Jump to content
Dogomania

CZORT z niebiańskim charakterem, a teraz OSKAR dzięki orph'ie W SWOIM DOMU!!!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

pisz tylko orpha czy jestes na plusie czy na minusie , zeby zacząc zbierac jak bedzie malo. Kurde mam nadzieje, ze krople zmniejsza mu cisnienie w oko. Takie mocne cisnie w oko daje okropny bol:-( pęka cala glowa i wogole:shake:. Biedaczek. Poza tym kurcze ja nie wiem , ale u czlowieka przy jaskrze nie mozna podawac sporo lekow - w tym roznych antybiotykow. proszę Orhpa dowiedz się, czy czasem ten antybiotyk przy jego oczach nie jest niebezpieczny.

Posted

ten antybiotyk moze byc , okulista sam wypytał o wszystko , mowilam wszytsko co wiem ... pytanie mam tylko jedno czy on z takim okiem trafił juz do schroniska ?? moze koperek wie
Wczoraj wyszłam na zero , od dzisiaj bede zjezdzac po równi pochyłek , poki co mam jakies swoje zapasy , jak znam zycie ciezko zacznie byc po 22 , bo to koniec miesiaca :cool1:. Poki co zapasy zywieniowe mam zrobione , nie bawilam sie tylko nabylam wor karmy i zapasa miesa ,makaronu ,ryżu i puch , takze kto jak kto ale zwierzakom głodówka nie grozi :)

Posted

Kiedy trafił do schroniska to był w takim samym stanie, jak teraz- oczywiście oprócz dredów ;)

A oczko mu dokuczało od jakiegoś czasu przed schronem to na pewno!

Posted

kropelki kosztowały mnie 64,45
trusopt 2% - 39,36zl
difadol 0,1%-10,69zl
tobrosopt 0,3% - 14,40
noga u weta - 30 zl

czyli niecała stowka , acha i mialam wpłate od osoby z nk 70 zł czyli moj minus to niecałe 30 zł :D

Posted

[quote name='izzie1983']Orpha, a ten Twój znajomy co go widział do kiedy ma się zdeklarować?[/quote]
wlasnie Grzes do niego poszedł to pewnie bede cos wiedziala , ale na bank i jemu u jego kobitce Senior "zaszedł za skore"

Posted

[quote name='izzie1983']Oooo, trzymam kciuki![/quote]
no ja tez , bo wiem ze u nich mialby dobrze , nie stresowałbym sie ze cos moze byc nie tak , no i kolejny atut ze blisko :)

Posted

mru a ja bym prosiła Cię o jakiś dramatyczny banarek dla sznaucera :
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/uroda-przeminela-sznaucer-olbrzymi-wrak-psa-tez-chce-zyc-124259/[/URL] ktorego trzeba by wyciągnąc ze schronu. Moze znacie wielbicieli sznaucerów?? jesli tak to proszę podeślijcie im link do biedaka. Z gory dziękuję :oops:
A jak oko krople pomagają?
Moze jakas ciotka bazarek by zrobila :cool3:

Posted

dzięki mru ze na ciebie zawsze mozna liczyc :loveu:.
Czorci się chyba nie obrazi , ze tu takie ciut inne sprawy się załatwia. A swoją drogą to martwie się tym jego okiem i myslę, ze biedaka musi to bolec ile on mial szczęscia, ze trafil do Ciebie orpha .

Posted

[quote name='GoskaGoska']dzięki mru ze na ciebie zawsze mozna liczyc :loveu:.
Czorci się chyba nie obrazi , ze tu takie ciut inne sprawy się załatwia. A swoją drogą to martwie się tym jego okiem i myslę, ze biedaka musi to bolec ile on mial szczęscia, ze trafil do Ciebie orpha .[/quote]

Na bank go bolało , widze zmiane w zachowaniu po podawaniu kropelek , Senior zrobił sie zywiutki jak srebro :evil_lol:. Co prawda pewnie cisnienie w oku jeszcze nie spadło , bo jest nabrzmiale , ale mam nadzieje ze za kilka dni i to sie nam unormuje.
Co do Piotrka to on jest gotowy zabrac go do siebie , ale musi sie jeszcze zadeklarowac jego kobieta , ona jest taka bardziej zasadnicza i hmm ładnie mowiac lubi wszytsko rozmieniac na drobne. Nie bede ich popedzac i nagabywac, poczekam cierpliwie na decyzje , w koncu to ma byc ich autonomiczna decyzja bez zadnych naciskow

Posted

[quote name='sleepingbyday']znalazłam spaniela: pomóżcie szukać właściciela - okolice skaryszaka, jest jakis dogomaniak?

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/spaniel-znaleziony-w-okolicach-skaryszaka-124386/#post11202572[/URL][/quote]

Warszawiacy zajrzyjcie , moze ktos cos wie o tym spanielku

Posted

a tu filmik , jakos kiepska bo kamera z telefonu i kamerzystka tez nie najlepsza ;p
[url=http://www.youtube.com/watch?v=N9YyCGYuVs8]YouTube - senior i piłka[/url]

Posted

[quote name='NaamahsChild']orpha - jakiej Ty muzyki słuchasz:diabloti:
A seniorek jaki piękniusi:loveu:[/quote]

heheh tło moj Tz robił , szukał muzy na jakas impreze :p , zeby samego metalu nie było :D
no pewnie ze z Seniora pieknis a jakze !!!!!!

Posted

[quote name='mru']aaa reaguje na swoje imie! :loveu::loveu::loveu:

haha a wiesz orpha, Gacek reaguje na Chodźmasza.... :-?[/quote]
on juz drugiego dnia reagował na wołanie po imieniu :)
hehe Twój Gacek to tak jak Amon , słowo klucz "masz" i pedzi