gryf80 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 jedwab działa tylko zmiękczająco na naskórek Quote
from_wonderland Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Hm, może odświeżę temat, bo teraz ropne modzele pojawiły się i u nas. Mojej z kolei są podawane co dwa dni zastrzyki z penicyliną. Co o tym myślicie? Ktoś się z tym spotkał? Quote
gryf80 Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Jesli chodzi ci o podawanie antybiota przy zakazonym modzelu to na pewno efekt pozytywny przy iesie,jednak sameo modzela nie zlikwiduje.musiabys psa trzymac na miekki podlozu Quote
tu_ania_tu Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 i ja zauważyłam problem. Od wetki młodej dostałam maść HASCERAL. Smarpwałam maścią kilka dni i doszłam do różowości i niestety widać ze w jednym łokciu chyba właśnie stan ropny sie pojawił. Przestałam smarować by ewentualnie psu nie zaszkodzić. Jutro idziemy do weta z doświadczeniem większym, zobaczymy co powie Quote
Recommended Posts