Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nareszcie przespałam spokojnie noc. Spokojna o Bohuna.

Przemiła Pani do mnie wczoraj dzwoniła, pogadałyśmy (do jej bankructwa :lol: ), chyba z godzinę. Tak jak Bohunek dotąd miał pecha i nie miał dotąd prawdziwego serca obok i kontaktu prawidłowego z ludżmi...no to teraz czuję, że będzie go miał :D

Puz: umowę zaraz wysyłam. I jak żywić i jakie witaminy (bo nic nie dali).

Mów im o wszystkim, ,,poprowadż" tego pieska nareszcie w sposób prawidłowy :P .

CZEKAM kochana na info z wizyty :D :D :D

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo sie cieszę, ze się wszystko dobrze skończyło :P

Martwiłam się strasznie :( Ale wiecie co? Widocznie tak miało być! Widocznie właśnie do takich ludzi o wielkim sercu miał trafic ten sierściuszek. Dobrze, ze ani on się już nie męczy, ani jego poprzedni własciciele, no i Bea po raz pierwszy od dawna nie szalała z nerwów w środku nocy :lol: Chyba wszystkim przyniosło to wielką ulgę :wink:

Aaa mam prośbę w imieniu Pana Krzysztofa :D Gdyby ktos cos wiedział o szczeniakach Psa św. Huberta dajcie znać, plizzzzzzki.

Pozdrawiam serdecznie!!!

Przesyłam buziaczki!!! Od Aresa też wielkie cmok,cmok :D

buziaczek2p10100403ud.jpg

Posted

W ostatecznosci Bohun mial byc juz moj,ale Ci Państwo mowia ze i tak po czesci jest moj, wczoraj nas odwiedził ,pobiegał z pzuim i w sobote idziemy do parku na spacer i potem na kawe do domu , jestem naprawde szczesliwa,bede miała zaszczyt wystawiania Bohuna :lol: skubany jak juz pokazuje zeby i P1,p2.p3 i jak siada tylko nad smycza trzeba popracowac bo ciagnie, co tu pisac Bohun, bedzie wystawiany i szkolonypod moim okiem

Posted

Puz: tak mi tak mi mów :D :D :D

Rozumiem, że ogarze wystawowe ząbki ma prawidłowe :lol:

Zlikwiduj flexi, tylki SMYCZ ( hmmm...i może warto poprowadzić go na lince?). A jak z przywoływaniem? Uczul nowych własciceli...zresztą, przecież sama wiesz najlepiej jak się pracuje z ogarem...a ja? Teraz mogę być spokojna :D

Czy możemy liczyć na fotki ze spaceru czy z nowego domku?

Posted
moze przyjade z ferajan do wawy na wystawe ja puz bohun i moze bogdanka

:B-fly: :B-fly: :B-fly:

Łomatko, zrobimy sobie spotkanie :D , noooo to ja do marca chyba nie zdzierżę :roll:

Apropos: czy Bohun ma zaszczepioną wściekliznę ?, bo to już czas (np Bławat został wczoraj zaszczepiony przez Hanię, w kolejce czeka Bajan i Błoga)

Posted

Pól na pol :D w kocu chlopaki sa kuzynami i maja tego samego dziadka. Dzis bylismy w parku AWF i na kawie i ciachu. Bohun poznał sie z psami (zdjecia wywołam i wrzuce na plyte sa w aparacie) bawił sie z Puzonem i Huskim Draco z reszta z dogomani :lol: Na poczatku bal sie i kwiczał a potem zaczepiał łapa i wskakiwał na grzbiet, ja mu sie cos nie podobało chował sie miedzy nogi kazdego. Juz nauczył sie komendy "do mnie" wie ze musi wrocic i usiac przed Pania i dostaje ciacho. Umie "siad" i "łapa" w domu nauczył sie "waruj" i uczy sie rownaj na smyczy chociaz od razu zaczyna ciagnac i zapomina ale to do wypracowania od stycznia idzie do przedszkola na nauki i socjalizacje z psami. Bedzie swietnym materiałem na reproduktora od razu zaatakował Puzon od tyłu i zabrał sie do roboty przy czym Puz sie oddalił a mały został w ruchach kopulacyjnych ale cyrk tylko kamera bo obiektyw nie dał rady.Ciagle mi uciekały chłopaki. Jak Bohunek ma ochote sie pobawić ciagnie wujka za ucho albo wksakuje mu na grzbiet i warczy i sie jerzy a potem ucieka. W domu nas przyjal super ma swoje legowisko i fotel i koszyk wiklinowy.Pokazał Puzonowi jak straszy sie gołębie i gdzie ma swoje ukrycie za łózkiem, powariowały pod stołem i pozwolił Puzonowi zabrac swinskie ucho. Jest wyczulony na sygnał mikrofalowki wie co to oznacza i wie ze najlepiej czaic sie w kuchni bo cos spadnie :lol: Jest duzy piekny i zdjecia wsadze tu do trzech dni, widziałam nowy dom gdzie ma mieszkac od maja-bajka i super okolice niepołomice , lasy i wybieg tez ma tam solidny. Państwo przekochani Iza i Jarek sa pełni miłosci juz go ucza wszystkiego, byl juz na rynku krakowskim, w sadzie, i chodzi z nimi wszedzie ucza go sikania na polu,nie pozwalaja na spanie w lozeczku i wie kto tu rzadzi, bo nie wchodzi pierwszy niw eolno skakac warczec na Pancie i zebrac przy stole. Ma swoja szafke w kuchni gdzie sa wszystkie smakołyki i wie ze trzeba tam pilnowac i wie ze jak Iza mowi na miejce to nie ma gadania :lol: Chyba zaloze osobny topic Bohun w nowym domu

Posted

Ale wieści :smilecol:

Najbardziej się cieszę, że tak ładnie się adoptuje i że jest KOCHANY :D

Z tego co piszesz to wcale nie tęskni (jeśli tak jest, to to najlepiej świadczy jak mu było dotychczas ,,dobrze" :roll: ).

Widzę, że rośnie nam Puz (aga1215: oczywiście , że nam i nie jest ważne,,która część" jest czyja :lol: ) naprawdę mądry ogarek.

Nie mogę się doczekać na zdjęcia (bo te, które oglądałam były sprzed miesiąca :( ).

A z tą Bogdanką, to już mi się przestało podobać. Umawiają się i olewają (lub coś tam).... :-? Proszę uprzyj się na kolejne spotkanie 8). Muszę wiedzieć w jakim stanie jest ta sunia :roll: Chociaż może po tych jazdach z Bohunem jestem przewrażliwiona :oops: