aktineb Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Witam. Poszukuję fryzjera psów w Siedlcach lub okolicach Siedlec. Jeżeli ma ktoś namiary to bardzo proszę o nie. Chodzi o strzyżenie shiz tzu. Pozdrawiam Beata Quote
kasia-online Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 (edited) anulowano.. Edited August 21, 2014 by kasia-online Quote
dooominisia Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Dobry wieczór. Korzystał ktoś kiedykolwiek z ich usług? Byliście zadowoleni? Pozdrawiam Quote
aktineb Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Witam. Skorzystałam z usług York Landu. Polecam. Pełen profesjonalizm. Bardzo miła Pani. Byłam z psem w lutym i w maju również do nich idę. Świetnie się zajęli moim psiakiem :) Pozdrawiam Beata Quote
Aleksandrossa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ma ktoś może numer do fryzjera na tej ulicy co się jedzie do McDonaldu w Iganiach? Quote
karolcia23 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [URL="http://www.kudlateszczescie.pl"]www.kudlateszczescie.pl[/URL] Quote
Aleksandrossa Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 A ja bym chciałą zdjęcia robionych psiaków :P Quote
kasia-online Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [attachment=865:5986.attach] To Certa - długa, krótka Quote
kasia-online Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [attachment=870:5991.attach] Arpi (i Jego Pani) Quote
kasia-online Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [attachment=874:5995.attach] Westik i shih-tzu Kubuś Quote
kasia-online Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [attachment=878:5999.attach] Sznaucer olbrzym - Grace i mix sznaucera - Tajga (fot.M.R) Quote
kasia-online Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [attachment=881:6002.attach] a to (od końca): Abi, maluszek i obie moje dziewczyny na dzisiejszym spacerze. Wszystkie psy ze zdjęć cięte w York Landzie. Bardzo miło wspominam czas najintensywniejszej pracy, wszystkich milusińskich i ich właścicieli serdecznie pozdrawiam. Tych, którzy twierdzili, że w "yorklandzie usypia się psy do strzyżenia" pozdrawiam również (choć przykro było słyszeć takie opinie) i odsyłam do źródeł, które uświadomią, kto i w jakich warunkach może korzystać ze środków farmakologicznych przeznaczonych dla zwierząt (groomerzy do nich nie należą, a w yorklandzie, z racji chętnych rąk do pomocy, nie korzystano nawet z szubieniczek :) ) Teraz wyprowadziłam się z miasta, aczkolwiek bywam w Siedlcach. Niedługo oprócz zajmowania się swoimi psami będę prowadziła terapię z dziećmi. Mam nadzieję, że i to zajęcie przyniesie mi dużo radości. pozdrawiam Kasia P.S. W mieście działają salony: Salon Arisland ul. Warszawska 85 telefon: 025 632 50 02 Salon Psia Metamorfoza ul. Graniczna 21 telefon: 793 740 815 Salon Kudłate Szczęście ul. Bolesława Prusa 44 telefon: 510 513 557 Quote
ania_pelka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Szukam salonu, w którym byliby w stanie wykąpać dużego labradora:) Jest taki w siedlcach? bo wiem, ze w psiej metamorfozie wanna za mała... Quote
Russellka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 W samych Siedlcach to nie wiem, ale w Białej Podlaskiej jest "SPA dla psa" , gdzie duże psy kąpie się na pewno. Znajduje się na ulicy Janowskiej, jeśli ktoś jest zainteresowany może wrzucić w google ;-) Quote
Aleksandrossa Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 a mi z tego co wiadomo to w arislandzie nie kapia psow... Jak z yorczyca bylam to nie kapali... Quote
ania_pelka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Dzięki:) Biała troszkę za daleko:D Na razie napisałam do tego na Prusa, a jak nie odpiszą to się pod koniec maja tam przejdę z Lolem, bo mamy rzut beretem:D Mam nadzieję, że mają tam taką wannę, bo pies już 3 lata nie był myty:D Quote
kasia&jaga Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Zapraszam do saloniku w centrum miasta Mińsk Mazowiecki Salon Strefa PSA tel.: 608 665 694, mam wystarczającą wannę aby wykąpać labradora....... . Ostatnio kąpałam w niej olbrzymiego Nowofundlanda. Quote
