Jump to content
Dogomania

CZORT z niebiańskim charakterem, a teraz OSKAR dzięki orph'ie W SWOIM DOMU!!!

Recommended Posts

Posted

@ izzie napisałam i pdesłalam Ci na priv

@Mru hehe i dobrze ,dobrze :D

Trzeba znaleźć Czorcikowi domek koniecznie ,w tym tyg. Jaga do mnie przyjezdza i bedzie ciut ciasno :roll:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Orpha, Siekowa ma prośbę - żebyś wybrała jedno zdjęcie poziome Czorta, bo na tamtej stronie niestety jedno się bardzo nieestetycznie rozciąga :D Podeślij na priva albo wklej tu w wątku jeśli możesz. Byłybyśmy wdzięczne.

Posted

Boski ten Czorcik :loveu::loveu::loveu::loveu:

Tak prosimy o jakieś poziome zdjęcie. Niestety na staruszkowej stronie pionowe zdjęcia jeszcze brzydko się rozciągają a nie wiadomo kiedy koledze uda się to poprawić.

Posted

TAAAK... Jaga jedzie już w tym tygodniu :multi:... i będę mieć święty spokój w domu :evil_lol:....
Właśnie dlatego trzeba znaleźć Czarcikowi dom - co by się Orpha nie zamęczyła :razz:

Posted

[quote name='siekowa']Boski ten Czorcik :loveu::loveu::loveu::loveu:

Tak prosimy o jakieś poziome zdjęcie. Niestety na staruszkowej stronie pionowe zdjęcia jeszcze brzydko się rozciągają a nie wiadomo kiedy koledze uda się to poprawić.[/quote]
Podpowiedz koledze żeby w kodzie do wstawiania zdjęć nie podawał 2 wymiarów na sztywno - jak poda tylko jeden, to zdjęcia same się będą skalowały. A jak nie będzie wiedział o co chodzi to niech się do mnie odezwie :)

Posted

[quote name='Selenga']Podpowiedz koledze żeby w kodzie do wstawiania zdjęć nie podawał 2 wymiarów na sztywno - jak poda tylko jeden, to zdjęcia same się będą skalowały. A jak nie będzie wiedział o co chodzi to niech się do mnie odezwie :)[/quote]

Dzięki za pomoc. :loveu:

Gdzie ten dom dla cudownego Czorta?

Posted

senior jest w sumie na cito.

rekapitulacja ogloszeń: jak z allegro? jak z inymi stronami ogłoszeniowymi.
jak z odzewem na nk?

orpha, a może zawieźć go rano w sobotę na 9.00 do tiwi, tam nagrywaja psiaki do adopcji... tylko nie pamiętam adresu, cholera. komu ja ten adres podawałam?!?!?! chyba komus od mańka...

Posted

SBD a to z kuriera tto nagrywaja ? jak tak to pewnie na jsnej ...chyba
a to nie trzeba sie do nich wczesniej zgłosic ?
allegro sie skonczyło , reszta po necie jest odswiezam raz na tydzien , musze kolorowa drukarke dorwac i druknac ogłoszenia tak wogole

Domek wylaz z ukrycia , Czort -Senior czeka !!!

Posted

orpha:
nagrywają psy do adopcji w każdą sobotę o 9.00, na ul Jasnej 14/16 (wawa).
materiał ponoć leci w niedzielę.
to jest TVP3 Regionalna, namiary:
(022) 547 30 07, fax (022) 547 30 14 e-mail: [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#000000][email protected][/COLOR][/EMAIL]

sprawdzałam program: mój pies i inne zwierzaki (w opisie stoi, że nie zapominają o potrzebujących i współpracują z TOZ) nadawany jest w soboty o 17.00, może to ten.
przejdziemy się po świętach z Black Brothers :cool3:?

Posted

[quote name='orpha']
allegro sie skonczyło , reszta po necie jest odswiezam raz na tydzien , musze kolorowa drukarke dorwac i druknac ogłoszenia tak wogole ![/quote]

Allegro skończyło się we wtorek. Wczoraj przywoziłam swojego tymczasowicza, a dzisiaj Czort już ma allegro wznowione:

[B][url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=510873318]Anioł w wilczej skórze czeka na nowy dom (510873318) - Aukcje internetowe Allegro[/url][/B]

Posted

Don Seniorro i Setka dostali dzisiaj amoku na punkcie gumowej chrumkającej świnki , normalnie mieli obłęd w oczach. świnka byla znajomej , Setka posuneła sie nawet do proby rabniecia świnki z torebki :diabloti:

Posted

A Senior ma adoratorke :eviltong: , Jaga sie w nim zakochala , najpierw obwąchala go calego z naciskiem na siusiaka z potem zaczela go adorowac , a mizdrzyla sie do niego jak nie wiem :loveu: