Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam.
Poszukuję fryzjera psów w Siedlcach lub okolicach Siedlec.
Jeżeli ma ktoś namiary to bardzo proszę o nie.
Chodzi o strzyżenie shiz tzu.

Pozdrawiam
Beata

• 2 months later...
  • 3 months later...
Posted

Witam.
Skorzystałam z usług York Landu.
Polecam. Pełen profesjonalizm. Bardzo miła Pani. Byłam z psem w lutym i w maju również do nich idę. Świetnie się zajęli moim psiakiem :)

Pozdrawiam
Beata

• 1 month later...
  • 1 year later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

[attachment=881:6002.attach]
a to (od końca): Abi, maluszek i obie moje dziewczyny na dzisiejszym spacerze.

Wszystkie psy ze zdjęć cięte w York Landzie.

Bardzo miło wspominam czas najintensywniejszej pracy, wszystkich milusińskich i ich właścicieli serdecznie pozdrawiam. Tych, którzy twierdzili, że w "yorklandzie usypia się psy do strzyżenia" pozdrawiam również (choć przykro było słyszeć takie opinie) i odsyłam do źródeł, które uświadomią, kto i w jakich warunkach może korzystać ze środków farmakologicznych przeznaczonych dla zwierząt (groomerzy do nich nie należą, a w yorklandzie, z racji chętnych rąk do pomocy, nie korzystano nawet z szubieniczek :) )

Teraz wyprowadziłam się z miasta, aczkolwiek bywam w Siedlcach. Niedługo oprócz zajmowania się swoimi psami będę prowadziła terapię z dziećmi. Mam nadzieję, że i to zajęcie przyniesie mi dużo radości.

pozdrawiam
Kasia

P.S. W mieście działają salony:

Salon Arisland
ul. Warszawska 85
telefon: 025 632 50 02

Salon Psia Metamorfoza
ul. Graniczna 21
telefon: 793 740 815

Salon Kudłate Szczęście
ul. Bolesława Prusa 44
telefon: 510 513 557

• 1 month later...
Posted

W samych Siedlcach to nie wiem, ale w Białej Podlaskiej jest "SPA dla psa" , gdzie duże psy kąpie się na pewno. Znajduje się na ulicy Janowskiej, jeśli ktoś jest zainteresowany może wrzucić w google ;-)

Posted

Dzięki:) Biała troszkę za daleko:D Na razie napisałam do tego na Prusa, a jak nie odpiszą to się pod koniec maja tam przejdę z Lolem, bo mamy rzut beretem:D Mam nadzieję, że mają tam taką wannę, bo pies już 3 lata nie był myty:D

Posted

Zapraszam do saloniku w centrum miasta Mińsk Mazowiecki Salon Strefa PSA tel.: 608 665 694, mam wystarczającą wannę aby wykąpać labradora....... . Ostatnio kąpałam w niej olbrzymiego Nowofundlanda.

Posted

[quote name='kasia&jaga']Zapraszam do saloniku w centrum miasta Mińsk Mazowiecki Salon Strefa PSA tel.: 608 665 694, mam wystarczającą wannę aby wykąpać labladora....... . Ostatnio kąpałam w niej olbrzymiego Nowofunlanda.[/QUOTE]
Z całym szacunkiem, ale ja nie spotkałam jeszcze
[quote]labladora[/quote]
i
[quote]Nowofunlanda[/quote]

• 6 months later...
Posted

[quote name='Russellka']W samych Siedlcach to nie wiem, ale w Białej Podlaskiej jest "SPA dla psa" , gdzie duże psy kąpie się na pewno. Znajduje się na ulicy Janowskiej, jeśli ktoś jest zainteresowany może wrzucić w google ;-)[/QUOTE]
Dzięki za polecenie :*
Kiedy w Siedlcach nie było jeszcze salonów (lub tak przynajmniej tamtejsi klienci twierdzili) miałam klientów również z tego miasta.
Gdyby ktoś jednak się skusił - nie przyjmuję już na Janowskiej, ale do czasu znalezienia odpowiedniego lokalu pod adresem... do znalezienia w google po wpisaniu Biała Podlaska Spa dla psa ;)
Duże psy bardzo mile widziane - powiedziałabym, że to moja specjalność :cool1:

