Jump to content
Dogomania

CZORT z niebiańskim charakterem, a teraz OSKAR dzięki orph'ie W SWOIM DOMU!!!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='sleepingbyday']a ja kupuje flaszkę i wieczorem idę do orphy oblewac czorta :razz:. oczywiście nie dosłownie :cool1:[/quote]
hehehe no to chłopak bedzie mial przyjęcie :evil_lol:
przyleci tez sąsiadka z dołu go obejrzec i poznac , cos mi gadała ze sie przeprowadzaja i chcieli przygarnac jeszcze jednego psiaka :cool3: ( maja juz dwie wilkowate sunie ) , tfu tfu tfu - pluje na wszelki wypadek

Posted

wyczaiłam na naszej klasie ze mozna powiazac swój profil z kontem aukcyjnym na allegro , czy ktos czai jak to sie robi ? ( znaczy ja i tak ni moge bo konto mam zablokowane na allegro) :oops:

Posted

10 minut temu odebrałam telefon. na cholerę to robiłam????
oto wynik rozmowy. pliss, macie jakies pomysły???

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/chora-chyba-ciezarna-przywiazana-do-drzewa-sunia-mlody-psiak-zycie-w-lesie-123749/#post11148097[/URL]

Posted

Diabełek chyba juz dojezdża do Orphy....

fajny psiak taki troszke pociesznie niezdarny ale bardzo miły...
chociaż siknął mi w aucie:evil_lol:

a jak w ogole bedzie sie wabił?

Posted

[quote name='kikou']Diabełek chyba juz dojezdża do Orphy....

fajny psiak taki troszke pociesznie niezdarny ale bardzo miły...
chociaż siknął mi w aucie:evil_lol:

a jak w ogole bedzie sie wabił?[/quote]

noooo CZort juz u mnie :loveu:, niesamowity jest :loveu:
Wypił hektolitry wody , jesc poki co nie chce , z towarzystwem sie zapoznal zupelnie bezkonfliktowo a teraz rozwalil sie w przedpokoju i przemysliwuje nad nowa sytuacja. Na spacerku tez byl , oblukal kawal grochowskiego terenu i zapoznal sie z nowymi kolegami.
Od jutra bierzemy sie za kosmetyke jegomoscia , chyba pojde sie dowiem ile by mnie kosztowal psi fryzjer :cool3:. Sbd zrobila mu kilka fotek i zapewne jutro je wrzuci.
Pytanie jeszcze jedno mam , czy on jest wykastrowany ??

Posted

no dobra przy okazji czesania i kosmetyki pomacam go :cool3:
Kuurdeee takiego psa chcieli uspic ???!!!:angryy: , pozatym okiem zacmionym to on jest calkiem sprawnym psiakiem!! puscilam juz wici gdzie sie da o nim , poczta pantoflowa poszła w ruch
słuchajcie pomozcie mi w organizowaniu funduszy na jegomoscia

Posted

Wiecie co?ten czort mi do niego nie leży zupełnie, zaczelismy mowić do niego Senior. On kuma siad, daj łapę ,czekaj a dzisiaj rano ładnie bez ciągnięcia na smyczy szedł ,chyba zakumał że spacery znów wrociły do jego życia i że nie musi się spieszyć z łykaniem wolności. Jutro idziemy do Sbd okupować jej wanne,podejmiemy próbę pozbycia się dredow bez ścinania. To co mru kiedy nawiedzisz pragę.

Posted

Koperek prosba, zmień tytuł że on jest na dt i że ten dt potrzebuje wsparcia czy to w postaci karmy czy finansowej ,w niego trzeba zainwestować żeby chłop wyglądał jak powinien wyglądać a ja sama nie podołam. Sciągajcie tu ludzi ,ja teraz na dogo będe rzadziej bo chciałabym poświecić więcej czasu psu niż kompowi

Posted

przydałaby się karma odchudzająca. zapasiony jest, a przy jego wieku to dla serca wielkie obciążenie.... nawet na zgodę weta na przeprowadzenie operacji oka może wpłynąć... a więc i na adopcję....
senior mi nie pasi kompletnie :shake:. ale znam jednego seniorka 3 kg, to dlatego. czort akurat mi się podoba, moja babcia opowiadała mi bajki i tam był czort między innymi, taka fajna ludowość wychodzi.
a on też troche jak jasełkowy turoń wygląda. może turoń?
a może stokrotka?
albo faficzek?
albo li też jelcyn, bo on taki niedźwiedziowaty :evil_lol:?

