bonsai_88 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Mru... przypomniałaś mi.. to ja zamawiam chustkę po Czorcie :diabloti:. Biance się przyda A swoją drogą... Orpha.. czemu w avarku masz tylko 1 sukę... a Jaga to co? Pies :mad:? Quote
sleepingbyday Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 jest tez chustka po baraku. tylko musze ja wyprać, bo sponiewierał ja nieźle w zabawach z jadźką. aaaa, to dam orphie, niech pierze... pani pies pobrudził mojemu pieskowi chusteczkę :p Quote
mru Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 a Tobie się już sleepin nie przyda? :razz: bonsai! dawaj adres na pw to pryse Ci tę chustkę, co mam w domu i będą dwie :) Quote
orpha Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 tez tak planowalam , ze mi sie tez jeszcze przyda jakby co , moze nie odrazu ale .... Quote
sleepingbyday Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 to sie mieniać będziemy. nie musZe mieć na stałe, zwłaszcza, ze na razie mi się nie przyda. Quote
NaamahsChild Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='mru']a Tobie się już sleepin nie przyda? :razz: bonsai! dawaj adres na pw to pryse Ci tę chustkę, co mam w domu i będą dwie :)[/quote] mru, a co z moimi chustkami?:razz: Quote
maczek77 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='bico']rany, Czorcik będzie miał nowy domek!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: aż chce się żyć:multi: oby nie zapeszać, oby wszystko wypaliło:roll: a jak już Czorcik będzie w swych nowych włościach, to dopiero mi tu płakać można będzie ale ze szczęścia:loveu::multi::evil_lol:[/quote] Witam tu Małgosia, jako nowa właścicielka Czorta. Ogólnie jest ciekawie, ja urodzona we Wrocławiu, kolejami losu gnana od 6 roku życia przez Ciechanów, Legionowo i dopiero w '99 osiadła w Warszawie biorę psa...który mieszkał we Wrocławiu. I również zamieszkał w stolicy. [IMG]http://www.belgi.com.pl/images/smiles/001.gif[/IMG] Trafił swój na swego. Koniec historii. Jak już pisałam, Czort (czy może być Oskar? - takie imię buszuje mi w głowie od środy rano i puścić nie chce) w niedzielę wpada na zapoznawcze ciasteczko. I spacerek po terenie. Decyzja już podjęta - zamieszkamy razem. W pracy wiedzą o 5 dniowym urlopie, z możliwością przedłużenia lub ewentualną psią wycieczkę do pracy na chwilkę w celu uspokojenia jakiejś zadymy [IMG]http://www.belgi.com.pl/images/smiles/001.gif[/IMG] Zgotowano mi w pracy coś w stylu komisji specjalnej ds. Departamentu Obrony USA (jak ktoś oglądał 24h 7 sezon, to wie o czym mówię [IMG]http://www.belgi.com.pl/images/smiles/icon_wink.gif[/IMG] ) A jaki pies, a jak wygląda, a ile ma lat, itd., drugi zestaw pytań: czy wiem, co to oznacza, czy wiem, że zmieni się moje życie, czy jestem gotowa zrezygnować z części wyjazdów, czy wiem, że muszę z pracy do domu prosto wracać, itd. itp. Rrrrrany! Ale chyba odpowiedziałam satysfakcjonująco, bo pomysł poparto i skomentowało: podziwiam [IMG]http://www.belgi.com.pl/images/smiles/001.gif[/IMG] [IMG]http://www.belgi.com.pl/images/smiles/001.gif[/IMG] A ja się cieszę, że nareszcie spełniam swoje marzenie! I ratuje życie krajanowi z Wrocławia. Już kupione piłki z dzwonkiem, kocyk przygotowany,miękkie maskotki do miętolenia.... Koty (sztuk 2), urabiam [IMG]http://www.belgi.com.pl/images/smiles/001.gif[/IMG] od wtorku, Kot pretenduje z sukcesem na psa kanapowego, jest niesamowity, ale się skończy. W końcu zobaczy, jak wygląda prawdziwy pies :). W niedzielę przyklepanie dokumentacyjne i we wtorek lub w środę zaczynamy tworzyć rodzinkę z kotami i resztą! Ogromne podziękowania dla Orphy, wspaniałej opiekunki psiaka. Za pomoc, radę i chęć wszelkiej pomocy i cierpliwość w udzielaniu odpowiedzi na masę moich pytań. Pozdrawiam Małgosia Quote
mru Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 aaaaaaaaah nie ma co - czekał i czekał - ale jak ładnie trafił :D to ja życzę powodzenia, bo Czort (ja wydumałam to imię tak btw;) ale jakoś nikomu nie leży :roll:) to [B]wspaniały pies [/B] Quote
orpha Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Dzisiaj zadzwoniła do mnie Pani Malgosia ... zadzwoniła po to ,zeby powiedziec , ze nasza niedzielna wizyta z Czortem u niej bedzie tylko formalnoscia :cool3:. Najprwadopodniej w srode Czort bedzie w nowym domu , nazywal sie bedzie Oskar. P.Małgosia jest niesamowita , nakupowała juz zabwaek , kocyk , wydrukowala sobie juz umowe ktora jej podesłałam do zapoznania sie z nia , ma juz przygotowane druki to przerejstrowania chipa na siebie - generalnie zakochała sie w naszym cudnym diabełku. A ja sie ciesze ze chłopak bedzie mial dobry ,kochajacy , odpowiedzialny domek huuraaaaa :multi::multi::multi: .... i co najwazniejsze nie bedzie gdzies w Polsce tylko tu u mnie pod reka w Wawie, Aaaa a tak swoja droga pani urodzila sie we Wrocławiu , czyz to nie jest niesamowite ???? w koncu Czort tez Wrocławianin Quote
