orpha Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 i znowu sie odzywam :P a co tam u mojego ulubienca slychac , poza tym oczywiscie ze zapewne jezdzi na wspaniale wycieczki ze swoja wspaniala pania :):) Quote
Agmarek Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Kurcze Małgosiu napisz co u Was. Zaglądam tu ciągle, a Ty nic nie piszesz :shake: Quote
NiJaSe Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Pomocy potrzebuje , dzisiaj o 5 rano Małgosia włascicielka Czorta-Seniora-Oskara napisala mi smsa ze Oskar jest wlasnie u weta i bedzie mial operacje. Zadzwonila niedawno i powiedziala co i jak , wczoraj chlopakowi sie zwymiotowalo ,ale wiadomo pomyslala ze cos zjadl i mu zaszkodzilo , dzisiaj rano Oskar wogole nie reagowal na nic ,lezal i nic , wiec Malgosia go w samochod i do weta ....Oskar mial nowotwor wątroby , czesc zaatakowana usunieto , wzieto wycienek na histo , poki co lezy w lecznicy na powstancow po tej operacji. Ktos musi przejac watek , zmienic tytul bo przydaloby sie Małgosie jakos wesprzec finansowo , ona o to nie prosila ale wiem ze wziela kredyt na operacje oka Oskara i zbierala na operacje drugiego oczka .... wiem tez ,ze teraz poprosila lekarza o rozlozenie tej dzisiejszej akcji na raty. Rany jestem zalamana , chociaz wierze w to ze on da rade , silny chlpak jest i optymistyczny... matko placze od samego rana , boje sie o niego. :placz: Quote
NiJaSe Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 a zdjecia nowe Oskara pojawiaja sie na naszej-klasie: [URL]http://nasza-klasa.pl/profile/3248547/gallery/album/2/326[/URL] Quote
NiJaSe Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 kazali Małgosi czekac do 18 , teraz sa decydujace godziny po operacji....trzymajcie kciuki PROSZE !!!!!!!! Kocham Cie piesku , jestem z Toba cala soba ...dasz rade , napewno dasz rade Quote
mru Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 jezu! zrob nowy wątek bo tego nie ma sensu przenosic tylko zrób w dziale juz w dowym domu ale potrzebuja pomocy rany :( albo ja zrobie o kurde :(:(:( Quote
NiJaSe Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 zrób Mru , zrób ...ja sie nie moge ogarnac ani myslec .... piesku kochany ..... Quote
mru Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 dziewczyny, zapraszam! [CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/threads/178630-Czort-Senior-Oskar-z-WrocA-awia-RAK-WAE-TROBY-potrzebne-wsparcie-finansowe?p=13978573#post13978573"][B][SIZE=5]Czort Senior Oskar z Wrocławia - RAK WĄTROBY - potrzebne wsparcie finansowe![/SIZE][/B][/URL][/CENTER] [B] [/B] Quote
NiJaSe Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 na Powstańców Śląskich , Gosia na Chomiczówce mieszka , o 5 z hakiem rano z nim jechala tam gdzie najblizej Quote
NiJaSe Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 poczytalam sobie watek , powspominalam ..... i sie poplakalam :( Quote
Redpit Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 :candle::bluepaw::candle: pamiętam Cię jak byłeś jeszcze u Orphy :( tyle psiaków odchodzi ze starego Dogo... :( Biegaj razem z Izunią... Quote
bonsai_88 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Czorciku :(.... Cieszy mnie, że przynajmniej ten ostatni rok miałeś godne życie.... Żal mi tylko, że nie dłużej... Quote
Recommended Posts