Kociak85 Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Czy Wasze pieski mają czasami czkawkę?? Bo moja mała ma i to bardzo często. Czy to jest tak całkiem normalne i co może ją powodować?? Quote
Cortina Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 u szczeniakow to bardzo czeste, nie ma sie tym co martwic :wink: Pozdr Monika z Cortina i Haga Quote
Krystynah Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 u szczeniakow czeste czkawki to normalka ;-) Quote
kasiaak Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 ja wiem, że szczenięca czkawka to normalne i jak psiaka dopada to na zdrówko zaraz minie, ale kiedy tak mniej więcej czkawki ustają? jakoś nie znalazlam odpowiedzi w innych czkawkowych tematach Quote
Kociak85 Posted September 6, 2004 Author Posted September 6, 2004 Dzięki, niby to nic takiego, ale się uspokoiłam ;) Quote
Flaire Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 ja wiem, że szczenięca czkawka to normalne i jak psiaka dopada to na zdrówko zaraz minie, ale kiedy tak mniej więcej czkawki ustają?Mniej więcej jak pies przestaje być szczniakiem :wink: :wink: :lol: :lol: Quote
Szamanka Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Hehe...mój 3 - miesięczny maluch ma to samo. Przeważnie jak zje. Śmiesznie wygląda taki psiaczek jak chodzi i czka sobie. I jak by tu mu wytłumaczyć żeby sie wody napił ? ;) Bo straszyć maleństwo to niedopuszczalne. Ale fakt - niebawem to minie :) Quote
kasiaak Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 ha ha to sobie jeszcze poczkamy :fadein: Quote
onka Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 mój golden ma juz 2,5 roku a jeszcze czasami mu sie zdarzy :lol: zwykle wtedy kiedy go cos zaskoczy :angel: strasznie śmiesznie to wygląda i rozczula mnie niesamowicie taki czkający golden :) Quote
tongue Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 Nie wiem czy to prawda, ale ktoś mi mówił, że jak szczeniak ma czkawkę to może mieć robaki. Czy ktoś coś więcej wie, bo ja też chciałabym wiedzieć czy to prawda. Quote
Flaire Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 Może mieć czkawkę i robaki, może mieć robaki bez czkawki, jak również czkawkę bez robaków. :D Dorosłym psom też, oczywiście, zdarza się czkawka, ale z reguły rzadziej, niż szczeniakom. No i oczywiście są psy, które prawie nigdy nie dostają czkawki, ani jako szczeniaki, ani jako dorosłe. Quote
tongue Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 Dzięki. Nie wiedziałam, że jest aż tyle ewnetualności. Całuski Quote
Recommended Posts