karol Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Szukając w internecie wiadomości o karmach dla mojego pieska natrafiłem na test karm. Jest to niemiecki test gdzie na czołowym miejscu jest właśnie karma Select Gold. W Polsce z tego co ja wiem tej karmy kupić nie można. Czy ktoś wie coś na temat tej karmy? [URL="http://www.test.de/themen/haus-garten/test/-/1410317/1410317/1409909/1413167/"]test.de - Trockenfutter für Hunde - Tests - Haus + Garten - Tests + Themen - Stiftung Warentest[/URL] Quote
xxxx52 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Select gold-nalezy do drozszych sucha karm dla psow.Zawartoscia skladnikow i jakoscia mozna porownac do RC.Moje psiaki jadla ta karme .Obecnie daje Bozita z miesem, z reniferow. Quote
Sara32 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 xxxx52 czy moge Ciebie prosic o przetłumaczenie-oczywiście jeśli to możliwe, składów karm Select Gold, poniewaz są napisane tylko po niemiecku. Z gory bardzo dziekuję . Mam psa alergika i szukam nowej karmy,nadmienie tutaj , ze moj pies moze jesc TYLKO- wieprzowine,indyka,pszenice,soje,ryż,jajo i rybe. Natomiast nie moze jesc -wołowiny,jagnięciny,kaczki,kurczaka,jęczmienia,ziemniaków,kukurydzy,owsa i mleka.Jezeli mozesz mi pomóc to bardzo dziekuję. Quote
Recommended Posts