Jump to content
Dogomania

CZORT z niebiańskim charakterem, a teraz OSKAR dzięki orph'ie W SWOIM DOMU!!!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[B][SIZE=3]dodzwonilam sie![/SIZE][/B]
Pani obiecala odnotowac w karcie, ze wkrotce zabieramy go do DT
wiec miejmy nadzieje jest zaklepany, bezpieczny!

a swoja droga powiedziala mi, ze maja adnotacje, ze pies zostal oddany na przechowanie bo pan w szpitalu.... czy ktos wie cos konkretnego? co sie stalo z tym panem, czy umarl?

Posted

ja też próbowałam się dodzwonić x razy , a potem nie mogłam.
Może by jakaś wolontariuszka spróbowała sie dowiedzieć gdzie pies mieszkał i wtedy popytac o pana.

Posted

i co tu taki zastoj sie zrobil.....
co z transportem?

pies nie zostal odebrany kiedyś tam w lipcu.... i wprawdzie nie wiadomo co sie stalo z panem...ale wiadomo, że pies jest bezdomny...

Posted

[B]orpha[/B] wycałuję Cię wirtualnie, tak bardzo, że same malinki będziesz w lustrze widzieć!!!:lol:

Pisz tylko kiedy go możesz zabrać (tzn. od kiedy-data), a ja już coś postaram się skombinować. Odnośnie transportu to średnio, ale odnośnie przygotowania do podróży to już lepszego nie znajdziesz!:lol:

Wyczeszę, wymyję, doprowadzę do celu i heja w drogę po lepsze życie!

[B][SIZE=3][COLOR=red]CZORT[/COLOR][/SIZE][/B] na pewno był w mieszkaniu, gdyż przybywając do schronu miał mięciutką, zadbaną, czyściutką, [U]wyszczotkowaną![/U] sierść. To nie był pies podwórkowy!!!

p.s. Właściciel już na bank go nie odbierze.

Posted

dobrze, ze jestes bo się bałam ze zapadlas sie pod ziemie. POker się dopytywała o transport więc moze ona zna jakies opcje. ElizaMIlcz tez pisala na watku 2 do eutanazji, ze mogla by do Warszawy i wątek transportowy trzeba zalazyc tylko ze jak jedna ciotka się pojawic, to druga zniknie :roll:

Posted

rety jestem na moment , mam Meksyk chwilowy ale juz opanowuje
Czort niech sie pomalu szykuje , ale plizz dajcie mi jeszcze moment czasu bo musze kataklizm opanowac ( mysle ze za max 2 tyg.). Co do transportu to dobrze by bylo pomyslec tak zeby to pezypadło w piatek z tej prostej przyczyny ze dobrze by bylo coby moje stadko i nowy psiak byli pod dozorem.
I prosba o pomoc w zbieraniu na karme bo na taka gromadke nie wydole sama :roll: , acha szaleje Czortem po naszej klasie jakby ktos mial czas i chec troszke mi tam pomoc to login i haslo podam na pw :)

Posted

[quote name='orpha']rety jestem na moment , mam Meksyk chwilowy ale juz opanowuje
Czort niech sie pomalu szykuje , ale plizz dajcie mi jeszcze moment czasu bo musze kataklizm opanowac ( mysle ze za max 2 tyg.). Co do transportu to dobrze by bylo pomyslec tak zeby to pezypadło w piatek z tej prostej przyczyny ze dobrze by bylo coby moje stadko i nowy psiak byli pod dozorem.
I prosba o pomoc w zbieraniu na karme bo na taka gromadke nie wydole sama :roll: , acha szaleje Czortem po naszej klasie jakby ktos mial czas i chec troszke mi tam pomoc to login i haslo podam na pw :)[/quote]
hahaha :roflt:

[B]orpha [/B]wybacz za ten pusty śmiech, ale chyba tak już jest, że jak ktoś ma swoich zwierząt pod dostatkiem to nie zostawi tych w potrzebie, a Ci co nie mają wcale to reszta w dupie się znajduje:roll:

Posted

allegro dla Czorta, deczko wyróznione

[B][url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=461665770]Szatański wygląd - anielski charakter (461665770) - Aukcje internetowe Allegro[/url][/B]

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
To chyba jest rekord świata - o 23:23 wystawiłam Czorta na allegro, a o 23:45 mam pierwsze pytanie o niego:
czy on jest owczarkiem belgijskim czy niemieckim czarnym długowłosym???

Posted

Nie da się ukryć, że Czort ma wielkie powodzenie na allegro :)
ma co prawda niewielkie wyróżnienie, ale jednak prawie 560 odwiedzajacych przez 3 dni to sporo

Posted

ja zaloze psiakowi watek na OwP tylko do opisu brakuje mi jaki jest jego sta zdrowia? jaki on jest w stosunku do innych psów i suczek, czy agresywny, dominujacy, ulegly czy jaki?:razz:

Posted

dalia jak chesz to założ mu wątek pozniej uzupelnisz najwyzej takie info.
W zamiana mozesz napisac, ze pies przebywal w domu, do schroniska trafil z powodu choroby własciciela i byl zadbany, jednak wlasciciel juz go nie oberal i teraz piesek czeka na domek. Ze stanu zdrowia wiadomo, ze ma zacmę na jednym oku.