NaamahsChild Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Widać, że jest u Ciebie szczęśliwy:loveu: Quote
orpha Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='NaamahsChild']Widać, że jest u Ciebie szczęśliwy:loveu:[/quote] taki miałam własnie cel zeby go uszczesliwic :) Quote
sleepingbyday Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 fajna ta muza. a senior ożył... baaardzo :evil_lol: Quote
mru Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='orpha'] hehe Twój Gacek to tak jak Amon , słowo klucz "masz" i pedzi[/quote] ale nie sądziłam, że aż tak :o to ja go kur... wołam jak idiotka Gaaacek Gaaaacek! i nic nic no! a takie chodź-masz... zwykłe! :cool3: teraz czuję, że mam władzę... :cool1: Quote
orpha Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 kurde coraz bardziej zaczyna mnie irytowac brak porzadnego aparatu , nakrecilam kom taki fajny filmik jak sie Niya , Senior i Amonium bawią , ale zeby cos zobaczyc to trza by chyba miec noktowizor :cool1: A wogole to Seniorek sie rozhulał jak nie wiem co :) , biega , skacze , bawi sie z psami no normalnie jak mlodziak sie zachowuje :loveu: ...no i niezapomina o tym zeby przez moment udawc głuchego , w momencie gdy pedzi w strone kanałku zeby sie wypluskac :diabloti: Quote
orpha Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 kurcze Koperku nie moge wysłac do Ciebie pw :roll: napisze tutaj konto Renata Sobkow citibank handlowy 70 1030 0019 0109 8518 0169 9178 a ja musze zebrac wszystko do kupy i zrobic rozliczenie od A do Z , strałam sie na biezaco , ale to takie rozrzucone po watku troche. Quote
orpha Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 no wreszcie rana na nodze zaczyna sie zasklepiac , paskudzilo sie paskudziło ,ale wreszcie dzisiaj ropa juz sie nie saczy i juz nie wygląda tak paskudnie. Oczko tez jakby lepiej , 2 razy dziennie chlopak ma podawane kropelki i widac ze cisnienie w oczku spada :multi::multi:. Zywotnosći i energi ma chyba za trzech , dzisiaj uparcie przez ponad godzine molestował młodego rodezjana , skad w nim tyle energii ? nie wiem ,ale nawet mi sie to podoba. Pozatym chłopak wreszcie chudnie , juz nie wygląda jak sofa :eviltong: Quote
Koperek Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 PIĘKNIE!!!:multi::multi::multi: [B]orpha [/B]bardzo, bardzo Ci dziękuję za [B][SIZE=3][COLOR=red]CZORCIKA[/COLOR][/SIZE][/B]!:buzi: Quote
orpha Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='Koperek']PIĘKNIE!!!:multi::multi::multi: [B]orpha [/B]bardzo, bardzo Ci dziękuję za [B][SIZE=3][COLOR=red]CZORCIKA[/COLOR][/SIZE][/B]!:buzi:[/quote] nie za ma co :) , obcowanie z nim to sama przyjemnosc - to jest niezwykły psiak :loveu: Quote
sleepingbyday Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 wpadacie dziś? zosia chorowała, w pracy nie byłam... Quote
orpha Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 kurdeeeee nie bylo mnie prawie caly dzien , a kom. mam zablokowana nie mialam jak odpisac :cool1: Quote
sleepingbyday Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 spoks, przyponiała mi się towja kom i napisałam do grześka. jutro pijemy.. Quote
orpha Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [url=http://www.youtube.com/watch?v=jXNtmz4VPmY]YouTube - Senior[/url] jakosc niestety marna , kamerzystka tez niestety nie lepsza :eviltong: Quote
mru Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 aahaha boski :) każdy w swoim kącie leży ;) a co Zosi było? :roll: Quote
sleepingbyday Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 nie wiem, po co ja filmy z twoją zgraja oglądam, jak mam ją na żywo codziennie :evil_lol:??? Quote
orpha Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='mru']aahaha boski :) każdy w swoim kącie leży ;) a co Zosi było? :roll:[/quote] heheh a Setka to najbardziej w swoim kąciku ;p , złapała kośc i hyc na fotel a nie do siebie :evil_lol: Quote
orpha Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='sleepingbyday']nie wiem, po co ja filmy z twoją zgraja oglądam, jak mam ją na żywo codziennie :evil_lol:???[/quote] no jak to dlaczego ?? bo je uwielbiasz przeciez :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 najbardziej lubie setke, mam słabośc do malizn... mru, zosia sie zatruła, zezarła coś odkurzacz jeden.. dostała antybiotyk, witaminki podskórnie i przegłodziłam ja przez piątek... Quote
mru Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 aaah : uuuf :) no Secia wiadomo :cool3: byle gdzie nie jada Quote
orpha Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='mru']aaah : uuuf :) no Secia wiadomo :cool3: byle gdzie nie jada[/quote] heheh prawdziwa dama :D:D a ja mam ubaw w domu bo Azura z Niya wojne maja ( nie wiem o co :cool3:) i nawzajem na siebie polują :diabloti: Quote
orpha Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 i co mi nikt tu chłopaka do chlopaka nie zagląda hę ?!:mad: Quote
Charly Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Zaglądamy zaglądamy, wczoraj oglądałam filmiki, tylko nic nie mówie. Apel o wsparcie dalam tez na slepki, ale...no cóż...A jakies ogloszenia on już ma? Quote
orpha Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 ogłoszonka daje w necie na portalach przeróznych , co i rusz je odnawiam , napisalam do Selengi z prosba o wznowienie go na allegro :). Hehe jakby mi kto dał porzadna kamere do reki to bym dopiero filmik nakręciła ze ho ho ho :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts