Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy macie jakieś sprawdzone sposoby przyspieszenia wzrostu sirści u suczki Chowa?

Planuję pojechać z nią do Poznania i nie wiem czy zdąży mi dobrze zarosnąć. Podawałam jej aminobiotyne ale musiałam zrobic przerwę. Teraz dostaje Lawete super. Czysa jakieś inne i lepsze preparaty?

Słyszałam, że laweta niszczy wątrobę, czy to prawda?

Pozdrawiam

Ewa

razem3a.jpg

• 4 weeks later...
Posted

Spróbuj KERABOL krople (mieszanina cynku z biotyny) Wita-vet regenerator sierści tabletki 30 tabl. lub 300 tabl. (bierz wielkie 300 tabl. wychodzi dużo taniej), oba preparaty sprawdziłem co prawda na krótkowłosej labradorce, ale sierść jej po szczeniakach wróciła i miała prawie jak niedorobiony golden.

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

i co? to wszystko naprawde dziala?Na kadzego psa? A nie niszczy mu watroby?? Nie moge uwierzyc, ze dajac jakies tabletki, moj ShiH TZu omoglby miec szybciej dluga siersc...

Posted

moj brał biotyne przez pare dni i skończyło sie to rozwolnieniem , więc z wszelkich takich zrezygnowałam, wet polecał mi siemie lnane zmielone i dosypywane do karmy musze jeszcze wypróbować

• 3 weeks later...
Posted

a czy tran zadziała ? jeśli tak to jak go dawkować ile powinien jeść kapsółek 3-kg pies na tydzień ???? A ile kosztują KERABOL krople i gdzie można je kupić ???????????????????????????????????? a po ilu tygodniach sierść bedzie dłuższa o 2 cm jak zastosuje tran ?????????????????????

• 3 weeks later...
Posted

Dlaczego TRUĆ waszego domownika tabletkami i niszczyć wątrobę i nerki przy okazji :evil:

Jeśli sa kłopoty z sierścia to znaczy że waszemu pupilowi albo coś dolega albo brakuje czegoś w karmie :-?
Potraktujcie go jak domownika i zacznijcie podawać rzeczywiście tran do karmy, kapsułki wiesiołka albo łyżeczkę oliwy z oliwek ( tylko nie OLEJU DO SMAŻENIA) Zadziała :D zaręczam :P