Jump to content
Dogomania

CZORT z niebiańskim charakterem, a teraz OSKAR dzięki orph'ie W SWOIM DOMU!!!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

słuchajcie ...... moj TZ oswiadczył ze chciałby zebysmy wzieli Czorta na DT - co wy na to ???

a poki co ogłoszenia sa na :
gumtree.pl - wszytskie miasta
ogloszenia.wp.pl
alegratka.pl
te dwa ostatnie dałam wyroznione

Posted

ojeza :loveu:

no ja na to, że super tz :cool3::cool3::cool3:

ale trzeba się dowiedzieć jak z kotami
bo chyba z dziewczynami to okej by bylo? ;)
a z Amonem?

Posted

Amon jest kastrat to pewnie tez by bylo ok.
cos mi sie widzi ze z kotami pewnie tez , jak pies wkracza d domu w ktorym sa juz lokatorzy to z reguły dostosowuje sie do panujacych tam zasad

Posted

buuuahahaha wlasnie zobaczylam oczyma wyobrazni ten sajgon :-o
4 psy z czego trzy duze , cztery koty i 36 metrow buuuahahahahahahahaha a zapomnialam o człowiekach czyli nas :evil_lol::evil_lol:
Chociaz Niya i amon ostatnio urzeduja głownie na balkonie :diabloti: temperatura jest tam dla nich bardziej stosowna niz w domu :eviltong:

Posted

no wlasnie trzeba by obmyslec dowozke
porobic jakies bazarki czy cus , bo wtedy bym potrzebowala wsparcia chociaz troche zeby ta bande wyzywic no i napewno w rachube wchodzi wet tak zeby miec dokładna wiedze na temat jego zdrówka , chociaz na moje oko to chlopak wyglada solidnie i zdrowo :)

Posted

ja mogę tylko powiedzieć od siebie, że orphe polecam w 100% ;)
jest rozważna (nie wiem czy romantyczna)
odpowiedzialna i w ogóle niesamowita :loveu:

więc Czorcik, życzę Ci żebyś zawitał u nas :D w Łorsoł Siti

Posted

hahahahaha no nie romantyczna w zadnym wypadku :evil_lol: , u nas role kobiet pełni moj tz , ja nie mam na takie rzeczy czasu :eviltong:

dostalam na maila zapytanie o czorta , przyszlo na mojego bo rejestrujac sie na alegratke musialam podac swoj mail zeby moc aktywowac konto.
Zapytanie bylo o wiek Czorta i o ta zacme na oku ,czy mozna ja zoperowac i o stosunek do dzieci.
Napislam Pani kontakt do koperka
i kwestia trzecia tzn.DT w sumie jest to 99,9 % , juz dwa razy sie upewnialam TZ czy podtrzymuje decyzje do pelni wiarygodnosci musi mi potwierdzic trzeci raz , robie to po to bo wiem ze moje chłopie jest czasem mocno spontaniczne i nie mysle co potem tylko co teraz , a w takich przypadkach musi to byc chlodna , przemyslana decyzja. Co do mnie jestem na TAK , mysle ze jesli chodzi o relacje psio-psia to powinno byc ok ,primo piszecie ze on nie wykazuje agresji do innych zwierzakow, duo tu u mnie sa dwie suczki i kastrat a nie pelnoprawny pies ktory jest panem i wladca. Kwestia kolejna koty , otoz licze na Azure ktora kazdemu nowemu przybyszowi w tym domu pokazuje jego miejsce a zreszta dla psa ,ktory wchodzi do domu z taka gromada takie koty to tez jego stado. Owszem sa wyjatki od reguły ,ale cos mi sie wydaje ze w tym przypadku to nie jest wyjatek.

Posted

dostalam na maila zapytanie czy Czort to nie przypadkiem owczarek belgijski , acha i na nk zainteresowal sie nim jakis pan , prosil o rozmowe telefoniczna , napisal mi ze sam nie wezmie bo ma owczarka ale moglby pomoc ...
a ja prowadze rozmowy w naszym kolega ,ktoremu dwa miesiace temu zmarl 15-o letni wilczarz , acha i w razie co ten moj DT aktualny