaże ( a jakies 4 - 5 tyg będzie wiadomo) :D Quote
SZAMAN Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 Skoro jest: Don't worry be happy PotNat, to może : Everything's gonna be alright Potęga Naturalności <--wszystkim będzie się wydawało,że już gdzieś słyszeli imię takiego haszczaka. :P A zamiast Enter of Dragon proponuję dla jakiegoś przystojniaczka: Enter Sadman Pot.Nat. :wink: Quote
sh_maniak Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 Napisze wam ( ulubione ) propozycje: Essences of Beauty Essences of Black Endless winner Endles wolf Episode of live Eclipse dark side of moon Eclipse of the Sun Effective Eminence i to co wymyśliłas Gosiu (lekko przerobione) - super jest Everything's gonna be OK To mam 9 fajnych imion, a malców :niewiem: Quote
asia40 Posted October 9, 2004 Author Posted October 9, 2004 April ołysiała i wyglada jak szakal :) A moze Dzien Szakala?? Quote
SZAMAN Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 ESKIMO LEGEND To jest fajna nazwa na przydomek hodowlany. Quote
sh_maniak Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 Dam znać jak przyjda na świat, jak przyjdą :roll: Z Eskimo nie chce dawać imienia, aby nie mieszało się z Uli hodowlą. A ja znam największego kandydata dla April :D Bardzo przystojny chłopak! Metros ENDLESS DARK bardzo fajnie, mogłabym wszystkie chłopaki w miocie nazwać np Endless......, choć jeszcze zobaczymy :) Quote
cedra Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 A jak sie nazywa Uli hodowla jesli mozna spytac? Ja tez dlugo myslalam nad przydomkiem, az w koncu pewnego dnia na lacinie obil mi sie o uszy zwort Luna Nova co znaczy Nów Księżyca i tak juz zostalo...:) Do zwiazku podalam jeszcze kilka propozycji: ...Of Malaspina Yupic's.... ...Z Śnieżnej Zaspy ;) ...Of Ice Age ...Z Lodowego Domku ;) I przyznam sie ze byla kupa smiechu z wymyslaniem tych przydomkow!:D Quote
Nat Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 Yupic's.... juz chyba cos takiego istnieje wsrod malamutow.. ...Z Lodowego Domku ;) jest tez Lodowe Jezioro hodowla malamutow ;) mogłabym wszystkie chłopaki w miocie nazwać np Endless......, choć jeszcze zobaczymy swietny pomysl :) :P :D Quote
cedra Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 No Cedra nie grzesz Przecież kryłas psem z Eskimo River No tak, dlatego wlasnie pytalam jaka to hodowla i czy na pewno Eskimo River;) Ula... no tak, pani Ula :oops: Jaki ten swiat maly :lol: Quote
takatuka Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 Co do przydomka to może "Dusza Wilka" po angielsku to by było chyba "Soul of Wolf" :roll: Tak mi sie podobało na początku ale teraz jak to czytam to jakoś tak, niewiem :roll: Quote
sh_maniak Posted October 16, 2004 Posted October 16, 2004 Teraz tak się zastanawiam, ze moze wszystkie imiona wykorzystam :) Jeszcze daleko do rozwiązania, a Kuleczka brzuszek ma wielki, oj wielki :wink: Quote
nice_girl Posted October 16, 2004 Posted October 16, 2004 Martuś, Informuj mnie na bieżąco co i jak z Kuleczką :wink: Bo na gg ostatnio Ciebie nie widać :( Quote
sh_maniak Posted October 16, 2004 Posted October 16, 2004 Martuś,Informuj mnie na bieżąco co i jak z Kuleczką :wink: Bo na gg ostatnio Ciebie nie widać :( Sieć nam padła na tydzień i netu nie miałam :( Dzisiaj byliśmy u weterynarza na kontroli ( tak bez powodu bylismy, wolę dmuchać na zimne, a i tak Asanpi szczepiłam) i jest wszystko bardzo dobrze :D Czy wielkosc brzucha przeklada sie na ilosc szczeniakow? Tak z ciekawości... I tak i nie. Bo może byc np duzo wód płodowych. albo duzo malców, lub np w normie malców ale malce duże. Opcji jest kilka. Quote
agacia Posted October 16, 2004 Posted October 16, 2004 a ja chcialam zapytac tak z ciekawosci. Widzialam kiedys na jakiejs stronce warunki krycia psem i bylo tam napisane,ze w przypadku pelnego miotu placi sie ...zl,a w przypadku niepelnego ...zl. Ile szczeniakow mozna uznac za pelny miot? Quote
sh_maniak Posted October 16, 2004 Posted October 16, 2004 a ja chcialam zapytac tak z ciekawosci. Widzialam kiedys na jakiejs stronce warunki krycia psem i bylo tam napisane,ze w przypadku pelnego miotu placi sie ...zl,a w przypadku niepelnego ...zl. Ile szczeniakow mozna uznac za pelny miot? 4 Quote
agacia Posted October 16, 2004 Posted October 16, 2004 I jeszcze raz ja. Wlasnie widzialam w programie wyscigow imie ogiera Exotic star :wink: I z takich normalniejszych kilka imion,ktore mi sie podobaja: Entella, Estymacja, Eugardus, Engis,Emocja i Eliot 8) Quote
askaa Posted October 24, 2004 Posted October 24, 2004 Tak sobie czytam wasze pomysly i niektore sa naprawde super. No i wlasnie usiwiadomilam sobie, ze mojej Ursie tez juz moge wymyslac przydomek. Chce to zrobic w miare szybko ale z pomyslami tez u mnie nie za bardzo. Licze na wasza pomoc. Mam samojedke i raczej na samkach pozostane w hodowli w zwiazku z czym nazwe chcialabym miec nawiazujaca do tej rasy. Sposobala mi sie propozycja sh maniaka "Polarna Zorza" (ale nie wiem czy juz nie ma takiej hodowli) i "White power" (bo taka jest Ursa) ale chcialabym cos krotszego - jeden wyraz. Moze nasuna sie Wam jakies propozycje? Pozdrawiam Aska Quote
kalina. Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Ja tzn. my mamy zamiar zarejestrować przydomek hodowlany moja suka nie ma jeszcze uprawnień ale czytałam że mozna już sobie zajerestrowac...Znalazłam ten temat i nie będe zakładała nowego podobnego:cool1: Sh maniak wymyśliłaś super przydomek"polarna zorza" wymyśliłam już kilka przydomków może podpowiecie mi który najbardziej pasuje:cool1: Mn. 1.Śnieżna Perła 2.Z perłowej watahy 3.Shadow of wolf 4.Arktyczny powiew 5.W blasku księżyca No i te dwa the best:lol: : Polarna zorza Power of spirit Quote
chicken Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Shadow of the wolf juz jest :cool3: a Arktyczny powiem brzmi jakos znajomo ale nie wiem:roll: Quote
sh_maniak Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Lodowa perła :evil_lol: - ice pearl Perła z lodu Perła północy Quote
kalina. Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 O!.Lodowa Perła też fajne;) .Sprawdzałam dzis przydomki Power of Spirit wolna:razz: . Quote
Recommended Posts