Jump to content
Dogomania

CZORT z niebiańskim charakterem, a teraz OSKAR dzięki orph'ie W SWOIM DOMU!!!

Recommended Posts

Posted

i znowu sie odzywam :P
a co tam u mojego ulubienca slychac , poza tym oczywiscie ze zapewne jezdzi na wspaniale wycieczki ze swoja wspaniala pania :):)

• 1 month later...
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Pomocy potrzebuje , dzisiaj o 5 rano Małgosia włascicielka Czorta-Seniora-Oskara napisala mi smsa ze Oskar jest wlasnie u weta i bedzie mial operacje. Zadzwonila niedawno i powiedziala co i jak , wczoraj chlopakowi sie zwymiotowalo ,ale wiadomo pomyslala ze cos zjadl i mu zaszkodzilo , dzisiaj rano Oskar wogole nie reagowal na nic ,lezal i nic , wiec Malgosia go w samochod i do weta ....Oskar mial nowotwor wątroby , czesc zaatakowana usunieto , wzieto wycienek na histo , poki co lezy w lecznicy na powstancow po tej operacji.

Ktos musi przejac watek , zmienic tytul bo przydaloby sie Małgosie jakos wesprzec finansowo , ona o to nie prosila ale wiem ze wziela kredyt na operacje oka Oskara i zbierala na operacje drugiego oczka .... wiem tez ,ze teraz poprosila lekarza o rozlozenie tej dzisiejszej akcji na raty.
Rany jestem zalamana , chociaz wierze w to ze on da rade , silny chlpak jest i optymistyczny... matko placze od samego rana , boje sie o niego. :placz:

Posted

kazali Małgosi czekac do 18 , teraz sa decydujace godziny po operacji....trzymajcie kciuki PROSZE !!!!!!!!
Kocham Cie piesku , jestem z Toba cala soba ...dasz rade , napewno dasz rade

Posted

jezu!

zrob nowy wątek bo tego nie ma sensu przenosic

tylko zrób w dziale juz w dowym domu ale potrzebuja pomocy

rany :(

albo ja zrobie
o kurde :(:(:(

Posted

dziewczyny, zapraszam!

[CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/threads/178630-Czort-Senior-Oskar-z-WrocA-awia-RAK-WAE-TROBY-potrzebne-wsparcie-finansowe?p=13978573#post13978573"][B][SIZE=5]Czort Senior Oskar z Wrocławia - RAK WĄTROBY - potrzebne wsparcie finansowe![/SIZE][/B][/URL][/CENTER]
[B] [/B]

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...