figa33 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 a czy Czort jest na owczarkach? w cafeanimal widzę ,ze Czort wzbudza zachwyt miłośników owczarków..:lol: Quote
sleepingbyday Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 orpha, o 11 mamy być wcentrum. proponuje spacer z poł godzinki przed wyjazdem -czyli tak o 9.45 sie spotkajmy, ok? Quote
orpha Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 kiedys ktos ( nie pamietam kto :oops: ) mial mu tam załozyc wątek i chyba nawet watek zostal zalozony Bo on cudny jest to i zachwyt wzbudza :loveu: Quote
orpha Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 orajt , pora zabójcza hehe uprzedzam bede lunatykowac na łakach i bedziesz pilnowala mnie , moje psy i swoje psy :razz: Quote
bonsai_88 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 A spróbujcie mi Jagę zgubić lunatyczki wy :mad: Quote
sleepingbyday Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 zaspałąm i jaga rano unikneła groźby zagubienia :cool3: Quote
orpha Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti::razz::razz::razz: jezaaaa chyba pękne........................:cool1: Quote
sleepingbyday Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 goopia,, nie pękaj. prawo serii działa, mówię ci :eviltong: Quote
orpha Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 cisza bo bylismy na spacerku z prawdopodobna ( bardzo prawdopodobna) nowa pania Czorta , w niedziele jedziemy do pani z wizyta a podpisanie umowy i oddanie Czorta :placz: najprawdopodniej nastapi w polowie przyszłego tygodnia , bo pani chce na ta okolicznosc wziasc urlop a teraz nie moze Quote
figa33 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 jejku , mnie też jak by to powiedzieć, ten tego, łezki lecą , o rany ,Czort będzie miał swój domek..:multi: Quote
orpha Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 figa to dzieki Tobie :loveu: ,ale jeszcze sie nie cieszmy tfu tfu tfu przez lewe ramie , jak pani podpisze umowe to wtedy bede szalec :evil_lol: Quote
figa33 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 tfu tfu tfu i jeszcze raz tfuuu :modla::modla: nie to Orpha to Ty go wyciągnęłaś ze schronu:calus: ,zmarniał by tam jak nic masz rację trzeba spokojnie zaczekać ale będą nerwy przez ten tydzień:sg168: Quote
bonsai_88 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::p:p:p:p:p:p:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ja się wcale nie cieszę... to tylko ćwiczenia gimnastyczne... I się wcale nie uśmiecham... to tylko jakiś dziwny szczękościsk A te serduszka... udawajcie że ich tam nie ma :evil_lol: Quote
bico Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='orpha']cisza bo bylismy na spacerku z prawdopodobna ( bardzo prawdopodobna) nowa pania Czorta , w niedziele jedziemy do pani z wizyta a podpisanie umowy i oddanie Czorta :placz: najprawdopodniej nastapi w polowie przyszłego tygodnia , bo pani chce na ta okolicznosc wziasc urlop a teraz nie moze[/quote] rany, Czorcik będzie miał nowy domek!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: aż chce się żyć:multi: oby nie zapeszać, oby wszystko wypaliło:roll: a jak już Czorcik będzie w swych nowych włościach, to dopiero mi tu płakać można będzie ale ze szczęścia:loveu::multi::evil_lol: Quote
mru Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 o boże Czorcik, czy to znaczy, że już się nie spotkamy? :( oh ja też się cieszę tylko tak jakoś mnie ukuło :placz: hihih :multi: orpha eh eh eh czyli pani z cafeanimal? (to cafeanimal kurde chodzi jakby chciało, a nie mogło :/ wam też? ja nie wiem jakim cudem ludziom chce sie tam siedzieć ) Quote
sleepingbyday Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 ludziska, nie zapeszajcie, bo będzie na was!!! Quote
orpha Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 ciiiii dziewczyny , ciiiiiii Mru zabo co ? :eviltong: Quote
Recommended Posts