• 1 year later...
Posted

Strzyżenie psów Siedlce salonik ,,PUPIL,,
[IMG]http://images34.fotosik.pl/609/20cec9377d400be3.jpg[/IMG]
[SIZE=4][I][B][FONT=AR JULIAN][SIZE=6]Salonik ,,PUPIL,,[/SIZE][/FONT][/B][/I][/SIZE]
[SIZE=4][B]W saloniku ,, PUPIL ,, proponuję następujące zabiegi pielęgnacyjne:[/B][/SIZE]
[SIZE=4][I][B]- strzyżenie psów
- stylizacja psich fryzur wg wzorca FCI oraz fryzur na życzenie klienta
- trymowanie ras szorstkowłosych
- rozczesywanie skołtunionej sierści,
- kąpiele pielęgnacyjne
- obcinanie pazurków
- czyszczenie uszu
- czyszczenie oczu[/B][/I][/SIZE]
[SIZE=4][I][B]Do pielęgnacji naszych pupili wykorzystujemy profesjonalny sprzęt i kosmetyki renomowanych firm tj; Andis(USA),Double(USA),Oster(USA), Booster Bath(USA),Bio-groom(USA),All Systems(USA), Cani(Francja), Solingen(Germany)i inne.[/B][/I][/SIZE]
[SIZE=4][I][B]Oferujemy również ;[/B][/I][/SIZE]
[SIZE=4][I][B]- rabaty dla stałych klientów[/B][/I][/SIZE]
[SIZE=4][I][B]- salonik dla klienta, w którym przy dobrej kawie lub herbacie możesz miło spędzić czas, zagłębiając się w lekturę kolorowych czasopism.[/B][/I][/SIZE]
[SIZE=4][I][B]Wszystkich właścicieli i ich pieski serdecznie zapraszam do saloniku ,,PUPIL,,[/B][/I][/SIZE]
[SIZE=4][I][B]Kontakt telefoniczny; [/B][/I][/SIZE]
[SIZE=4][I][B]660-69-38-48 celem umówienia wizyty[/B][/I][/SIZE]
[SIZE=4][I][B]Adres:[/B][/I][/SIZE]
[SIZE=4][I][B]SIEDLCE ul. Kazimierzowska 104E[/B][/I][/SIZE]

Posted

[IMG]http://images34.fotosik.pl/609/20cec9377d400be3.jpg[/IMG] [SIZE=4][I][B][FONT=AR JULIAN][SIZE=6]Salonik ,,PUPIL,,[/SIZE][/FONT][/B][/I][/SIZE]
[SIZE=4][B]W saloniku ,, PUPIL ,, proponuję następujące zabiegi pielęgnacyjne:[/B][/SIZE]
[SIZE=4][I][B]- strzyżenie psów
- stylizacja psich fryzur wg wzorca FCI oraz fryzur na życzenie klienta
- trymowanie ras szorstkowłosych
- rozczesywanie skołtunionej sierści,
- kąpiele pielęgnacyjne
- obcinanie pazurków
- czyszczenie uszu
- czyszczenie oczu[/B][/I][/SIZE]
[SIZE=4][I][B]Do pielęgnacji naszych pupili wykorzystujemy profesjonalny sprzęt i kosmetyki renomowanych firm tj; Andis(USA),Double(USA),Oster(USA), Booster Bath(USA),Bio-groom(USA),All Systems(USA), Cani(Francja), Solingen(Germany)i inne.[/B][/I][/SIZE]
[SIZE=4][I][B]Oferujemy również ;[/B][/I][/SIZE]
[SIZE=4][I][B]- rabaty dla stałych klientów[/B][/I][/SIZE]
[SIZE=4][I][B]- salonik dla klienta, w którym przy dobrej kawie lub herbacie możesz miło spędzić czas, zagłębiając się w lekturę kolorowych czasopism.[/B][/I][/SIZE]
[SIZE=4][I][B]Wszystkich właścicieli i ich pieski serdecznie zapraszam do saloniku ,,PUPIL,,[/B][/I][/SIZE]
[SIZE=4][I][B]Kontakt telefoniczny; [/B][/I][/SIZE]
[SIZE=4][I][B]660-69-38-48 celem umówienia wizyty[/B][/I][/SIZE]
[SIZE=4][I][B]Adres:[/B][/I][/SIZE]
[SIZE=4][I][B]SIEDLCE ul. Kazimierzowska 104E[/B][/I][/SIZE]