kikou Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ja juz dzwonie do schroniska ciagle nikt nie odbiera....a teoretycznie powinien ktos byc do 16.30.... w ostatecznosci zadzwonie jutro rano Quote
kikou Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [B][SIZE=3]dodzwonilam sie![/SIZE][/B] Pani obiecala odnotowac w karcie, ze wkrotce zabieramy go do DT wiec miejmy nadzieje jest zaklepany, bezpieczny! a swoja droga powiedziala mi, ze maja adnotacje, ze pies zostal oddany na przechowanie bo pan w szpitalu.... czy ktos wie cos konkretnego? co sie stalo z tym panem, czy umarl? Quote
Poker Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ja też próbowałam się dodzwonić x razy , a potem nie mogłam. Może by jakaś wolontariuszka spróbowała sie dowiedzieć gdzie pies mieszkał i wtedy popytac o pana. Quote
orpha Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 pytajcie co i jak zeby sytuacja byla jasna , moj mail jakby co [email][email protected][/email] i gadu 3251398 kjakby ktos chial tel tp na pw napisze Quote
GoskaGoska Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ORPHA napisz tylko czy transport do W-wy, juz niestety do chronu nie jeden psiak szedl tylko na chwile ....a potem zostawal i wlasciciel o nim zapominal Quote
kikou Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 i co tu taki zastoj sie zrobil..... co z transportem? pies nie zostal odebrany kiedyś tam w lipcu.... i wprawdzie nie wiadomo co sie stalo z panem...ale wiadomo, że pies jest bezdomny... Quote
GoskaGoska Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 czyli spokojnie moze jechac do orphy bo juz mamy prawie koniec pazdziernika. Orpha daj znac, to psa bedziemy wyciagac Quote
Koperek Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [B]orpha[/B] wycałuję Cię wirtualnie, tak bardzo, że same malinki będziesz w lustrze widzieć!!!:lol: Pisz tylko kiedy go możesz zabrać (tzn. od kiedy-data), a ja już coś postaram się skombinować. Odnośnie transportu to średnio, ale odnośnie przygotowania do podróży to już lepszego nie znajdziesz!:lol: Wyczeszę, wymyję, doprowadzę do celu i heja w drogę po lepsze życie! [B][SIZE=3][COLOR=red]CZORT[/COLOR][/SIZE][/B] na pewno był w mieszkaniu, gdyż przybywając do schronu miał mięciutką, zadbaną, czyściutką, [U]wyszczotkowaną![/U] sierść. To nie był pies podwórkowy!!! p.s. Właściciel już na bank go nie odbierze. Quote
GoskaGoska Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 dobrze, ze jestes bo się bałam ze zapadlas sie pod ziemie. POker się dopytywała o transport więc moze ona zna jakies opcje. ElizaMIlcz tez pisala na watku 2 do eutanazji, ze mogla by do Warszawy i wątek transportowy trzeba zalazyc tylko ze jak jedna ciotka się pojawic, to druga zniknie :roll: Quote
orpha Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 rety jestem na moment , mam Meksyk chwilowy ale juz opanowuje Czort niech sie pomalu szykuje , ale plizz dajcie mi jeszcze moment czasu bo musze kataklizm opanowac ( mysle ze za max 2 tyg.). Co do transportu to dobrze by bylo pomyslec tak zeby to pezypadło w piatek z tej prostej przyczyny ze dobrze by bylo coby moje stadko i nowy psiak byli pod dozorem. I prosba o pomoc w zbieraniu na karme bo na taka gromadke nie wydole sama :roll: , acha szaleje Czortem po naszej klasie jakby ktos mial czas i chec troszke mi tam pomoc to login i haslo podam na pw :) Quote
Koperek Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='orpha']rety jestem na moment , mam Meksyk chwilowy ale juz opanowuje Czort niech sie pomalu szykuje , ale plizz dajcie mi jeszcze moment czasu bo musze kataklizm opanowac ( mysle ze za max 2 tyg.). Co do transportu to dobrze by bylo pomyslec tak zeby to pezypadło w piatek z tej prostej przyczyny ze dobrze by bylo coby moje stadko i nowy psiak byli pod dozorem. I prosba o pomoc w zbieraniu na karme bo na taka gromadke nie wydole sama :roll: , acha szaleje Czortem po naszej klasie jakby ktos mial czas i chec troszke mi tam pomoc to login i haslo podam na pw :)[/quote] hahaha :roflt: [B]orpha [/B]wybacz za ten pusty śmiech, ale chyba tak już jest, że jak ktoś ma swoich zwierząt pod dostatkiem to nie zostawi tych w potrzebie, a Ci co nie mają wcale to reszta w dupie się znajduje:roll: Quote
mru Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Koperek'] [B][SIZE=3][COLOR=red]CZORT[/COLOR][/SIZE][/B][/quote] :cool1: się wie Quote
Selenga Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 allegro dla Czorta, deczko wyróznione [B][url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=461665770]Szatański wygląd - anielski charakter (461665770) - Aukcje internetowe Allegro[/url][/B] Quote
Selenga Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: To chyba jest rekord świata - o 23:23 wystawiłam Czorta na allegro, a o 23:45 mam pierwsze pytanie o niego: czy on jest owczarkiem belgijskim czy niemieckim czarnym długowłosym??? Quote
orpha Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 ja z gumtree mialam takie zapytanie czy to owczarek belgijski :D Quote
Selenga Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 no dobra, ale co ja mam odpowiedzieć??? na oko ze zdjęć to mógłby być praktycznie owczarek belgijski Quote
GoskaGoska Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 oj ci ludzie maja probelmy zeby tylko do jakies rasy bylo podobne, ja sie podoba to niech adpotuja :) odpisac chyba musisz wedlug uznania:cool3: Quote
mru Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 dokładnie - jak się podoba to brać i już :eviltong: Quote
Selenga Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Nie da się ukryć, że Czort ma wielkie powodzenie na allegro :) ma co prawda niewielkie wyróżnienie, ale jednak prawie 560 odwiedzajacych przez 3 dni to sporo Quote
GoskaGoska Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 oby tylko cos z tego wyszlo , bylo by super:lol: Quote
dalia 54 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 ja zaloze psiakowi watek na OwP tylko do opisu brakuje mi jaki jest jego sta zdrowia? jaki on jest w stosunku do innych psów i suczek, czy agresywny, dominujacy, ulegly czy jaki?:razz: Quote
orpha Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Dalia wielkie senkju :) , ifo o nim powinna miec Koperek , ja go niestety znam tylko na odległość :roll:. Quote
GoskaGoska Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 dalia jak chesz to założ mu wątek pozniej uzupelnisz najwyzej takie info. W zamiana mozesz napisac, ze pies przebywal w domu, do schroniska trafil z powodu choroby własciciela i byl zadbany, jednak wlasciciel juz go nie oberal i teraz piesek czeka na domek. Ze stanu zdrowia wiadomo, ze ma zacmę na jednym oku. Quote
kikou Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 chwilke mnie tu nie bylo.... czy te nowe ustalenia oznaczaja ze Orpha jednak nie bieze go na dt? Quote
Recommended Posts