orpha Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='mru']hihihi trzymam kciuki za Czartka :):):)[/quote] trzymajcie ,trzymajcie co prawda jakos za wiele sobie nie obiecuje tak na wszelki wypadek , chociaz jak znam Piotrka i jego uwielbienie do psow to powinnam byc dobrej mysli Quote
sleepingbyday Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 zobaczymy dziś wieczorem - najwyżej bedziemy mieć miły spacerek na niekłańską. ale jak to sataniści, to raczej zośka by do nich pasowała. musieli by sie jej słuchać i klękać przed księżniczką ciemności... ale nie ma mowy, nie oddam nikomu. a teraz czas na reklamy: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/roznosci-po-taniosci-dla-mamypittbullowej-124074/#post11177508[/URL] Quote
NaamahsChild Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 A moja Blanche jest owocem ich miłości. Quote
orpha Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Senior byl dzisiaj na zmianie opatrunku na łapce , paprze mu sie troche ta łapina , znowu mial rope wyciskana i ma saczek załozony. Kurde ten pies to oaza spokoju i opanowania , wetka mu grzebala w ranie , a on sobie lezał i ani jeknąl , pozatym dostal kropelki do oczu bo mu łzawia i troszke ropieja a w czwartek wet ,ktory sie okulistyka zajmuje wstepnie mu te slepka obejrzy bo do dr Garncarza to dopiero wizyte za miesiac mamy :roll: Quote
orpha Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ach zapomniałam napisać ze wczorajsza wizyta to koszt 30 zł , dzisiaj wykupiłam mu kropelki do ślepek ( Naclof 16,50 zł) , a wieczorem nasza spacerowa koleżanka ,pani Pirata ktora po cichu zaglada na matek wplaciła mi 80 zł :). Do tej pory na weta i "gadżety" wydałam 130 zł , akurat stówka zostanie na dzisiaj na weta i na pozbywanie kołtunów. A o efektach wczorajszych ogledzin przez kolege dowiemy sie zapewne jakos niebawem , Piotrus tesknym wzrokiem spogladal na psiaka , poczekamy , zobaczymy bo tak naprawde wszytsko w rekach jego kobitki Quote
mru Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 to trzymamy ciągle kciuki :) (myślałam, że pani Pirata w ogóle jest kimś z dogo ;)) Quote
orpha Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [quote name='mru']to trzymamy ciągle kciuki :) (myślałam, że pani Pirata w ogóle jest kimś z dogo ;))[/quote] hmmm kurcze a wcale niewykluczone , *******a jestem bo nawet nie zapytałam :cool1:. Mam deklaracje wpłat od osob z nk , jak zejda pieniazki to odrazu napisze - bedzie na oczko Seniora :) Quote
mru Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 orphuś... :roll: a wrzuciłabś na n-k [B]Diego[/B]... (mój podpis...) chociaż jego - bo jego foty mamy najlepsze ale może też [B]Akitę[/B] mimo, że zniknęła... może ją też... :roll: zaraz wrzucę więcej jej fot na pierwszą stronkę... (biedaki...:placz::placz::placz:) Quote
sleepingbyday Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 a czy kobieta piotrka była wczoraj i widziała seniora? Quote
orpha Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [quote name='sleepingbyday']a czy kobieta piotrka była wczoraj i widziała seniora?[/quote] była , widziała , nawet buzi od Seniora dostała , wygłaskala go i cos jej tam chyba po głwie zaczelo sie platac Quote
sleepingbyday Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 pozostaje trzymać kciuki... ateraz zaproszenie na bazarek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/fanty-fanty-fanty-dla-calej-czeredy-specjalnej-troski-u-josi-124146/#post11183208[/URL] Quote
orpha Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 no moi kochani Seniorek wyczesany i z ogolonym brzuszkiem juz jest :) a jaki sie zwawy odrazu zrobil , jest lzejszy o koltuny :D , łapka sie tez wreszcie zaczela goic ,ale jeszcze wet zalozyla mu znowu saczek tak na wszelki wypadek. Wsawiam zdjecie golego brzuszka , tyle ze kiepawe bo z kom robione :cool1: [IMG]http://img161.imageshack.us/img161/4917/zdjcie078xl3.jpg[/IMG] Quote
mru Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 goooolas :diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
orpha Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [quote name='mru']goooolas :diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] prawie , na siusiaku pani mu zostawila futerko :eviltong: Quote
orpha Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 kuuuurczeeee doskwiera mi brak aparatu !!!! Senior takie pozy przez sen trzaska , ze masakra lezy na plecach , gole brzusyszko wywalil i ma przy tym strasznie rozkoszny wyraz mordki :loveu::loveu: Quote
Poker Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [quote name='orpha']prawie , na siusiaku pani mu zostawila futerko :eviltong:[/quote] całe szczęście ,bo by mu zamarzł i łodpad :roll::evil_lol: Quote
orpha Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [quote name='Poker']całe szczęście ,bo by mu zamarzł i łodpad :roll::evil_lol:[/quote] no nieeee do tego bym nie dopuscila :evil_lol: poczekajcie laski jak jeszcze raz go wykapiemy , wyczeszemy to zobaczycie jakis z niego piekny gosc , normalnie ho ho ho :loveu::loveu: hehe to jest moj ideal faceta , piekny , opanowany ale z błyskiem w oczach :loveu::loveu::loveu: , ktos przygarnie mojego grzesia ?? :eviltong: ja sobie zostawie Seniora ;P Quote
orpha Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [quote name='Poker']a czy Grzesio czyta posty :evil_lol: ?[/quote] jeśli tak to pokryjomu :evil_lol: Quote
orpha Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 byłam dzisiaj z Seniorem na zmianie opatrunku na łapce , cos sie kiepsko ta łapka goi , wet zadecydowal podanie antybiotyku ,przy okazji obejrzał oko ( byl dzisiaj wet ktory ma pojecie o okulistyce) i powiedzial , zeby nie czekac na wizyte tyle czasu bo to oko zle wyglada. Zadzwonilsmy do przychodni garncarza i udalo nam sie wcisnac na wizyte dzisiaj. Okazuje sie , ze to niebieskie oczko to jaskra ,malo tego ma w nim duze cisnienie bo az 80( norma to ponoc 30-40) , a drugie oko zajete w 98% przez zacme, narazie dostalismy kropelki i za dwa tygodnie kontrola. Teraz szybkie rozliczenie za wczoraj i dzisiaj z pieniazkow ktore od was dostalam :wczorajszy wet -20 zł i strzyzenie 50 zł + dzisiejsza wizyta z podaniem antybiotyku 40 zł i wizyta u okulisty 70 zł , nie wiem ile kropelki bo wykupie dopiero jutro Quote
Recommended Posts