Agucha Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='kasia&jaga']Zapraszam do saloniku w centrum miasta Mińsk Mazowiecki Salon Strefa PSA tel.: 608 665 694, mam wystarczającą wannę aby wykąpać labladora....... . Ostatnio kąpałam w niej olbrzymiego Nowofunlanda.[/QUOTE] Z całym szacunkiem, ale ja nie spotkałam jeszcze [quote]labladora[/quote] i [quote]Nowofunlanda[/quote] Quote
kasia&jaga Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 ojoj ......no wtopa, już poprawiam labradora.... Quote
Matakia Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 [quote name='Russellka']W samych Siedlcach to nie wiem, ale w Białej Podlaskiej jest "SPA dla psa" , gdzie duże psy kąpie się na pewno. Znajduje się na ulicy Janowskiej, jeśli ktoś jest zainteresowany może wrzucić w google ;-)[/QUOTE] Dzięki za polecenie :* Kiedy w Siedlcach nie było jeszcze salonów (lub tak przynajmniej tamtejsi klienci twierdzili) miałam klientów również z tego miasta. Gdyby ktoś jednak się skusił - nie przyjmuję już na Janowskiej, ale do czasu znalezienia odpowiedniego lokalu pod adresem... do znalezienia w google po wpisaniu Biała Podlaska Spa dla psa ;) Duże psy bardzo mile widziane - powiedziałabym, że to moja specjalność :cool1: Quote
BACHA5 Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Strzyżenie psów Siedlce salonik ,,PUPIL,, [IMG]http://images34.fotosik.pl/609/20cec9377d400be3.jpg[/IMG] [SIZE=4][I][B][FONT=AR JULIAN][SIZE=6]Salonik ,,PUPIL,,[/SIZE][/FONT][/B][/I][/SIZE] [SIZE=4][B]W saloniku ,, PUPIL ,, proponuję następujące zabiegi pielęgnacyjne:[/B][/SIZE] [SIZE=4][I][B]- strzyżenie psów - stylizacja psich fryzur wg wzorca FCI oraz fryzur na życzenie klienta - trymowanie ras szorstkowłosych - rozczesywanie skołtunionej sierści, - kąpiele pielęgnacyjne - obcinanie pazurków - czyszczenie uszu - czyszczenie oczu[/B][/I][/SIZE] [SIZE=4][I][B]Do pielęgnacji naszych pupili wykorzystujemy profesjonalny sprzęt i kosmetyki renomowanych firm tj; Andis(USA),Double(USA),Oster(USA), Booster Bath(USA),Bio-groom(USA),All Systems(USA), Cani(Francja), Solingen(Germany)i inne.[/B][/I][/SIZE] [SIZE=4][I][B]Oferujemy również ;[/B][/I][/SIZE] [SIZE=4][I][B]- rabaty dla stałych klientów[/B][/I][/SIZE] [SIZE=4][I][B]- salonik dla klienta, w którym przy dobrej kawie lub herbacie możesz miło spędzić czas, zagłębiając się w lekturę kolorowych czasopism.[/B][/I][/SIZE] [SIZE=4][I][B]Wszystkich właścicieli i ich pieski serdecznie zapraszam do saloniku ,,PUPIL,,[/B][/I][/SIZE] [SIZE=4][I][B]Kontakt telefoniczny; [/B][/I][/SIZE] [SIZE=4][I][B]660-69-38-48 celem umówienia wizyty[/B][/I][/SIZE] [SIZE=4][I][B]Adres:[/B][/I][/SIZE] [SIZE=4][I][B]SIEDLCE ul. Kazimierzowska 104E[/B][/I][/SIZE] Quote
BACHA5 Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [IMG]http://images34.fotosik.pl/609/20cec9377d400be3.jpg[/IMG] [SIZE=4][I][B][FONT=AR JULIAN][SIZE=6]Salonik ,,PUPIL,,[/SIZE][/FONT][/B][/I][/SIZE] [SIZE=4][B]W saloniku ,, PUPIL ,, proponuję następujące zabiegi pielęgnacyjne:[/B][/SIZE] [SIZE=4][I][B]- strzyżenie psów - stylizacja psich fryzur wg wzorca FCI oraz fryzur na życzenie klienta - trymowanie ras szorstkowłosych - rozczesywanie skołtunionej sierści, - kąpiele pielęgnacyjne - obcinanie pazurków - czyszczenie uszu - czyszczenie oczu[/B][/I][/SIZE] [SIZE=4][I][B]Do pielęgnacji naszych pupili wykorzystujemy profesjonalny sprzęt i kosmetyki renomowanych firm tj; Andis(USA),Double(USA),Oster(USA), Booster Bath(USA),Bio-groom(USA),All Systems(USA), Cani(Francja), Solingen(Germany)i inne.[/B][/I][/SIZE] [SIZE=4][I][B]Oferujemy również ;[/B][/I][/SIZE] [SIZE=4][I][B]- rabaty dla stałych klientów[/B][/I][/SIZE] [SIZE=4][I][B]- salonik dla klienta, w którym przy dobrej kawie lub herbacie możesz miło spędzić czas, zagłębiając się w lekturę kolorowych czasopism.[/B][/I][/SIZE] [SIZE=4][I][B]Wszystkich właścicieli i ich pieski serdecznie zapraszam do saloniku ,,PUPIL,,[/B][/I][/SIZE] [SIZE=4][I][B]Kontakt telefoniczny; [/B][/I][/SIZE] [SIZE=4][I][B]660-69-38-48 celem umówienia wizyty[/B][/I][/SIZE] [SIZE=4][I][B]Adres:[/B][/I][/SIZE] [SIZE=4][I][B]SIEDLCE ul. Kazimierzowska 104E[/B][/I][/SIZE] Quote
Recommended Posts