Posted

hahaha [B][URL="http://pl.wikipedia.org/wiki/Dmitrij_Miedwiediew"]Miedwiediew[/URL][/B] :evil_lol:

Czort dobre, sama żem wymyśliła więc musi być dobre :D
a serio to nie wiem, ale Senior... ;) odd...

anyway, kiedy? :) no jutro nie... :shake:
a nie wiem kiedy macie czas? w niedziele mam w sumie
a potem 15-16 dopiero ;)
ame może Mied Czort Senior vel Jelcyn nie ucieknie :D

Posted

jutro to nie, jutro oblatuje groby i mam urodzinowo-imieninową impreze rodzinną.
niedziela nie wiem - jeśli będe miała z kim pojechac do zielonki do przytuliska, to pojade, jeśli nie, to na paluch bym sie wybrała, ale jeśli sie nie wybiorę, to mam czas.... ale nie wiem, deklarowac nic nie moge. może poczekamy jeszcze?

Posted

Jesli nikt nie ma nic przeciwko to będe podawać swoje konto i będe skrupulatnie się rozliczać ile na co wydalam ,sbd i mru mogą robić za kontrolerki. Póki co kupiłam obroze -9.90zł,adresatkę-3 zł,miche-9 zł, 2szampony - 18 zł,odźywka do rozczesania-15zł,nie wiem jak karme rozliczać bo gotuje dla swojej trojki i dla niego razem. Mam glany na bazarek,ktoś mi z nim pomoże?

Posted

[quote name='orpha']Koperek prosba, zmień tytuł że on jest na dt i że ten dt potrzebuje wsparcia czy to w postaci karmy czy finansowej ,w niego trzeba zainwestować żeby chłop wyglądał jak powinien wyglądać a ja sama nie podołam. Sciągajcie tu ludzi ,ja teraz na dogo będe rzadziej bo chciałabym poświecić więcej czasu psu niż kompowi[/quote]
No pewnie, że zmienię!!! :) Nie chcialam wcześniej, żeby nie zapeszać i podróż by się udała ;)

p.s. Miałam wstawić swoje foty z drugiego dnia czesania, ale to raczej jutro się zabiorę...

Posted

kurde napsialam tu caly elaborat i mi sie nie wysłało :angryy:, próbuje jeszcze raz moze sie uda

Jutro obfoce galny na bazarek

Czort ( chociaz my wolamy na niego Senior ) to jest cudo nie pies , straszliwy pieszczoch , wogole jest bardzo przyjacielskim i radosnym psem i do ludzi i do innych zwierzat. Posłuszny jest bardzo , dzisiaj bylismy na dłuuugim spacerze i hulał z innymi psiakami jak młody bog. Cieszy mnie to bardzo bo chcialbym go troche odchudzic a jego chec do ruchu temu sprzyja :). Senior zna komendy : siad , daj łape, czekaj , na miejsce , hop ( po tym hop jego słodkich kilogramow wyladaowalam na glebie :eviltong:). Dzisiaj cły dzien Senior adoruje Amona :evil_lol: , i co niesamowite Amon poczul sie zmeczony :crazyeye:( nie myslałam ze moj hasior moze sie wogole kiedykolwiek zmeczyc). Teraz dzieciaki sa po kolacji , dzisiaj w meu byl makaron z sercami , miechem wołowym ,otrebami i warzywami a na deser kosc cieleca , teraz cala wataha spi jak aniołki , a okolo 22 wyruszymy na wieczorny spacer. Chcialam wam powiedziec ze z nim mozna prowadzic rozmowe :lol:, na moje przeciagle hauuuuuu Senior wykonuje radosny podskok na przednich łapach i wydaje z siebie głebokie , przeciągłe auuuuuuuu - wyglada przy tym jak utentyczny wilk prosto z lasu. Jutro nawiedzimy Sbd i jej wanne i podejmiemy próbe likwidacji kołtunów :)

Posted

[quote name='mru']aaaaaaaaaaaaaaaaah :loveu: (aż słów brak, zazdrość mnie po cichu zżera...:roll:)

a widzisz
mówiłam, że to pies dla Ciebie ;) hihihi[/quote]

echhh normalnie jakbym miala jeden pokoj wiecej , to bym go u siebie na dozywocie zostawiła ale w tej 36- o metrowej klicie trzy duze psy to troche duzo , o Setce i kotach nie mowie bo to krasnalki ;).

Mru jak chcesz to ja w niedziele jestem na łakach , jak masz chec to wpadaj :)

Posted

orajt :) , jak nie bede odpisywala to sie nie denerwuj , mam zablokowane wychodzace , jak napiszesz o ktorej godzinie bedziesz to ja tez bede na bank :)

Posted

Orpha - cudownie, że Seniorek trafił do Ciebie! Uwielbiam takie psy z błyskiem w oku!:loveu: Przy Tobie odżyje i będzie przepiękny!
Jeśli poważnie myślicie o wstawieniu sztucznego oczka.. to mogę zrobić malutki wywiadzik co i jak:razz: