Jump to content
Dogomania

CZORT z niebiańskim charakterem, a teraz OSKAR dzięki orph'ie W SWOIM DOMU!!!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

hehe no wyglada wyglada , ale pracy przy nim troche bylo , tym futrem to pułk wojska by obdzielił i jeszcze by mu zostalo:evil_lol:. A ukłony to sie tez naleza SBD i jej wannie.

Posted

no to wam obu ukłony :)
Czort to pies z charakterem niewątpliwie
misiek pełen radości

(scena z ostatniego zlotu dogo:
cała nasza grupa stoi, rozmawiamy
psy sie ganiaą czy co tam innego grupowo robią ;)
a Czort dupą do nas wszystkich siedzi
i szczeka gdzieś w pustą przestrzeń :D
mistrz! :evil_lol:)

niech go wreszcie ktoś ujrzy :(

Posted

hehe przyjmijmy ze grupowo ganialy :eviltong: ....
aaaaa dobra , nawet jakby robily co innego to i tak dziecmi to nie grozi :diabloti:
Czorcisko to ma wogole wene do szczekania , gada i gada :evil_lol:
A dzisiaj jak sie kolo mnie na wyrku rozwalił , połozył mi swoja misiowata głowe na reku i robił takie zajefajne mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr , takie niby warczenie ale oznaczajace stam totalnej błogosci.
Takze domu gdziekolwiek jestes odzywaj sie bo drugiego takiego Czorta to ze swieca szukac

Posted

SBD to jak zakladzik otwieramy , Ty dajesz wanne i podłoge a ja odwalam reszte :evil_lol:.
Rany jak popatrze jak on wygladał ... jeden wielki dred , teraz juz mu to niegrozi , grzes go z luboscia szczotkuja raz na tydzien :evil_lol:

Posted

Rany alez Czort ma chrapniecie :crazyeye: , siedze sobie grzecznie przy kompie , tz przykimywuje , generalnie w domu spokoj i cisza az tu nagle .......ghhhhhrrrrrrrrrrrrrrrrr i to takie z prztupem ,dzizas az mnie z krzesla podnioslo

Posted

Dziekuje Saszy za wpłate 100 zł , bardzo sie przyda bo niebawem kolejna wizyta u okulisty a juz dawno jestem pod kreska :roll:.
Przypominam ze Czorcik caly czas szuka kochajacego domu