Pies Pustyni Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='shin']I o tej osobie to świadczy, że poczucia humoru za grosz. Zresztą, błędu nazywając jamnika jajnikiem nie popełniłem. Aaaaaale najwyraźniej już stary jestem, młode pokolenie nie rozumi człeka stojącego już nad grobem jedną nogą, a w zasadzie to prawie łobiema, ło ja biedny, biedny, a bezdzitny, ktoooo po mnie będzie dziedziczył, pole, pole, jak cię mam zaorać?! Prosz, link na jutjuba raz: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=H-fAW-HD96A[/URL] Jak za długie i humor nie podpasowuje, to polecam od razu przełączyć do szóstej minuty.[/QUOTE] Ten fragment przypomnial mi Wiecha, wiec tez cos dorzuce: [QUOTE] – Rasowy? – Poczwórnie. – To znaczy, że jak? – Znaczy nogi jamnika, morda buldoka, uszy wyżła, ogon owczarka – a razem, uważasz pan, mój pies. [/QUOTE] Quote
Greven Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='shin']Iło ja biedny, biedny, a bezdzitny, ktoooo po mnie będzie dziedziczył, pole, pole, jak cię mam zaorać?![/QUOTE] A dużo masz tego pola? Bo ja chętnie odziedziczę. W pakiecie może być mamsztaf, albo bulwajzer. Quote
Recommended Posts