Iss Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [url=http://film.onet.pl/11422,,Przygoda_na_Antarktydzie,film.html]Przygoda na Antarktydzie - Onet.pl Film[/url] - opis Trailer [url=http://pl.youtube.com/watch?v=NXkoGlxVbLY]YouTube - Eight Below Trailer[/url] Oglądał ktoś może? Ja właśnie jestem po obejrzeniu, ahh film wzbudził ogromne emocje i bardzo bardzo wzruszył. Quote
Lunatico Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Ja miałam okazję obejrzeć. I faktycznie bardzo wzruszający, szczególnie pod koniec. Quote
jovana Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ja też oglądałam. Ale do końca dopiero za trzecim razem. I wtedy jak upewniłam się że dobrze sie kończy. Quote
Martyna&Zara Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ja też oglądałam. Ryczałam...:placz: jak bóbr razem z moja koleżanka, dzięki której ten film obejrzałam:cool3: Quote
Iss Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Mnie strasznie wzruszył moment kiedy old jack został przy łańcuchu i Max nie chciał od niego odejść i jak usiłowały go podnieść. Ahh muszę jeszcze raz obejrzeć. Quote
Iss Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 fantastyczny filmik [url]http://pl.youtube.com/watch?v=yhylNmSDZYE&feature=related[/url] Quote
olekg89 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Oglądałem wczoraj w nocy.Taki sobie ,mógłby być lepszy:diabloti: Wzruszyć się nie wzruszyłem...:loveu: Quote
Okamia Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='olekg89']Oglądałem wczoraj w nocy.Taki sobie ,mógłby być lepszy:diabloti: Wzruszyć się nie wzruszyłem...:loveu:[/quote] Ciebie Oluś żadko co wzrusza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mi tam się podobał ale pod kątem bardziej tresury psiaków oglądałam itd... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Marysia B. Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Tak oglądałam i ryczałam ;) Na HBO leciało jakiś czas temu to oglądałam ten film chyba z 10 razy :evil_lol: Quote
fizzy Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 bardzo fajny, śliczne psy:loveu: i mądre bardzo aleee.... chociaż ja rycze przy każdej okazji-film czy książka- to tym razem nie ryczałam:eviltong::lol: Quote
milena182 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 szkoda ze przegapiłam ;/ ogladalam kiedys kawałek i tez sie poryczałam ;] Quote
Martyna&Zara Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [B]Iss[/B] ten filmik który wkleiłaś/łeś był ekstra!! Pamiętam jak ryczałam p[rzy Old Jacku(nie wiem jak to się pisze)...:placz: Quote
olekg89 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Ale wy ckliwe:evil_lol: Jak mi Kaje kiedyś boxerka i ONka pożarły to podszedłem obejrzałem zeskowyczanego szczeniaka. I rzuciłem hasła "Nie mazgaj sie ,wstawaj i szukaj piłki":diabloti: Quote
Okamia Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='olekg89']Ale wy ckliwe:evil_lol: Jak mi Kaje kiedyś boxerka i ONka pożarły to podszedłem obejrzałem zeskowyczanego szczeniaka. I rzuciłem hasła "Nie mazgaj sie ,wstawaj i szukaj piłki":diabloti:[/quote] Bo Ty jesteś nieczuły drań :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Russellka Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Ja też oglądałam, ale jużbaaardzo dawno ;) Bardzo ładny i wzruszający film :loveu: Quote
Recommended Posts