Tascha Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Czy ktoś wystawiał u tej pani? jakie psy lubi, na co zwraca uwagę itp, itd... Quote
Tascha Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Nie wierzę ,ze nikt u niej nie wystawiał...:shake: napiszcie coś...:razz: Quote
Cordia Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 ja bylam na jeden wystawie z pania Ania, konkurowałyśmy. hoduje samoyedy i spaniele tybetanskie. z tychc kilku minut :) wydaje sie miła ale nie wiem jak sedziuje Quote
Tascha Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Dzieki;) a do czego pani sedzina przykłada szczególna uwage podczas oceny? zastanawiam sie nad zgłoszeniem młodej suczki basenji w klasie młodziezy ( w tym wypadku bedzie to halówka w Jarosławiu) Quote
JOLY Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Jarosław to wogóle nie miejsce wystawy dla młodziutkiej suni. Chyba, ze ollbrzymi hałas to po niej spływa.Inaczej można zblokować psa. (niestety przeszłam to doświadczenie) My nie z V grupy. ale wogóle jakoś nie kojarzę Tej Pani. Może ocenia od niedawna ??? Quote
Tascha Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Dzieki[B] JOLY[/B] - do Jarosławia mam w sumie blisko, ale jakos do tej pory nie byłam tam jeszcze; zobacze wiec jak młoda sie pokaże w Rzeszowie i wtedy cos postanowię w kwestii czy zgłaszac czy nie;) Quote
Cordia Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 mila pani cierpliwa dla mojej miśki, opis pelny zauwazyla wady i dostrzegla zalety ktorych nie widzialam :p Quote
Gmlj12 Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Czy kogoś z I grupy sędziowała ta sędzina ? Jeśli tak to na co zwraca uwagę ? ruch ? budowę ? temperament ? Jeśli ktoś może proszę o odpowiedź bo pierwsze słyszę o tej sędzinie i nie wiem czy mam zgłaszać psa czy nie. :-o Quote
moscic Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Też jestem ciekawa, ma 1 raz sędziować mojego psa (PON'a) Quote
Alaneks Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Nas sędziowała Anna Jaśkiewicz. Pani bardzo się spieszyła, ocena napisana bardzo nierzetelnie, na „odwal się”. Przy okazji miała minę jakby była tam za karę. Pani nie wydawała sie kompetentnym sędzią. Quote
Recommended Posts