maczek77 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='mru']aaaaaaaaah nie ma co - czekał i czekał - ale jak ładnie trafił :D to ja życzę powodzenia, bo Czort (ja wydumałam to imię tak btw;) ale jakoś nikomu nie leży :roll:) to [B]wspaniały pies [/B][/quote] Przepraszam. Jest świetne i bardzo mi się podoba, ale... to imię pojawiło mi się magicznie w głowie, tak z nienacka, że sama się dziwię. Myślę o ...Oskarze, rozmawiam w myślach z ..Oskarem i mówię o Oskarze. Tak samo z siebie. Mam nadzieję, że on zaakceptuje... Małgosia Quote
sleepingbyday Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 byczo:multi:. tak cos czułam przez... skarpetki, ze to ona. zadziałało prawo serii czarnego bractwa - franek, barak, senior (tfu, oskar :eviltong:). pasuje do niego nawet, nie drazni ucha to imie dla seniora. trzymam kciuki za niedzielę - jeszcze tzreba sprawdzic koty, choc jak rozmawiałysmy - powinno być ok. senior sie kotów nie czepia, to go sobie jakos ogarną :p. ale czad, dajecie wiarę? senior ma przeogromne szanse na super dom!!! nie pisze, ze ma dom, zeby nie zapeszyć :cool3:. nie wiem tylko, jak tezet orphy to przetrzyma :diabloti:. Quote
orpha Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Małgosiu super ze do nas zawitałaś :multi::multi::multi: a ja dodam od siebie , ze Małgosia bedzie wspaniala opiekunka naszego hmmm Oskara :razz: ( musze sie przestawic ) Quote
sleepingbyday Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 mru, mi sie czort o wiele bardziej podobał niż senior, ale co robić. w końcu to i tak drugorzedna sprawa. maczek - wszystko super z jednym wyjatkiem - nie ratujesz seniorowi-oskarowi zycia. nie było u orphy w niebezpieczeństwie ;). niemniej jednak dajesz mu dom, na zawsze, a to wcale nie mniej. fajnie, ze do nas wpadłas, mamy nadzieje, ze zostaniesz na stałe :cool3:. żałuję, że nie jadę w niedzielę. ale wspólny spacer bankowo nie jeden nam sie przydazy. Quote
maczek77 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='sleepingbyday']mru, mi sie czort o wiele bardziej podobał niż senior, ale co robić. w końcu to i tak drugorzedna sprawa. maczek - wszystko super z jednym wyjatkiem - nie ratujesz seniorowi-oskarowi zycia. nie było u orphy w niebezpieczeństwie ;) .[/quote] W sumie masz rację, źle się wyraziłam. Przepraszam Małgosia Quote
orpha Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 a ja zaczynam cwiczyc wołanie do Seniora , Oskar zeby juz zaczal oswajac sie z nowym imieniem :lol:. Mysle ze Oskar nie mogł trafic lepiej , dla wszystkich zainteresowanych i sledzacych watek oswiadczam z cala stanowczosia i przekonaniem ze Oskar trafia w bardzo bardzo bardzo dovre rece , Małgosia test zdala na nie tylko na 6 a na 10. Małgosiu i dobrze ze pytasz , pytaj ile tylko a ja bede odpowiadac , w kazdej chwili słuze swoja osoba Quote
mru Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 my tam nie mamy wątpliwości, że trafił najlepiej jak tylko mógł :) Quote
figa33 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Bardzo sie cieszę!:loveu: Niezwykła historia i pies niezwykły. Jak zrządzenie losu urodzony we Wrocławiu i Pani też. To musiało tak być:lol:. Czuję ,że będzie dobrze.:multi::multi::multi: Quote
Erazm Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Teraz to ja sie poryczalam:placz::placz::placz: ze szczescia Quote
NaamahsChild Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 :loveu::loveu::loveu: Jeeeej, ale ja się cieszę! Orph, mam ochotę Cię moocno uściskać! Quote
maczek77 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='orpha']a ja zaczynam cwiczyc wołanie do Seniora , Oskar zeby juz zaczal oswajac sie z nowym imieniem :lol:. Mysle ze Oskar nie mogł trafic lepiej , dla wszystkich zainteresowanych i sledzacych watek oswiadczam z cala stanowczosia i przekonaniem ze Oskar trafia w bardzo bardzo bardzo dovre rece , Małgosia test zdala na nie tylko na 6 a na 10. Małgosiu i dobrze ze pytasz , pytaj ile tylko a ja bede odpowiadac , w kazdej chwili słuze swoja osoba[/quote] Ojej :) nawet mi to wpadło na myśl, ale nie śmiałam proponować. A z tymi ocenami to poczekaj... znamy się dopiero chwilkę małą :) ale dziękuję za zaufanie, mam nadzieję i wszystko dam z siebie, żeby nie zawieść :) a płaczącym ze szczęścia - dostarczyć chusteczek, czy zbieramy łezki szczęśliwe do kryształów na pamiątkę? Pozdrawiam wszystkich! Małgosia :oops: Quote
maczek77 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='maczek77'] Małgosia :oops:[/quote] oj, to miała być zawstydzona emotikonka, podobna jest do tej w gg :) Quote
sleepingbyday Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 zbieramy do kryształów i aukcje na pieski uskutecznimy :eviltong: Quote
Selenga Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 No to może ja już nie będę Czortowi->Seniorowi->Oskarowi allegro wznawiać :D bardzo się cieszę - uwielbiam wywalać ogłoszenia z allegro Quote
Recommended Posts