Erazm Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Czy macie jakieß doswiadczenie z hodowlami z Warszawy lub okolic? Moi znajomi szukaja maltanczyka, chcialabym im pomoc, gdyz sa cudzoziemcami i chcieli jechac na gielde, zeby tam znalezc psiaka, musialam im wytlumaczyc jak to w Polsce wyglada i na szczescie odwiodlam ich od tego pomyslu. Nie znam jednak hodowli, ktorej moglabym zaufac. Quote
Balbina. Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Ja tam wolę yorki:eviltong:Maltańczyki-no cóż szczerze mówiąc to mnie nie zachwycają :roll: Quote
Nessti Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Balbina ile ras tylu wielbicieli :diabloti: ja natomiast myślę, że maltańczyk to "choroba" jak już ma się jednego to na tym jednym raczej się nie kończy... epidemia raczej :loveu: ja mam dwa i zastanawiam się nad następnym :eviltong: yorki natomiast nie są dla mnie ;) ... ale nic do nich nie mam - po prostu nie moja bajka :evil_lol: pozdrawiam ;) Quote
D&J Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='Nessti'] ja mam dwa i zastanawiam się nad następnym :eviltong:[/quote] Poważnie? :-o Quote
marta23t Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 ja mam tez dwa plus shih plus beagle i myslę o magicznej liczbie 5:evil_lol: znam ten nałóg- żaden odwyk nie działa. nawet kolejna para zjedzonych butów;) Quote
tsyberyjski Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 witam. Jestem nowa na forum. Możecie mi jako laikowi tej grupy psów wytłumaczyć różnice między maltańczykami a bolończykami i hawańczykami? Chodzi mi głównie o to, czy są znaczące różnice w zachowaniu i charakterze tych piesków czy raczej różnice dotyczą wyglądu? Która z tych ras ma najkrótszą sierść, która sierść wymaga najmniej pielęgnacji? Quote
Lenka112 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Cześć. Zastanawiam się nad kupnem nowego psa. Będzie to już drugi pies, bo posiadam już Labradora. Jest przekochany. ;) Zastanawiam się nad Maltanem i Yorkiem. Prosiła bym też o nazwy dobrych hodowli. Z góry dziękuję. ;) Quote
Butterflyy Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Hey Wszystkim. Jeste nowa na tym forum i zastanawiam sie na kupnem maltanczyka dla mojej corki ktora w przyszlym roku skonczy 16 lat i wydaje mi sie ze to idealny piesek dla niej . Jedyne zastszezenia jakie mam to takie ze mam roczna coreczke i ponownie jeste w ciazy i niewiem czy piesek ten niebyl by niebiezpieczny dla maluszkow. Prosze o odpowiedzi i czy moze ktos jeszcze mi powiedziec jak sie takie pieski pielegnuje? Quote
Roxy Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='Butterflyy']Hey Wszystkim. Jeste nowa na tym forum i zastanawiam sie na kupnem maltanczyka dla mojej corki ktora w przyszlym roku skonczy 16 lat i wydaje mi sie ze to idealny piesek dla niej . Jedyne zastszezenia jakie mam to takie ze mam roczna coreczke i ponownie jeste w ciazy i niewiem czy piesek ten niebyl by niebiezpieczny dla maluszkow. Prosze o odpowiedzi i czy moze ktos jeszcze mi powiedziec jak sie takie pieski pielegnuje?[/QUOTE] Witam ja mialam rok temu pod opieka maltanczyka mojej siostry, niestety to nie byl pies dla mnie.... obecnie mam shih tzu i widze ogromna roznice!!! maltanczyk jest nadal u nas w rodzinie i niestety ale za malymi dziecmi nie przepada i bardzo duzo szczeka:) no coz taka chyba jego natura. Natomiast shih uwielbia dzieci i jest bardzo spokojny! Niestety nie znam charakteru maltanczykow wiec nie chce sie wypowiadac pisze tylko to ze swojego doswiadczenia. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts