Dami80 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Witam mam pytanko jaką karmę polecali byście do w/w rasy???,wiadomo że każdy piesek reaguje inaczej na daną karmę bardzo będę wdzięczny za pomoc Ps w tej chwili odżywia się Acaną Pozdrawiam!!!!! Quote
Bura Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Dami80']Witam mam pytanko jaką karmę polecali byście do w/w rasy???,wiadomo że każdy piesek reaguje inaczej na daną karmę bardzo będę wdzięczny za pomoc Ps w tej chwili odżywia się Acaną Pozdrawiam!!!!![/quote] A niby dlaczego chcesz coś zmieniać?? Quote
Dami80 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Ps ponieważ piesek ma często rozwolnienie i puszcza niesamowite gazy:):) Quote
Bura Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 A miał badania trzustki i kału na robale?? Może nie przyswajać karmy, czy może dostaje coś do tej karmy? Czy od dawna ma te biegunki?? Quote
Dami80 Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Nie piesek nie miał badanej trzustki i kału ,oraz jak jestem z nim na łące to niekiedy je trawę jak krówka do karmy dostaje witaminy na kościec oraz syrop na stawy Quote
Skiqqer Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Mój RR pięknie rośnie i rozwija się na Purinie Pro Plan. Polecam ją. Quote
Teba Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Moja dostawała długo Hill'sa. Teraz dostaje Purinę Pro Plan i jestem zachwycona- suka jest alergiczką więc jest delikatna. Szczeniak u hodowcy będzie karmiony Acaną, ale po przyjeździe do domu również będę przestawiała na Purinę Pro Plan. Quote
Recommended Posts