orpha Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='izzie1983']Poproszę na PW numer konta. A mam takie pytanie :oops: Będę mogła się kiedyś wprosić do Was na spacer? O, Mru czyta w moich myślach :evil_lol:[/quote] no jak nie jak tak !!!! zapraszamy :)) Quote
mru Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 zwalimy się wszyscy i zrobimy imprezę! :cool3::cool3::cool3: Quote
orpha Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Poker']Senior chyba nawet nie przypuszczał,że trafi do raju, :loveu:gdzie mu będzie lepiej :roll: ? A Twój TZ to jakiś inny od przeciętnego :evil_lol:,pozdrów go.[/quote] heh bo on tez kocha zwierzaki :loveu: a najsmieszniejsze jest zawsze to , ze kazde z nas w wielkiej konspiracji przed sobą nawzajem przytachiwało kolejne zwierzaki do domu :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 no, tezet orphy jest jedyny w swoim rodzaju :diabloti:. izzie, orpha nie napisała, ale co do pomocy, to najwazniejsze i najcięższe będą sprawy związnae z operacją oka - to tanie nie będzie :shake:. i tutaj potrzeba jak najwiecej pomocy, choćby bazarkowej, cegiełkowej... EDIT: imprezka koniecznie! ale jakos po długim weekendzie, plisss... Quote
orpha Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='sleepingbyday']no, tezet orphy jest jedyny w swoim rodzaju :diabloti:. izzie, orpha nie napisała, ale co do pomocy, to najwazniejsze i najcięższe będą sprawy związnae z operacją oka - to tanie nie będzie :shake:. i tutaj potrzeba jak najwiecej pomocy, choćby bazarkowej, cegiełkowej... EDIT: imprezka koniecznie! ale jakos po długim weekendzie, plisss...[/quote] ono dokładnie , ale z tym i tak poczekamy co powie okulista , narazie poki co najwazniejsze doprowadzic mu futro do stanu pełnej swietnosci no i jak juz SBD pisała koniecznie odchudzic !!! Quote
orpha Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='mru']zwalimy się wszyscy i zrobimy imprezę! :cool3::cool3::cool3:[/quote] noooooo z ogniskiem na srodku łak :d Quote
orpha Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Pokerowa dziekujemy bardzo za przelew !!! - 100 zł :loveu::loveu::loveu::loveu: Poki co wydałam 90 złoty , ok.60 zeta na te gadzety na poczatku w sensie micha , obroza , adresatka , kosmetyki do kapieli ( pisze ok. bo jestem w pracy i nie pamietam ile tam dokladnie wyszlo a rachunek w domu lezy) i dzisiaj u weta zaplacił moj TZ 30 zeta . Jakby co to rachunki kolekcjonuje i jesli chciecie to zeskanuje i tu wrzuce. Jedzenia nie wyszczególniam , w koncu i tak gotuje dla swoich to niby co mam cene makaronu , miesa czy tam na 4 dzielic ?? :eviltong: bez sensu , zresztą kurcze jedzenia nikomu sie nie wylicza , głodnego trzeba nakarmic i juz , a zwłaszcza gdy jest to zwierze :evil_lol: Quote
mru Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='orpha']głodnego trzeba nakarmic i juz , a zwłaszcza gdy jest to zwierze :evil_lol:[/quote] hahaha :D święte słowa!!!! Quote
orpha Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Izzie dziękujemy za 50 zł :Rose::Rose::Rose::iloveyou::iloveyou: dziewczyny jestescie wielkie Quote
izzie1983 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Nie ma sprawy. Seniorek po prostu ujął mnie za serce (wiem, co niektórzy chcą powiedzieć - ale ja mam pojemne serce :eviltong:). Quote
orpha Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 nie masz pojęcia jak mnie ująl :loveu::loveu::loveu: , zakochalam sie w nim na zabój - na ma w sobie cos co zaczarowuje , nie wiem jak to bedzie ,gdy bede musiala go dac do nowego domu ( jak sie znajdzie). Jutro chce go zobaczyc nasz znajomy , i powiem szczerze ze to by bylo najszczesliwsze rozwiazanie primo:wiem , ze mialby tam dobrze duo:kolega mieszka na miedzynarodowej , wiec rzut beretem od nas Quote
izzie1983 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Trzymam kciuki, żeby się udała ta adopcja "po znajomości". :) Quote
