Anetka83 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][I][COLOR=Black]Dogomaniacy !!! przyłączcie się... zapalmy w oknach o 22.00 świeczkę dla wszystkich Tych którzy poszli przed nami... Niech pamięć o Nich zawsze w nas pozostanie... [/COLOR][/I][/SIZE][/FONT][B][I] D. Gellnerowa,[/I][/B] [B][I]Dla tych, którzy odeszli[/I][/B] [B][I]Dla tych[/I][/B] [B][I]którzy odeszli[/I][/B] [B][I]w nieznany świat,[/I][/B] [B][I]płomień na wietrze[/I][/B] [B][I]kołysze wiatr.[/I][/B] [B][I]Dla nich tyle kwiatów[/I][/B] [B][I]pod cmentarnym murem[/I][/B] [B][I]i niebo jesienne[/I][/B] [B][I]u góry.[/I][/B] [B][I]Dla nich[/I][/B] [B][I]harcerskie warty[/I][/B] [B][I]i chorągiewek gromada,[/I][/B] [B][I]i dla nich ten dzień -[/I][/B] [B][I]pierwszy dzień[/I][/B] [B][I]listopada.[/I][/B] Quote
Anetka83 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 nie wątpiłam w to braciszku;) Czekamy na resztę... Quote
marzenna79 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Ja już wysyłam dalej przez gg. :loveu: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Zapalmy świeczkę dla naszych czworonożnych przyjaciół również, za te zwierzaki, które są już za TM :-( W naszej tradycji utarło się, że w tym dniu odwiedzamy z naszymi akitkami "częstochowski Giewont" i tam zapalamy znicze za wszystkie zwierzaki za TM: [IMG]http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/DSC08895.jpg[/IMG] Quote
Bewarka Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Marzenka wysłała mi na gg link do tego wątku :loveu: Oczywiście zaświecę, tak symbolicznie... Quote
Anetka83 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 oczywiście... za naszych czworonożnych przyjaciół również ... Czekamy na resztę... Quote
Cavy Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Również jestem za i tez powysyłam znajomym. Quote
Anashar Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 A ja zapalę dzisiaj, o 22.00 (*), bo wczoraj musiałem wyjść :-( Quote
kinga-kinia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 a ja za późno się dowiedziałam ale za rok postaram się pamiętać .... Quote
wiki4 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 No więc w tym roku wznowienie akcji? :razz: Quote
Recommended Posts