Jump to content
Dogomania

CZORT z niebiańskim charakterem, a teraz OSKAR dzięki orph'ie W SWOIM DOMU!!!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='orpha']
hehe Twój Gacek to tak jak Amon , słowo klucz "masz" i pedzi[/quote]

ale nie sądziłam, że aż tak :o
to ja go kur... wołam jak idiotka Gaaacek Gaaaacek!
i nic
nic no!
a takie chodź-masz... zwykłe! :cool3:
teraz czuję, że mam władzę... :cool1:

Posted

kurde coraz bardziej zaczyna mnie irytowac brak porzadnego aparatu , nakrecilam kom taki fajny filmik jak sie Niya , Senior i Amonium bawią , ale zeby cos zobaczyc to trza by chyba miec noktowizor :cool1:
A wogole to Seniorek sie rozhulał jak nie wiem co :) , biega , skacze , bawi sie z psami no normalnie jak mlodziak sie zachowuje :loveu: ...no i niezapomina o tym zeby przez moment udawc głuchego , w momencie gdy pedzi w strone kanałku zeby sie wypluskac :diabloti:

Posted

kurcze Koperku nie moge wysłac do Ciebie pw :roll:
napisze tutaj konto

Renata Sobkow
citibank handlowy
70 1030 0019 0109 8518 0169 9178

a ja musze zebrac wszystko do kupy i zrobic rozliczenie od A do Z , strałam sie na biezaco , ale to takie rozrzucone po watku troche.

Posted

no wreszcie rana na nodze zaczyna sie zasklepiac , paskudzilo sie paskudziło ,ale wreszcie dzisiaj ropa juz sie nie saczy i juz nie wygląda tak paskudnie. Oczko tez jakby lepiej , 2 razy dziennie chlopak ma podawane kropelki i widac ze cisnienie w oczku spada :multi::multi:. Zywotnosći i energi ma chyba za trzech , dzisiaj uparcie przez ponad godzine molestował młodego rodezjana , skad w nim tyle energii ? nie wiem ,ale nawet mi sie to podoba. Pozatym chłopak wreszcie chudnie , juz nie wygląda jak sofa :eviltong:

Posted

[quote name='Koperek']PIĘKNIE!!!:multi::multi::multi: [B]orpha [/B]bardzo, bardzo Ci dziękuję za [B][SIZE=3][COLOR=red]CZORCIKA[/COLOR][/SIZE][/B]!:buzi:[/quote]
nie za ma co :) , obcowanie z nim to sama przyjemnosc - to jest niezwykły psiak :loveu:

Posted

[quote name='mru']aahaha boski :)

każdy w swoim kącie leży ;)

a co Zosi było? :roll:[/quote]

heheh a Setka to najbardziej w swoim kąciku ;p , złapała kośc i hyc na fotel a nie do siebie :evil_lol:

Posted

[quote name='sleepingbyday']nie wiem, po co ja filmy z twoją zgraja oglądam, jak mam ją na żywo codziennie :evil_lol:???[/quote]
no jak to dlaczego ?? bo je uwielbiasz przeciez :diabloti:

Posted

[quote name='mru']aaah : uuuf :)

no Secia wiadomo :cool3: byle gdzie nie jada[/quote]
heheh prawdziwa dama :D:D

a ja mam ubaw w domu bo Azura z Niya wojne maja ( nie wiem o co :cool3:) i nawzajem na siebie polują :diabloti:

Posted

ogłoszonka daje w necie na portalach przeróznych , co i rusz je odnawiam , napisalam do Selengi z prosba o wznowienie go na allegro :).

Hehe jakby mi kto dał porzadna kamere do reki to bym dopiero filmik nakręciła ze ho ho ho :evil_lol::evil_lol::evil_lol: