Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

ja bylam na jeden wystawie z pania Ania, konkurowałyśmy. hoduje samoyedy i spaniele tybetanskie. z tychc kilku minut :) wydaje sie miła ale nie wiem jak sedziuje

Posted

Dzieki;)
a do czego pani sedzina przykłada szczególna uwage podczas oceny?
zastanawiam sie nad zgłoszeniem młodej suczki basenji w klasie młodziezy ( w tym wypadku bedzie to halówka w Jarosławiu)

Posted

Jarosław to wogóle nie miejsce wystawy dla młodziutkiej suni. Chyba, ze ollbrzymi hałas to po niej spływa.Inaczej można zblokować psa. (niestety przeszłam to doświadczenie) My nie z V grupy. ale wogóle jakoś nie kojarzę Tej Pani. Może ocenia od niedawna ???

Posted

Dzieki[B] JOLY[/B] - do Jarosławia mam w sumie blisko, ale jakos do tej pory nie byłam tam jeszcze; zobacze wiec jak młoda sie pokaże w Rzeszowie i wtedy cos postanowię w kwestii czy zgłaszac czy nie;)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 years later...
Posted

Czy kogoś z I grupy sędziowała ta sędzina ? Jeśli tak to na co zwraca uwagę ? ruch ? budowę ? temperament ? Jeśli ktoś może proszę o odpowiedź bo pierwsze słyszę o tej sędzinie i nie wiem czy mam zgłaszać psa czy nie. :-o

• 2 weeks later...
  • 3 years later...
Posted

Nas sędziowała Anna Jaśkiewicz. Pani bardzo się spieszyła, ocena napisana bardzo nierzetelnie, na „odwal się”. Przy okazji miała minę jakby była tam za karę. 

Pani nie wydawała sie kompetentnym sędzią.