Paulix Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 bordercollie, przeczytaj pierwsze zdanie i powiedz, czy zrozumiałaś... a potem napisz co masz na myśli. Quote
Russellka Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Ja właśnie też nie zrozumiałam... Potrzebuję kupić same dyski, najlepiej w przeciągu trzech czy czterech tygodni, bo na pieniądzach nie śpię, a same fastbacki są dosyć tanie (w przeciwieństwie do dobrej karmy). Quote
sator_k_ Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Gdyby ktoś był chętny to zapraszam na PW [IMG]http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/DSC06727.jpg[/IMG] Wraz z dyskiem mały gratiski ;) Quote
wenabc Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 [quote name='Paulix']bordercollie, przeczytaj pierwsze zdanie i powiedz, czy zrozumiałaś... a potem napisz co masz na myśli.[/QUOTE] ok chodzi mi o to ze karma jest przeznaczona dla różnych psów chodzi mi o aktywnych pasterskich .... Quote
Paulix Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 [quote name='bordercollie']ok chodzi mi o to ze karma jest przeznaczona dla różnych psów chodzi mi o aktywnych pasterskich ....[/QUOTE] chodzi o to, że ta karma ma różne warianty, i jednym z nich jest karma dla aktywnych psów pasterkich, którą je twój pies i to do niej dostałaś dysk? :lol: Quote
Asia&Kleo Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 [quote name='Paulix']chodzi o to, że ta karma ma różne warianty, i jednym z nich jest karma dla aktywnych psów pasterkich, którą je twój pies i to do niej dostałaś dysk? :lol:[/QUOTE] Ja tez tak to zrozumiałam Wiem, że nie tylko dyski te są dostępne jako gratisy do "dog chow'a". Widziałam zestawy: dysk, płyta bodajże dvd, dotycząca nauki frisbee oraz kwartalnik "Dog&sport" Quote
Russellka Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 ja właśnie mam jeden taki zestaw, płytka dvd jest całkiem fajna. Sator napisz mi na PW ile chciałabyś za ten dysk ;) Quote
Asia&Kleo Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Doszedł do nas dysk "dog chow". Niestety pogoda dzisiaj nam nie dopisała i nie miałam okazji sprawdzenia dysku na dworze:/ Psy się bardzo nakręciły na frisbee, bardzo się im spodobało:) Jedynym minusem jaki zauważyłam, to szybko powstają wgniecenia po zębach oraz zarysowania. Jednak nie kosztował fortunę i zwyczajnie nie będzie szkoda jak się szybko zniszczy;) Quote
Guest papillonek Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Udało mi się nakręcic Sonię na frisbee :) Przynosi ,chociaż jeszcze w locie nie łapie ;) Strasznie się cieszę,że jej się spodobało :D Quote
Voute Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 A nie mówiłam, że nie ma rzeczy niemożliwych? :evil_lol: Quote
Metheora Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 1. Hero Xstra 235 (niebieski) 2. Hero Woody 235( wersja limitowana eko, w kolorze korka) 3. Purina Dog Chow odsprzedam, zamienię się na lub odkupię małe dyski typu Super Sonic, Sonic Xstra Gummy lub Jawz Pup Quote
Guest papillonek Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 [quote name='Voute']A nie mówiłam, że nie ma rzeczy niemożliwych? :evil_lol:[/QUOTE] no mówiłaś,mówiłaś dziękuję :) Teraz tylko trzeba jej nie zniechęcac ;) Quote
wenabc Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 [quote name='Voute']Na Pełnej Misce są Soft Flite.[/QUOTE] Czyli?? co to znaczy na pełnej misce Quote
Kashdog Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 [quote name='bordercollie']Czyli?? co to znaczy na pełnej misce[/QUOTE] [url]http://www.pelna-miska.pl/pl/p/Soft-Flite-yellow/3889[/url] lub na [url]http://www.discdogs.pl/SoftFlite_zolty-39.html[/url] To czego szukasz wystarczy wpisać w google i voila! Quote
evel Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Nie bardzo wiem w jakim dziale zadać pytanie, więc może niech będzie tutaj :oops: Orientujecie się może czy na wystawach są stoiska z frisbee? Quote
Voute Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 [quote name='bordercollie']Czyli?? co to znaczy na pełnej misce[/QUOTE] Pełna Miska to jest sklep internetowy, linki masz powyżej Quote
Russellka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 [quote name='evel']Nie bardzo wiem w jakim dziale zadać pytanie, więc może niech będzie tutaj :oops: Orientujecie się może czy na wystawach są stoiska z frisbee?[/QUOTE] Ja nie widziałam, ale ostatnio w sklepie zoologicznym bardzo miły pan pracownik dał mi za fri Dog Chowa, czyli zwykłego fastbacka :cool3: Więc w zoologach możesz popytać. A jeśli chodzi ci o frisbee bardziej specjalne, to raczej tak do ręki nigdzie nie dostaniesz, wydaje mi się, że trzeba zamawiać ;) Quote
Paulix Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 [quote name='evel']Nie bardzo wiem w jakim dziale zadać pytanie, więc może niech będzie tutaj :oops: Orientujecie się może czy na wystawach są stoiska z frisbee?[/QUOTE] są na większych - ja np. widziałam w wa-wie na międzynarodówce. Quote
Paulix Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Ja nie kojarzę do końca, ale czy na łódzkiej wystawie można dostać frisbee? Nie wiem, czy zamawiać, czy czekać do maja... Quote
dog193 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 [quote name='evel']Nie bardzo wiem w jakim dziale zadać pytanie, więc może niech będzie tutaj :oops: Orientujecie się może czy na wystawach są stoiska z frisbee?[/QUOTE] No właśnie też miałam nadzieję, że na katowickiej międzynarodówce będzie stoisko, ale nic nie było, niestety. Quote
Obama Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Czy ktoś się nie orientuje gdzie w Krakowie (może w jakimś zoologicznym) dostanę zwykłe TANIE fastbacki? Mieliśmy juz disc'y,bawiliśmy się dobrze,niestety w czasie przeprowadzki gdzieś przepadły. W związku z mnóstwem wydatków nie bardzo mam teraz fundusze na zakup porządnych,więc szukam czegoś naprawdę taniego- byle mozna się było bawić. Quote
ARGIS Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Obama, duży (jak na zoologi) wybór dysków jest w sklepie "ziu i buu" na al. Pokoju 5 ceny też rozsądne Quote
Recommended Posts