orpha Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='izzie1983']Trzymam kciuki, żeby się udała ta adopcja "po znajomości". :)[/quote] oj trzymaj ,trzymaj mam nadzieje , ze sie uda - kolega mial wilczarza tez takiego czarnego , niedawno mu umarł , a Senior jest do niego troche podobny wiec tak po cichu licze ,że to zaważy na jego decyzji Quote
izzie1983 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Myślę, że urok osobisty Seniorka zrobi swoje :razz: Quote
orpha Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 heheh i tego będe się trzymać dopiero co skończyłam go czesać , znaczy w sumie byla to proba rozkołtunienia , w sumie osiagnełam mały sukces bo rozczesałam mu pół ogona i cały lewy bok. Kurcze wiecie co ? im bardziej go wyczesuje , tym bardziej robi sie czarny :evil_lol: Quote
NaamahsChild Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Bo te dready, które miał na sobie niczym gąbka chłonęły brud i kurz - nawet najidealniejsza kąpiel (którą Ty na pewno mu zafundowałaś:eviltong:) - nie jest w stanie tego doczyścić - ale się wyczesze:diabloti: Quote
orpha Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='NaamahsChild']Bo te dready, które miał na sobie niczym gąbka chłonęły brud i kurz - nawet najidealniejsza kąpiel (którą Ty na pewno mu zafundowałaś:eviltong:) - nie jest w stanie tego doczyścić - ale się wyczesze:diabloti:[/quote] masz rację , kapiel zmyła tylko to co na wierzchu a reszta w rekach ,szczotce i grzebieniu narazie moich a w srode fryzjera :evil_lol: Quote
NaamahsChild Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='orpha']masz rację , kapiel zmyła tylko to co na wierzchu a reszta w rekach ,szczotce i grzebieniu narazie moich a w srode fryzjera :evil_lol:[/quote] Ehh, żałuję, że nie mogę w tym osobiście uczestniczyć..:roll: Quote
orpha Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='NaamahsChild']Ehh, żałuję, że nie mogę w tym osobiście uczestniczyć..:roll:[/quote] a wiesz , ze mi mimo tego ze wcale nie jest tak prosto go rozczesac , ta czynnosc zczela sprawiac przyjemnosc, zwlaszcza jak zobaczylam , jak Senior w oczach pikenieje Quote
NaamahsChild Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='orpha']a wiesz , ze mi mimo tego ze wcale nie jest tak prosto go rozczesac , ta czynnosc zczela sprawiac przyjemnosc, zwlaszcza jak zobaczylam , jak Senior w oczach pikenieje[/quote] Domyślam się, dlatego tak cholernie Ci zazdroszczę:roll: Znam to uczucie - jak moja Blanche czy szukająca domku Sonia się zmieniały.. niesamowite. Quote
orpha Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='NaamahsChild']Domyślam się, dlatego tak cholernie Ci zazdroszczę:roll: Znam to uczucie - jak moja Blanche czy szukająca domku Sonia się zmieniały.. niesamowite.[/quote] masz racje , takie przemiany są piekne !!! Niya sie tak zmieniała , to bylo cos niesamowitego ze z takiej wystraszonej , zdesperowanej bidy , zrobila sie z niej dumna ,pieknia sunia :loveu: Quote
NaamahsChild Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Zgadzam się całkowicie! Pamiętam Blanche - małą, strachliwą, kudłatą kuleczką.. A teraz? Dama, przepiękna, zadziorna, ciekawska świata. Nie straszny jej pociąg, tramwaj, autobus czy samochód:diabloti: A jaka flirciara.. To ma po właścicielce:evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 o mader. trzymam kciuki za dzisiejsze spotkanie.. o której jesteście umówieni? może wpadnę, obiecuje, że będę grzeczna i milusia, postaram się jak nigdy....:diabloti: Quote
orpha Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 możesz isc z nami poznasz straszny satanistyczny zespoł :diabloti: , pewnie gdzies jakos 20-21 na niekłańską :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 dobra. załatwię tylko święconą wodę :diabloti: Quote
Recommended Posts