orpha Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 nie wiem czy mam robic skany rachunkow czy starczy , ze mru albo sbd je potwierdza Quote
GoskaGoska Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 pisz tylko orpha czy jestes na plusie czy na minusie , zeby zacząc zbierac jak bedzie malo. Kurde mam nadzieje, ze krople zmniejsza mu cisnienie w oko. Takie mocne cisnie w oko daje okropny bol:-( pęka cala glowa i wogole:shake:. Biedaczek. Poza tym kurcze ja nie wiem , ale u czlowieka przy jaskrze nie mozna podawac sporo lekow - w tym roznych antybiotykow. proszę Orhpa dowiedz się, czy czasem ten antybiotyk przy jego oczach nie jest niebezpieczny. Quote
orpha Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 ten antybiotyk moze byc , okulista sam wypytał o wszystko , mowilam wszytsko co wiem ... pytanie mam tylko jedno czy on z takim okiem trafił juz do schroniska ?? moze koperek wie Wczoraj wyszłam na zero , od dzisiaj bede zjezdzac po równi pochyłek , poki co mam jakies swoje zapasy , jak znam zycie ciezko zacznie byc po 22 , bo to koniec miesiaca :cool1:. Poki co zapasy zywieniowe mam zrobione , nie bawilam sie tylko nabylam wor karmy i zapasa miesa ,makaronu ,ryżu i puch , takze kto jak kto ale zwierzakom głodówka nie grozi :) Quote
mru Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 a rodzina orphy po łyżce kaszy na obiad a tak to chleb ze smalcem :evil_lol: Quote
orpha Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='mru']a rodzina orphy po łyżce kaszy na obiad a tak to chleb ze smalcem :evil_lol:[/quote] hehe chleb ze smalcem jest kuuuuul :D:D Quote
Koperek Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Kiedy trafił do schroniska to był w takim samym stanie, jak teraz- oczywiście oprócz dredów ;) A oczko mu dokuczało od jakiegoś czasu przed schronem to na pewno! Quote
orpha Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 kropelki kosztowały mnie 64,45 trusopt 2% - 39,36zl difadol 0,1%-10,69zl tobrosopt 0,3% - 14,40 noga u weta - 30 zl czyli niecała stowka , acha i mialam wpłate od osoby z nk 70 zł czyli moj minus to niecałe 30 zł :D Quote
izzie1983 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Orpha, a ten Twój znajomy co go widział do kiedy ma się zdeklarować? Quote
orpha Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='izzie1983']Orpha, a ten Twój znajomy co go widział do kiedy ma się zdeklarować?[/quote] wlasnie Grzes do niego poszedł to pewnie bede cos wiedziala , ale na bank i jemu u jego kobitce Senior "zaszedł za skore" Quote
NaamahsChild Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Noo, ja na wieści czekam:diabloti: Quote
orpha Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='izzie1983']Oooo, trzymam kciuki![/quote] no ja tez , bo wiem ze u nich mialby dobrze , nie stresowałbym sie ze cos moze byc nie tak , no i kolejny atut ze blisko :) Quote
izzie1983 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Daj znać koniecznie w razie czego :-) Quote
GoskaGoska Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 mru a ja bym prosiła Cię o jakiś dramatyczny banarek dla sznaucera : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/uroda-przeminela-sznaucer-olbrzymi-wrak-psa-tez-chce-zyc-124259/[/URL] ktorego trzeba by wyciągnąc ze schronu. Moze znacie wielbicieli sznaucerów?? jesli tak to proszę podeślijcie im link do biedaka. Z gory dziękuję :oops: A jak oko krople pomagają? Moze jakas ciotka bazarek by zrobila :cool3: Quote
mru Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 już piszę do sznaucerowych! i jak mi starczy czasu przed szkołą to zrobię banerek! Quote
GoskaGoska Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 dzięki mru ze na ciebie zawsze mozna liczyc :loveu:. Czorci się chyba nie obrazi , ze tu takie ciut inne sprawy się załatwia. A swoją drogą to martwie się tym jego okiem i myslę, ze biedaka musi to bolec ile on mial szczęscia, ze trafil do Ciebie orpha . Quote
sleepingbyday Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 znalazłam spaniela: pomóżcie szukać właściciela - okolice skaryszaka, jest jakis dogomaniak? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/spaniel-znaleziony-w-okolicach-skaryszaka-124386/#post11202572[/URL] Quote
orpha Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='GoskaGoska']dzięki mru ze na ciebie zawsze mozna liczyc :loveu:. Czorci się chyba nie obrazi , ze tu takie ciut inne sprawy się załatwia. A swoją drogą to martwie się tym jego okiem i myslę, ze biedaka musi to bolec ile on mial szczęscia, ze trafil do Ciebie orpha .[/quote] Na bank go bolało , widze zmiane w zachowaniu po podawaniu kropelek , Senior zrobił sie zywiutki jak srebro :evil_lol:. Co prawda pewnie cisnienie w oku jeszcze nie spadło , bo jest nabrzmiale , ale mam nadzieje ze za kilka dni i to sie nam unormuje. Co do Piotrka to on jest gotowy zabrac go do siebie , ale musi sie jeszcze zadeklarowac jego kobieta , ona jest taka bardziej zasadnicza i hmm ładnie mowiac lubi wszytsko rozmieniac na drobne. Nie bede ich popedzac i nagabywac, poczekam cierpliwie na decyzje , w koncu to ma byc ich autonomiczna decyzja bez zadnych naciskow Quote
orpha Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='sleepingbyday']znalazłam spaniela: pomóżcie szukać właściciela - okolice skaryszaka, jest jakis dogomaniak? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/spaniel-znaleziony-w-okolicach-skaryszaka-124386/#post11202572[/URL][/quote] Warszawiacy zajrzyjcie , moze ktos cos wie o tym spanielku Quote
orpha Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 a tu filmik , jakos kiepska bo kamera z telefonu i kamerzystka tez nie najlepsza ;p [url=http://www.youtube.com/watch?v=N9YyCGYuVs8]YouTube - senior i piłka[/url] Quote
mru Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 aaa reaguje na swoje imie! :loveu::loveu::loveu: haha a wiesz orpha, Gacek reaguje na Chodźmasza.... :-? Quote
NaamahsChild Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 orpha - jakiej Ty muzyki słuchasz:diabloti: A seniorek jaki piękniusi:loveu: Quote
orpha Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='NaamahsChild']orpha - jakiej Ty muzyki słuchasz:diabloti: A seniorek jaki piękniusi:loveu:[/quote] heheh tło moj Tz robił , szukał muzy na jakas impreze :p , zeby samego metalu nie było :D no pewnie ze z Seniora pieknis a jakze !!!!!! Quote
orpha Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='mru']aaa reaguje na swoje imie! :loveu::loveu::loveu: haha a wiesz orpha, Gacek reaguje na Chodźmasza.... :-?[/quote] on juz drugiego dnia reagował na wołanie po imieniu :) hehe Twój Gacek to tak jak Amon , słowo klucz "masz" i pedzi Quote
Recommended Posts