sleepingbyday Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 oglądajcie, bo nie obejrzę. barak był bardzo przestraszony i jak nie on, ogon pod siebie, uszy posobie i jakis facet nim obraca na wszystkie strony. wtf??? Quote
elmira Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='sleepingbyday']oglądajcie, bo nie obejrzę. barak był bardzo przestraszony i jak nie on, ogon pod siebie, uszy posobie i jakis facet nim obraca na wszystkie strony. wtf???[/quote] Był Baraczek, był Czort :):multi::multi::multi: Quote
sleepingbyday Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 oooo? orpha, dzwonił ktoś w spraiwe czorta? w sprawie baraka nikt... Quote
bonsai_88 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Poczekaj, na pewno jeszcze będą dzwonić :cool3: Quote
orpha Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 hehe rozwala mnie to hasło w wykonaniu pana prezentera ... " a teraz olbrzym , ponoc umie śpiewać " :evil_lol: jeszcze nikt nie dryndal , ale w sumie to nie wiem czy oni podawali tam nasze telefony czy swoj kurierowy , tak bylam podniecona ze zapomnialam spojrzec :roll: Aaaa heheh a gwiazdorzył to to Barrack jak rozkapryszona gwiazda , trzy duble byly ( czy cztery :roll:) Quote
elmira Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='orpha']hehe rozwala mnie to hasło w wykonaniu pana prezentera ... " a teraz olbrzym , ponoc umie śpiewać " :evil_lol: jeszcze nikt nie dryndal , ale w sumie to nie wiem czy oni podawali tam nasze telefony czy swoj kurierowy , tak bylam podniecona ze zapomnialam spojrzec :roll: Aaaa heheh a gwiazdorzył to to Barrack jak rozkapryszona gwiazda , trzy duble byly ( czy cztery :roll:)[/quote] Numery były różne. Ale szybko starsznie focili, cholera! Quote
orpha Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 no lecieli troche , ale mam nadzieje ze jak ktos miał dojrzec to dojrzał , jutro powtórka o 8,40 Quote
sleepingbyday Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 olbrzym i pięknie śpiewa, to ja wiem, kto on jest- pavarotti :evil_lol: Quote
elmira Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='sleepingbyday']olbrzym i pięknie śpiewa, to ja wiem, kto on jest- pavarotti :evil_lol:[/quote] sbd, czy juz stwierdzałam po raz 734, ze twój dowcip powala?:evil_lol: Quote
elmira Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='orpha']nogi sobie przemoczyla to jej sie i dowcip wyostrzył :evil_lol:[/quote] Ło matko:placz: To samo szczęście, ze jej się tak objawia. Ja po przemoczonych butach w styczniu miałam zapalenie płuc:oops:. SBD jesteś silna :evil_lol: Quote
orpha Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 nogi sobie przemoczyla to jej sie i dowcip wyostrzył :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='elmira']sbd, czy juz stwierdzałam po raz 734, ze twój dowcip powala?:evil_lol:[/quote] nie, ani razu.. należą mi się 733 zaległe komplementy :mad: nic tak dobrze nie robi na samopoczucie, a ja tak naprawde jestem nerwową, histeryczną pesymistką. [quote name='elmira']Ło matko:placz: To samo szczęście, ze jej się tak objawia. Ja po przemoczonych butach w styczniu miałam zapalenie płuc:oops:. SBD jesteś silna :evil_lol:[/quote] ja sie sama dziwię, że nie padłam w te mrozy, godzina spaceru codziennie w warunkach jakuckich, w butkach owszem, ocieplanych, ale na cieniutkiej podeszwie... Quote
orpha Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [url=http://www.youtube.com/watch?v=TLsXFYoHBms]YouTube - zimowe wariacje part 1[/url] [url=http://www.youtube.com/watch?v=OpH3-rZb0tI]YouTube - zimowe wariacje part 2[/url] Quote
elmira Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='orpha']zaraz wrzuce filmiki[/quote] A wrzucaj, wrzucaj, bo ta sbd mi każe 733 wspominać. A ja jestem pewna, że raz juz jej mówiłam! To będzie 732 razy. [SIZE=1]O mamo, ale to dokładne:roll:[/SIZE] Quote
elmira Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Super filmy Ale Czort jest Gościu, a ta ruda laseczka maleńka :) Czy tam były sbd-dziaki, bo mi mignął podobny kolorek, super!!! Quote
sleepingbyday Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 jaka ruda laseczka :crazyeye:? co mi tam, może być 732, znaj me serce :diabloti: Quote
elmira Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='orpha']SBD .... film pierwszy Ruda laseczka = Setka :diabloti:[/quote] sbd Ty Setki nie poznajesz, no wiesz:crazyeye::eviltong::evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='orpha']SBD .... film pierwszy Ruda laseczka = Setka :diabloti:[/quote] o mader, nie zauważyłam jej :crazyeye: Quote
orpha Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 SBD .... film pierwszy Ruda laseczka = Setka :diabloti: Quote
orpha Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 dwa pozostałe filmy na watku Niya ,Jaga ............. Quote
orpha Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 kurcze , ze tez musialo byc ciemno .... Don Seniorro szalał z butelka , próbwałam tel. nakrecic , ale g .... widac. To był widok !!! pełne szalenstwo , ten chłop ma tyle pary , ze masakra :evil_lol: Quote
elmira Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [quote name='orpha']kurcze , ze tez musialo byc ciemno .... Don Seniorro szalał z butelka , próbwałam tel. nakrecic , ale g .... widac. To był widok !!! pełne szalenstwo , ten chłop ma tyle pary , ze masakra :evil_lol:[/quote] :) Orpha, to super, że jest taki radosny. Quote
Recommended Posts