Jump to content
Dogomania

CZORT z niebiańskim charakterem, a teraz OSKAR dzięki orph'ie W SWOIM DOMU!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='izzie1983']Poproszę na PW numer konta. A mam takie pytanie :oops: Będę mogła się kiedyś wprosić do Was na spacer?

O, Mru czyta w moich myślach :evil_lol:[/quote]
no jak nie jak tak !!!! zapraszamy :))

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Poker']Senior chyba nawet nie przypuszczał,że trafi do raju, :loveu:gdzie mu będzie lepiej :roll: ?
A Twój TZ to jakiś inny od przeciętnego :evil_lol:,pozdrów go.[/quote]

heh bo on tez kocha zwierzaki :loveu: a najsmieszniejsze jest zawsze to , ze kazde z nas w wielkiej konspiracji przed sobą nawzajem przytachiwało kolejne zwierzaki do domu :evil_lol:

Posted

no, tezet orphy jest jedyny w swoim rodzaju :diabloti:.
izzie, orpha nie napisała, ale co do pomocy, to najwazniejsze i najcięższe będą sprawy związnae z operacją oka - to tanie nie będzie :shake:. i tutaj potrzeba jak najwiecej pomocy, choćby bazarkowej, cegiełkowej...

EDIT: imprezka koniecznie! ale jakos po długim weekendzie, plisss...

Posted

[quote name='sleepingbyday']no, tezet orphy jest jedyny w swoim rodzaju :diabloti:.
izzie, orpha nie napisała, ale co do pomocy, to najwazniejsze i najcięższe będą sprawy związnae z operacją oka - to tanie nie będzie :shake:. i tutaj potrzeba jak najwiecej pomocy, choćby bazarkowej, cegiełkowej...

EDIT: imprezka koniecznie! ale jakos po długim weekendzie, plisss...[/quote]

ono dokładnie , ale z tym i tak poczekamy co powie okulista , narazie poki co najwazniejsze doprowadzic mu futro do stanu pełnej swietnosci no i jak juz SBD pisała koniecznie odchudzic !!!

Posted

Pokerowa dziekujemy bardzo za przelew !!! - 100 zł :loveu::loveu::loveu::loveu:

Poki co wydałam 90 złoty , ok.60 zeta na te gadzety na poczatku w sensie micha , obroza , adresatka , kosmetyki do kapieli ( pisze ok. bo jestem w pracy i nie pamietam ile tam dokladnie wyszlo a rachunek w domu lezy) i dzisiaj u weta zaplacił moj TZ 30 zeta . Jakby co to rachunki kolekcjonuje i jesli chciecie to zeskanuje i tu wrzuce. Jedzenia nie wyszczególniam , w koncu i tak gotuje dla swoich to niby co mam cene makaronu , miesa czy tam na 4 dzielic ?? :eviltong: bez sensu , zresztą kurcze jedzenia nikomu sie nie wylicza , głodnego trzeba nakarmic i juz , a zwłaszcza gdy jest to zwierze :evil_lol:

Posted

nie masz pojęcia jak mnie ująl :loveu::loveu::loveu: , zakochalam sie w nim na zabój - na ma w sobie cos co zaczarowuje , nie wiem jak to bedzie ,gdy bede musiala go dac do nowego domu ( jak sie znajdzie). Jutro chce go zobaczyc nasz znajomy , i powiem szczerze ze to by bylo najszczesliwsze rozwiazanie
primo:wiem , ze mialby tam dobrze
duo:kolega mieszka na miedzynarodowej , wiec rzut beretem od nas

Posted

[quote name='izzie1983']Trzymam kciuki, żeby się udała ta adopcja "po znajomości". :)[/quote]
oj trzymaj ,trzymaj
mam nadzieje , ze sie uda - kolega mial wilczarza tez takiego czarnego , niedawno mu umarł , a Senior jest do niego troche podobny wiec tak po cichu licze ,że to zaważy na jego decyzji

Posted

heheh i tego będe się trzymać

dopiero co skończyłam go czesać , znaczy w sumie byla to proba rozkołtunienia , w sumie osiagnełam mały sukces bo rozczesałam mu pół ogona i cały lewy bok. Kurcze wiecie co ? im bardziej go wyczesuje , tym bardziej robi sie czarny :evil_lol:

Posted

Bo te dready, które miał na sobie niczym gąbka chłonęły brud i kurz - nawet najidealniejsza kąpiel (którą Ty na pewno mu zafundowałaś:eviltong:) - nie jest w stanie tego doczyścić - ale się wyczesze:diabloti:

Posted

[quote name='NaamahsChild']Bo te dready, które miał na sobie niczym gąbka chłonęły brud i kurz - nawet najidealniejsza kąpiel (którą Ty na pewno mu zafundowałaś:eviltong:) - nie jest w stanie tego doczyścić - ale się wyczesze:diabloti:[/quote]
masz rację , kapiel zmyła tylko to co na wierzchu a reszta w rekach ,szczotce i grzebieniu narazie moich a w srode fryzjera :evil_lol:

Posted

[quote name='orpha']masz rację , kapiel zmyła tylko to co na wierzchu a reszta w rekach ,szczotce i grzebieniu narazie moich a w srode fryzjera :evil_lol:[/quote]
Ehh, żałuję, że nie mogę w tym osobiście uczestniczyć..:roll:

Posted

[quote name='NaamahsChild']Ehh, żałuję, że nie mogę w tym osobiście uczestniczyć..:roll:[/quote]
a wiesz , ze mi mimo tego ze wcale nie jest tak prosto go rozczesac , ta czynnosc zczela sprawiac przyjemnosc, zwlaszcza jak zobaczylam , jak Senior w oczach pikenieje

Posted

[quote name='orpha']a wiesz , ze mi mimo tego ze wcale nie jest tak prosto go rozczesac , ta czynnosc zczela sprawiac przyjemnosc, zwlaszcza jak zobaczylam , jak Senior w oczach pikenieje[/quote]

Domyślam się, dlatego tak cholernie Ci zazdroszczę:roll:
Znam to uczucie - jak moja Blanche czy szukająca domku Sonia się zmieniały.. niesamowite.

Posted

[quote name='NaamahsChild']Domyślam się, dlatego tak cholernie Ci zazdroszczę:roll:
Znam to uczucie - jak moja Blanche czy szukająca domku Sonia się zmieniały.. niesamowite.[/quote]
masz racje , takie przemiany są piekne !!!
Niya sie tak zmieniała , to bylo cos niesamowitego ze z takiej wystraszonej , zdesperowanej bidy , zrobila sie z niej dumna ,pieknia sunia :loveu:

Posted

Zgadzam się całkowicie!
Pamiętam Blanche - małą, strachliwą, kudłatą kuleczką..
A teraz? Dama, przepiękna, zadziorna, ciekawska świata. Nie straszny jej pociąg, tramwaj, autobus czy samochód:diabloti: A jaka flirciara.. To ma po właścicielce:evil_lol: