orpha Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 no to jutro poszaleje po portalach i poumieszczam gdzie sie da , niech sie chłopak pokazuje szerokiemu gronu :) Quote
GoskaGoska Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 obu twoja auckja ogloszeniowa dala efekt :loveu: Quote
orpha Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 no to ja za chwile zaczynam działalnośc ogłoszeniową , kciuki trzymajcie za powodzenie :) Quote
orpha Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 no mru trzymaj trzymaj , dzisiaj sprawdze jak mocno trzymałas :eviltong: Quote
mru Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 :D ale jak wywalę na szefa filiżankę z kawą to będzie Twoja wina :eviltong: [SIZE=1]zaraz Ci napiszę jak do mnie dojść itd. ;)[/SIZE] Quote
orpha Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 hahah spoko w razie czego stawie mu czoła :evil_lol: Quote
orpha Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 słuchajcie ...... moj TZ oswiadczył ze chciałby zebysmy wzieli Czorta na DT - co wy na to ??? Quote
orpha Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 słuchajcie ...... moj TZ oswiadczył ze chciałby zebysmy wzieli Czorta na DT - co wy na to ??? a poki co ogłoszenia sa na : gumtree.pl - wszytskie miasta ogloszenia.wp.pl alegratka.pl te dwa ostatnie dałam wyroznione Quote
mru Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 ojeza :loveu: no ja na to, że super tz :cool3::cool3::cool3: ale trzeba się dowiedzieć jak z kotami bo chyba z dziewczynami to okej by bylo? ;) a z Amonem? Quote
orpha Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Amon jest kastrat to pewnie tez by bylo ok. cos mi sie widzi ze z kotami pewnie tez , jak pies wkracza d domu w ktorym sa juz lokatorzy to z reguły dostosowuje sie do panujacych tam zasad Quote
orpha Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 buuuahahaha wlasnie zobaczylam oczyma wyobrazni ten sajgon :-o 4 psy z czego trzy duze , cztery koty i 36 metrow buuuahahahahahahahaha a zapomnialam o człowiekach czyli nas :evil_lol::evil_lol: Chociaz Niya i amon ostatnio urzeduja głownie na balkonie :diabloti: temperatura jest tam dla nich bardziej stosowna niz w domu :eviltong: Quote
mru Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 ale Czort jest super i jak go weźmiesz na DT to bardzo chętnie go poznam :D to myślcie tam :) i czekamy na Koperka ;) Quote
orpha Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 no wlasnie trzeba by obmyslec dowozke porobic jakies bazarki czy cus , bo wtedy bym potrzebowala wsparcia chociaz troche zeby ta bande wyzywic no i napewno w rachube wchodzi wet tak zeby miec dokładna wiedze na temat jego zdrówka , chociaz na moje oko to chlopak wyglada solidnie i zdrowo :) Quote
Klaudus__ Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [I]Wcale nie "mroczny"... Wyjątkowy...[/I] Quote
GoskaGoska Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 ORPHA JESLI się zdecydyjesz, na pewno się cos zorganiuzje, bo w schronie nigdy nie wiadomo kiedy zapadnie dycyzja o strzykawece. Daj znac jak podejmiesz decyzje na 100%:cool3: Quote
mru Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 ja mogę tylko powiedzieć od siebie, że orphe polecam w 100% ;) jest rozważna (nie wiem czy romantyczna) odpowiedzialna i w ogóle niesamowita :loveu: więc Czorcik, życzę Ci żebyś zawitał u nas :D w Łorsoł Siti Quote
orpha Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 hahahahaha no nie romantyczna w zadnym wypadku :evil_lol: , u nas role kobiet pełni moj tz , ja nie mam na takie rzeczy czasu :eviltong: dostalam na maila zapytanie o czorta , przyszlo na mojego bo rejestrujac sie na alegratke musialam podac swoj mail zeby moc aktywowac konto. Zapytanie bylo o wiek Czorta i o ta zacme na oku ,czy mozna ja zoperowac i o stosunek do dzieci. Napislam Pani kontakt do koperka i kwestia trzecia tzn.DT w sumie jest to 99,9 % , juz dwa razy sie upewnialam TZ czy podtrzymuje decyzje do pelni wiarygodnosci musi mi potwierdzic trzeci raz , robie to po to bo wiem ze moje chłopie jest czasem mocno spontaniczne i nie mysle co potem tylko co teraz , a w takich przypadkach musi to byc chlodna , przemyslana decyzja. Co do mnie jestem na TAK , mysle ze jesli chodzi o relacje psio-psia to powinno byc ok ,primo piszecie ze on nie wykazuje agresji do innych zwierzakow, duo tu u mnie sa dwie suczki i kastrat a nie pelnoprawny pies ktory jest panem i wladca. Kwestia kolejna koty , otoz licze na Azure ktora kazdemu nowemu przybyszowi w tym domu pokazuje jego miejsce a zreszta dla psa ,ktory wchodzi do domu z taka gromada takie koty to tez jego stado. Owszem sa wyjatki od reguły ,ale cos mi sie wydaje ze w tym przypadku to nie jest wyjatek. Quote
orpha Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 acha zapomnialam dodac ze Czort jest tez tu :) [URL]http://nasza-klasa.pl/profile/16168140[/URL] Quote
kikou Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 jejku DT dla niego to byłoby coś cudownego.....(ale Ci zalazł za skóre) z transportem i innymi sprawami bedziemy oczywiście starac sie pomóc... Quote
GoskaGoska Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 a gdzie ciotka KOperek nie widzi takich wiesci cudowynych :multi: Quote
orpha Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 dostalam na maila zapytanie czy Czort to nie przypadkiem owczarek belgijski , acha i na nk zainteresowal sie nim jakis pan , prosil o rozmowe telefoniczna , napisal mi ze sam nie wezmie bo ma owczarka ale moglby pomoc ... a ja prowadze rozmowy w naszym kolega ,ktoremu dwa miesiace temu zmarl 15-o letni wilczarz , acha i w razie co ten moj DT aktualny Quote
GoskaGoska Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 no cioteczka trzymamy kciuki ,zeby te dzialania były owocne :loveu:. Super ze tez chcesz dam mu DT :multi:, trzeba myslec cos o transporcie :) Quote
Recommended Posts