Szamanka Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Ciekawe te legowisko ;) Jeszcze takiego nie widziałam szczerze mówiąc... ;) Bardziej wygląda jak...wanienka ;) [B][COLOR="DarkGreen"]Bardzo proszę o zmniejszenie zdjęć, bo w chwili obecnej są za duże - niezgodne z Regulaminem forum...:p [/COLOR][/B] Quote
Alma Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Moja hasiorka z własnej woli nie ma posłanka... nie lubi spać w domu, pcha się na zewnątrz, dlatego też ma kojec i budę... w tej budzie nieraz miała wkładane kocyki, legowiska, ale zawsze one były wynoszone w kąt kojca a suczka spała w pustej budzie... Cały czas walczę o to by miała jednak coś w tej budzie na noc, ale ona zawsze stawia na swoim. W dzień biega po ogrodzie i też preferuje leżeć pod drzwiami, pod różą, ewentualnie ryje trawnik i jamki pod tujami... Quote
Inarugowa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Moje haszczaki mają własne fotele na których śpią i to są ich legowiska;) Quote
Recommended Posts