Jump to content
Dogomania

CZORT z niebiańskim charakterem, a teraz OSKAR dzięki orph'ie W SWOIM DOMU!!!

Recommended Posts

Posted

Charly w domu to ja rzadze , ja decyduje a TZ musi mi przytakiwac ;)
Klaków jest faktycznie co niemiara ,ale jakos to ogarniam , dywanow pozbylam sie juz dawno temu a ciuchów staram sie nie zostawiac na wierzchu , chociaz rano i tak jak co czarnego biore to tasma i jade :D

Noooo na bazarake nazbierałam kilka ksiazek , tyle ze Młoda mi wczoraj nasikała do pudła w ktorym je mialam :placz:. Pojde na zebry po znajomych

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='mru']hihi a to nie TZ tam zaproponował Czorta? ;)[/quote]
raz mu sie wymsknęlo a ja to wykorzystałam :cool3: , wlasciwie to bylo tak ze pokazalam mu Czorta a on nieopacznie powiedzial "ze zajeb...ty pies i takiego to by na tymczas wziąl " :evil_lol: , hehe a ja to bezczelnie wykorzystałam :)

Posted

[quote name='mru']:D dobre
męska decyzja![/quote]
mężczyźni mają dobre decyzje , tyle że trzeba nimi odpowiednio pokierowac a wtedy napewno podejmą to własciwa ;)

Posted

[quote name='orpha']kuurdde alez to jest piekne zwierze !!!! :loveu:[/quote]
Jeszcze raz mi to ktoś napiszę to własnoręcznie polecę z kosą pod dom!!!:angryy:

[CENTER][B][SIZE=3]4 BITE GODZINY DZISIAJ CZESAŁAM "PIĘKNE ZWIERZĘ"!!!!!!!![/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]RĘCE MI JUŻ OMDLAŁY, A I TAK MIESIĄC MOŻNA BY TO JESZCZE ROBIĆ!!![/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]NA JUTRO ZOSTAŁA MI TYLNA, LEWA NOGA I BRZUCH- Z TYM DRUGIM TRZEBA GO NA STÓŁ POSTAWIĆ!!![/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][/SIZE][/B] [/CENTER]

[I]Napiszę to tylko raz:[/I][SIZE=3] [COLOR=red][U]JEŻELI KTOKOLWIEK BĘDZIE MIAŁ CHĘTKĘ OSTRZYC DO ŁYSA TE KUDEŁKI, BO MU SIĘ ROZCZESAĆ DO KOŃCA NIE CHCE TO ZRYWAM Z NIM KONTAKT NA DOGO![/U][/COLOR][/SIZE]
[U][SIZE=3][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/U]
[U][SIZE=3][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/U]
[U][SIZE=3][COLOR=#ff0000][SIZE=2][COLOR=black][B]Jutro zrobię foty, jak toto wygląda po metamorfozie Kopra[/B][/COLOR][/SIZE]:evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/U]

Posted

[quote name='Koperek']Jeszcze raz mi to ktoś napiszę to własnoręcznie polecę z kosą pod dom!!!:angryy:

[CENTER][B][SIZE=3]4 BITE GODZINY DZISIAJ CZESAŁAM "PIĘKNE ZWIERZĘ"!!!!!!!![/SIZE][/B][/CENTER]

[CENTER][B][SIZE=3]RĘCE MI JUŻ OMDLAŁY, A I TAK MIESIĄC MOŻNA BY TO JESZCZE ROBIĆ!!![/SIZE][/B][/CENTER]

[CENTER][B][SIZE=3]NA JUTRO ZOSTAŁA MI TYLNA, LEWA NOGA I BRZUCH- Z TYM DRUGIM TRZEBA GO NA STÓŁ POSTAWIĆ!!![/SIZE][/B][/CENTER]

[I]Napiszę to tylko raz:[/I][SIZE=3] [COLOR=red][U]JEŻELI KTOKOLWIEK BĘDZIE MIAŁ CHĘTKĘ OSTRZYC DO ŁYSA TE KUDEŁKI, BO MU SIĘ ROZCZESAĆ DO KOŃCA NIE CHCE TO ZRYWAM Z NIM KONTAKT NA DOGO![/U][/COLOR][/SIZE]

[U][SIZE=3][COLOR=#ff0000][SIZE=2][COLOR=black][B]Jutro zrobię foty, jak toto wygląda po metamorfozie Kopra[/B][/COLOR][/SIZE]:evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/U][/quote]

Koperku chyle czoła przed Twoimi rękami :cool3:
Na koniec czesania zawiaż mu czerwona kokarde :razz:, co by w pełnej krasie do Wawy wjechal :)
Jutro z pracy do Cie zadzwonie i dopytam o pare rzeczy :) , jak bedzie dzwonił dziwny numer to badz gotowa bo to bede ja :evil_lol:

Posted

[quote name='mru']nooo numer komendy policji Warszawa - praga północ :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

to będzie orpha :D:D:D:D[/quote]
na pradze północ sie nie szlajam :eviltong: , południe jest mi zdecydowanie blizsza :evil_lol:

Posted

a powiedzcie mi jak to jest z tym wystawianiem na allegro ? Selenga Ty widze tym sie zajmujesz , napisz mi ile takie wyróznienia kosztuja plizzzz :cool3:

Posted

[quote name='sleepingbyday']mru, jak my mieszkamy na pradze północ, to ty mieszkasz na woli :mad: :diabloti:.

rozumiem, że czarny anioł sposobi sie do wyjazdu? hehehe, czekamy tu na niego :eviltong:[/quote]

sposobi sie , sposobi :):)

a masz na powitanie flache przygotowana ?? :P

Posted

[quote name='sleepingbyday']mru, jak my mieszkamy na pradze północ, to ty mieszkasz na woli :mad: :diabloti:.

