Jump to content
Dogomania

CZORT z niebiańskim charakterem, a teraz OSKAR dzięki orph'ie W SWOIM DOMU!!!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='sleepingbyday']oglądajcie, bo nie obejrzę. barak był bardzo przestraszony i jak nie on, ogon pod siebie, uszy posobie i jakis facet nim obraca na wszystkie strony. wtf???[/quote]

Był Baraczek, był Czort :):multi::multi::multi:

Posted

hehe rozwala mnie to hasło w wykonaniu pana prezentera ... " a teraz olbrzym , ponoc umie śpiewać " :evil_lol:

jeszcze nikt nie dryndal , ale w sumie to nie wiem czy oni podawali tam nasze telefony czy swoj kurierowy , tak bylam podniecona ze zapomnialam spojrzec :roll:

Aaaa heheh a gwiazdorzył to to Barrack jak rozkapryszona gwiazda , trzy duble byly ( czy cztery :roll:)

Posted

[quote name='orpha']hehe rozwala mnie to hasło w wykonaniu pana prezentera ... " a teraz olbrzym , ponoc umie śpiewać " :evil_lol:

jeszcze nikt nie dryndal , ale w sumie to nie wiem czy oni podawali tam nasze telefony czy swoj kurierowy , tak bylam podniecona ze zapomnialam spojrzec :roll:

Aaaa heheh a gwiazdorzył to to Barrack jak rozkapryszona gwiazda , trzy duble byly ( czy cztery :roll:)[/quote]

Numery były różne. Ale szybko starsznie focili, cholera!

Posted

[quote name='sleepingbyday']olbrzym i pięknie śpiewa, to ja wiem, kto on jest- pavarotti :evil_lol:[/quote]

sbd, czy juz stwierdzałam po raz 734, ze twój dowcip powala?:evil_lol:

Posted

[quote name='orpha']nogi sobie przemoczyla to jej sie i dowcip wyostrzył :evil_lol:[/quote]

Ło matko:placz: To samo szczęście, ze jej się tak objawia. Ja po przemoczonych butach w styczniu miałam zapalenie płuc:oops:. SBD jesteś silna :evil_lol:

Posted

[quote name='elmira']sbd, czy juz stwierdzałam po raz 734, ze twój dowcip powala?:evil_lol:[/quote]

nie, ani razu.. należą mi się 733 zaległe komplementy :mad:
nic tak dobrze nie robi na samopoczucie, a ja tak naprawde jestem nerwową, histeryczną pesymistką.

[quote name='elmira']Ło matko:placz: To samo szczęście, ze jej się tak objawia. Ja po przemoczonych butach w styczniu miałam zapalenie płuc:oops:. SBD jesteś silna :evil_lol:[/quote]

ja sie sama dziwię, że nie padłam w te mrozy, godzina spaceru codziennie w warunkach jakuckich, w butkach owszem, ocieplanych, ale na cieniutkiej podeszwie...

Posted

[url=http://www.youtube.com/watch?v=TLsXFYoHBms]YouTube - zimowe wariacje part 1[/url]

[url=http://www.youtube.com/watch?v=OpH3-rZb0tI]YouTube - zimowe wariacje part 2[/url]

Posted

[quote name='orpha']zaraz wrzuce filmiki[/quote]

A wrzucaj, wrzucaj, bo ta sbd mi każe 733 wspominać. A ja jestem pewna, że raz juz jej mówiłam! To będzie 732 razy.

[SIZE=1]O mamo, ale to dokładne:roll:[/SIZE]

Posted

kurcze , ze tez musialo byc ciemno .... Don Seniorro szalał z butelka , próbwałam tel. nakrecic , ale g .... widac. To był widok !!! pełne szalenstwo , ten chłop ma tyle pary , ze masakra :evil_lol:

Posted

[quote name='orpha']kurcze , ze tez musialo byc ciemno .... Don Seniorro szalał z butelka , próbwałam tel. nakrecic , ale g .... widac. To był widok !!! pełne szalenstwo , ten chłop ma tyle pary , ze masakra :evil_lol:[/quote]

:) Orpha, to super, że jest taki radosny.