Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']No właśnie niestety tylko określone grupy są w hali, od 1 do 6, a pozostałe na zewnątrz...Więc raczej wątpię żeby to zmienili.[/QUOTE]
A wie ktos jak to bylo np w przypadku niezlej wichury czy ulewy? odwoluja wtedy cala wystawe?

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Ręce opadają, to forum robi się coraz gorsze. Tyle zdjęć wstawiłam i wszystko zniknęło :roll:
Jak na razie zawieszam galerię, szkoda czasu.[/QUOTE]

tez jestem wkurzona, ale nie zawieszaj :( Przynajmniej skasowało sie karygodne pomylenie świnki z kroólikiem :cool3:

Posted

[quote name='motyleqq']ja osobiście jestem za bardzo uzależniona :evil_lol:[/QUOTE]
ja tak samo :diabloti:

zdjęcia zdjęciami, ale najgorzej z ważnymi postami na bazarkach, współczuje osobom które robiły w tym okresie bazarki :roll:

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Ręce opadają, to forum robi się coraz gorsze. Tyle zdjęć wstawiłam i wszystko zniknęło :roll:
Jak na razie zawieszam galerię, szkoda czasu.[/QUOTE]

wczoraj caly dzien dogo nie dzialalo a dzis kurde co sie porobilo:/ moze jeszcze dadza co zabrali...

Posted

[quote name='betty_labrador']wczoraj caly dzien dogo nie dzialalo a dzis kurde co sie porobilo:/ moze jeszcze dadza co zabrali...[/QUOTE]
Nie, sam admin napisal

[QUOTE]Dzisiaj, 06:38 #17
Awatar Huan
Huan
Huan jest online Administrator Administrator

Domyślnie

Z powodu awarii sprzętowej dysku twardego serwis był wczoraj niedostępny. Przywróciliśmy dane z backupu, ale niestety stracone zostały posty z ostatniego tygodnia.

EDIT: z uwagi na wiele takich samych zapytań: nie ma możliwości przywrócenia wiadomości wysłanych w ostatnich dniach.

[/QUOTE]

Posted

[quote name='motyleqq']ja osobiście jestem za bardzo uzależniona :evil_lol:[/QUOTE]
Ja tak samo ;) W sumie to ci współczuję, mi akurat poszły posty równo z ostatnią sesją, ale ty faktycznie się napostowałaś tutaj... Nie znikaj, bo ja nie fejsbukowa itp. , gdzie będę Duffla oglądać :-(

Posted

No dobra, aż tak całkiem nie zniknę, prawda jest taka, że też jestem za bardzo uzależniona :evil_lol:
Tutaj fotki z wystawy,jakby ktoś chciał obejrzeć, nie będę wstawiać drugi raz ;)
[URL]https://picasaweb.google.com/108275706709940089929/NDM1042012?authkey=Gv1sRgCPDz_4zh-ODiZg[/URL]

A Duffel był dziś u fryzjera i nareszcie przyzwoicie wygląda :cool3: Już miałam dosyć tych jego kudłów...
[URL=http://fmix.pl/zdjecie/3179713/dsc08169][IMG]http://i2.fmix.pl/fmi2871/338703020006d57b4f88702a/zdjecie.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://fmix.pl/zdjecie/3179711/dsc08168][IMG]http://i1.fmix.pl/fmi586/f6bbfdd6001eb97f4f886fa6/zdjecie.jpg[/IMG][/URL]

Tak nawiasem mówiąc, był to tak drogi fryzjer, że sama w życiu tyle nie zapłaciłam, ponieważ w drodze na obcięcie zostaliśmy w tramwaju sprawdzeni przez kanara...i okazało się, że moja karta miejska jest ważna do wczoraj, a byłam święcie przekonana, że do dzisiaj :roll: No i kara zapłacona...

Posted

Dzięki :)

[B]Maalwi, [/B]ten kocyk to drybed ;)
[B]Kamila,[/B]tak maszynką ;) przy jego kłakach na szyi nożyczkami się schodzi wieczność, a nie musi być idealnie obcięty, na wystawy i tak nie jeździmy ;)

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']
[B]Kamila,[/B]tak maszynką ;) przy jego kłakach na szyi nożyczkami się schodzi wieczność, a nie musi być idealnie obcięty, na wystawy i tak nie jeździmy ;)[/QUOTE]

Ten golden, którego robiłam ma podobną ilość kłaka.. nie pytaj ile go robiłam degażówkami i jak na mnie patrzył :diabloti:

Posted

Od razu lepiej Duffo wygląda, ja moją muszę dać do ogolenia, bo nie mogę na nią [I]paczeć [/I]:lol:

[quote name='Justa']Ten golden, którego robiłam ma podobną ilość kłaka.. nie pytaj ile go robiłam degażówkami i jak na mnie patrzył :diabloti:[/QUOTE]

Ojej, biedny. Moja suka przede mną ucieka, jak się orientuje, że zamierzam zabrać się za jej grzywę (jakiej nie powstydziłby się dorodny wilk rodem prosto z Syberii, w szacie zimowej) :eviltong:

Posted

[quote name='evel']
Ojej, biedny. Moja suka przede mną ucieka, jak się orientuje, że zamierzam zabrać się za jej grzywę (jakiej nie powstydziłby się dorodny wilk rodem prosto z Syberii, w szacie zimowej) :eviltong:[/QUOTE]

Dał radę, przy moim postrzelonym sznaucerze to oaza spokoju i cierpliwości ;) Niezwykłe uczucie kiedy każde ciachnięcie nożyczek nie wiąże się z szarpnięciem głową/próbą zjedzenia nożyczek/próbą sprawdzenia czy przypadkiem nie odcinam jakiejś części ciała :D
Maszynką nie dałabym rady, bo jedyne ostrze jakie posiadam do 1,5 mm.
Szkoda, że zdjęć nie zrobiłam, to nawet bym się pochwaliła :D