Sanderka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [B]:evil_lol:dzien doberek :evil_lol: chcialysmy sie przedstawic :diabloti: jestem Sandra moje pieski to: Tiga(4lata)i Tekila (2lata) .Tekila to córka Tigi:) jest drobną suczka gdyż była ostatnia z miotu. Zapraszamy do galeri oczywiscie :loveu: [I]Pozdrawiamy wszystkich posiadaczy owczarków[/I] :loveu::loveu::loveu:[/B] Quote
Sanderka Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 niemamy hodowli ;) także sie nienazywa. Cóż moge napisać więcej ? :cool1: Quote
Anashar Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 My poprostu nie jesteśmy zwolennikami rozmnazania psów bez rodowodu. Polecam poczytać [URL="http://www.stoppseudohodowcom.org/"]Rasowy=Rodowodowy[/URL] ;) Quote
Sanderka Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 GRATULUJE PORÓWNANIA.. artykuł czytałam juz dawno i nie dotyczy mnie wiec nie rozumiem powiazania? ;] Quote
Anashar Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Nie porównuje. Tylko mówię, że nie popieram rozmnażania żadnych psów bez rodowodu i uprawnień hodowlanych, bez względu na warunki. To bardzo szkodzi rasie i psom w typie rasy. A póżniej tysiące niechcianych ONków i mixów siedzą i umierają w schroniskach :shake: Quote
lisica Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Sanderka'][B] ...moje pieski to: Tiga(4lata)i Tekila (2lata) .[SIZE=3][U][COLOR=Red]Tekila to córka Tigi:) jest drobną suczka gdyż była ostatnia z miotu. [/COLOR][/U][/SIZE] Zapraszamy do galeri oczywiscie :loveu: [I]Pozdrawiamy wszystkich posiadaczy owczarków[/I] :loveu::loveu::loveu:[/B][/quote] [SIZE=2][COLOR=Black]Chodzi o to zdanie,które świadczy o tym że Tiga miała szczenięta nie będąc suką hodowlaną[/COLOR][/SIZE] Quote
Recommended Posts