[/quote]

tylko w weekendy na woli
w szkole

a serio to chodziło mi o Xanta i miejsce jego [I]zgubienia się[/I]
nie o to, gdzie mieszkacie :eviltong:

Posted

Późnym wieczorkiem fotki kudlatka ;)

Wczoraj tak się wykończyłam tym szarpaniem kudlów, że dzisiaj tylko 2 bite godzinki dałam radę "wykańczać fryz".

Tylne portki do obcięcia nożyczkami + brzuch także do wycięcia. [B]Nie trzeba golić, bo skóra w porządku.[/B] Dzisiaj znalazłam mu jedną brodawkę małą z boku szyi, a drugi to kaszak między lopatką, a karkiem. Jego trzeba smarować, a jeżeli znaleźlibyście więcej po rozczesaniu to do wycięcia.

Jest od wczoraj w osobnym kojcu, więc troszkę wysechł, aczkolwiek przerazicie się stanem kudlów szczególnie na tylnych łapach- niestety taki był [B]CAŁY CALUSIEŃKI!,[/B] ale za mało miałam czasu na doprowadzenie go do stanu pełnej używalności.

Dokumenty już wypisane (na tego drugiego także ;)). Jeść ostatni raz dostał dzisiaj około 10, więc haftować nie powinien, co nie znaczy, że nie musicie zaopatrzyć się w ręczniki, koce, folią wyłożyć bagażnik, papierowe ścierki itd!!!!

Dalsze wyczesywanie polecam głównie w kagańcu, poniewać wtedy się uspokaja, a tak to jest bardzo podniecony, że coś koło niego się dzieje i nie stoi/siedzi już tak cierpliwie.

[B]BARDZO WAŻNE![/B] Nie przestraszcie się jego początkowej reakcji! Podskakuje do góry i trąca mocno ręce, jak się człowiek schyli to dostanie w pysk, poniewać [B][COLOR=red]CZORCIK [/COLOR][/B]nie wiele widzi w co wali łbem. Do psó spoko gość. ludzia za tyłek potrafi szczypnąć:evil_lol: Ale to wszystko! Chyba dla zabawy... Jest łagodny, nie gryzie.

Cokolwiek tam widzi tym jednym oczkiem bez bielma, poniewać dzisiaj ładnie przez 30 cm płotek przeskoczył:crazyeye: Załatwia się na trawie- w kojcu nie chce- jest czyściutko. Umie pić w kagańcu i nim po kolanach nie trzepie, więc zna to. Ciągnie na smyczy, ale jest karny i lepiej mu się idzie, jak coś mówię cały czas do niego, niż w ciszy. Tym jednym oczkiem spogląda co chwilę, czy idę;)

POWODZENIA JUTRO!

Posted

[quote name='orpha']a powiedzcie mi jak to jest z tym wystawianiem na allegro ? Selenga Ty widze tym sie zajmujesz , napisz mi ile takie wyróznienia kosztuja plizzzz :cool3:[/quote]
Jak się robi ogłoszenie, to pod koniec jest możliwość wybrania różnych opcji promowania tego głoszenia i w zależności od tego co się wybierze to odpowiednio kosztuje
- pogrubienie ogłoszenia na liście chyba 2 zł, ale z tego nie korzystam nigdy bo to zawracanie głowy
- wyświetlanie ogłoszenia na żółtym polu - 6 zł, to już lepiej, ale samo tez niewiele daje
- ogłoszenie wyświetlane zawsze na początku kategorii - 12 zł - każdy zestaw ogłoszeń jest podzielony na 2 części, te promowaną i wszystkie pozostałe, promowane są oczywiście na początku i to jest właśnie ta opcja, tyle tylko, że jak tych promowanych jest np. 3 strony to i tak niewiele to daje
- wyświetlanie ogłoszenia po wywołaniu kategorii - 29 zł
- wyświetlanie na stronie głównej (takie okno ze specjalnymi ofertami na środku) - 99 zł

Przyzwoite efekty daje połączenie drugiej i trzeciej opcji. Ale podobny efekt daje wybranie tylko 2 opcji i ustawienie czasu trwania aukcji na 3 dni - wtedy oferta wyświetlana jest co prawda w niepromowanej części ale za to na początku

Posted

Selenga orajt , to zrobimy tak :evil_lol:..... jak doprowadze juz Czorta do stanu krolewskiego , zrobie mu sesje zdjeciowa i wtedy poprosze Cie zebys sie tym allegro zajeła , kase na to oczywiscie dam. Ok ?:cool3:

Posted

oczywiście OK :)

allegro zresztą to on ma cały czas,
nie wyróżnione co prawda ale ja i tak w tym miesiącu zapłacę ponad 100 zł za allegro
jak mi spłynie jakaż gotówka od klientów to będzie miał wyróżnione, a zdjęcia mogę zawsze podmienić