Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja wiem, że szczenięca czkawka to normalne i jak psiaka dopada to na zdrówko zaraz minie, ale kiedy tak mniej więcej czkawki ustają?

jakoś nie znalazlam odpowiedzi w innych czkawkowych tematach

Posted
ja wiem, że szczenięca czkawka to normalne i jak psiaka dopada to na zdrówko zaraz minie, ale kiedy tak mniej więcej czkawki ustają?
Mniej więcej jak pies przestaje być szczniakiem :wink: :wink: :lol: :lol:
Posted

Hehe...mój 3 - miesięczny maluch ma to samo. Przeważnie jak zje. Śmiesznie wygląda taki psiaczek jak chodzi i czka sobie. I jak by tu mu wytłumaczyć żeby sie wody napił ? ;) Bo straszyć maleństwo to niedopuszczalne. Ale fakt - niebawem to minie :)

Posted

mój golden ma juz 2,5 roku a jeszcze czasami mu sie zdarzy :lol: zwykle wtedy kiedy go cos zaskoczy :angel: strasznie śmiesznie to wygląda i rozczula mnie niesamowicie taki czkający golden :)

Posted

Nie wiem czy to prawda, ale ktoś mi mówił, że jak szczeniak ma czkawkę to może mieć robaki.

Czy ktoś coś więcej wie, bo ja też chciałabym wiedzieć czy to prawda.

Posted

Może mieć czkawkę i robaki, może mieć robaki bez czkawki, jak również czkawkę bez robaków. :D

Dorosłym psom też, oczywiście, zdarza się czkawka, ale z reguły rzadziej, niż szczeniakom. No i oczywiście są psy, które prawie nigdy nie dostają czkawki, ani jako szczeniaki, ani jako dorosłe.