virtavalo Posted September 19, 2004 Posted September 19, 2004 Czy macie jakieś sprawdzone sposoby przyspieszenia wzrostu sirści u suczki Chowa? Planuję pojechać z nią do Poznania i nie wiem czy zdąży mi dobrze zarosnąć. Podawałam jej aminobiotyne ale musiałam zrobic przerwę. Teraz dostaje Lawete super. Czysa jakieś inne i lepsze preparaty? Słyszałam, że laweta niszczy wątrobę, czy to prawda? Pozdrawiam Ewa Quote
warran Posted October 15, 2004 Posted October 15, 2004 Spróbuj KERABOL krople (mieszanina cynku z biotyny) Wita-vet regenerator sierści tabletki 30 tabl. lub 300 tabl. (bierz wielkie 300 tabl. wychodzi dużo taniej), oba preparaty sprawdziłem co prawda na krótkowłosej labradorce, ale sierść jej po szczeniakach wróciła i miała prawie jak niedorobiony golden. Quote
karelek Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 VI-TA firmy bosch polecam juz po tygodniu siersc jest wspaniala Quote
donya Posted October 29, 2004 Posted October 29, 2004 Ja polecam tran. Sprawdzony i na kocie perskim i na psie :lol: Quote
:) Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 i co? to wszystko naprawde dziala?Na kadzego psa? A nie niszczy mu watroby?? Nie moge uwierzyc, ze dajac jakies tabletki, moj ShiH TZu omoglby miec szybciej dluga siersc... Quote
madzia_11 Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 moj brał biotyne przez pare dni i skończyło sie to rozwolnieniem , więc z wszelkich takich zrezygnowałam, wet polecał mi siemie lnane zmielone i dosypywane do karmy musze jeszcze wypróbować Quote
Księżycowa_Pyza Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Wielu moich znajomych stosuje Omegan na lepszy porost włosów i ładną sierść i mowią, że skutkuje. Quote
megi1 Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 a czy tran zadziała ? jeśli tak to jak go dawkować ile powinien jeść kapsółek 3-kg pies na tydzień ???? A ile kosztują KERABOL krople i gdzie można je kupić ???????????????????????????????????? a po ilu tygodniach sierść bedzie dłuższa o 2 cm jak zastosuje tran ????????????????????? Quote
avii Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Dlaczego TRUĆ waszego domownika tabletkami i niszczyć wątrobę i nerki przy okazji :evil: Jeśli sa kłopoty z sierścia to znaczy że waszemu pupilowi albo coś dolega albo brakuje czegoś w karmie :-? Potraktujcie go jak domownika i zacznijcie podawać rzeczywiście tran do karmy, kapsułki wiesiołka albo łyżeczkę oliwy z oliwek ( tylko nie OLEJU DO SMAŻENIA) Zadziała :D zaręczam :P Quote
Recommended Posts