Koperek Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [B]orpha[/B] pomóż określić: JAKIE OGŁOSZENIA MA JUŻ[B][SIZE=3][COLOR=red] CZORCIK[/COLOR][/SIZE][/B]?? Quote
orpha Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 allegro , gratka , rozgłos , gumtree , ogloszenia.wp.pl Koperku a co mam czynic gdyby sie ktos sie zainteresował , znaczy jakie wymogi i pytania do potencjalnego kandydatka to wiem , ale co z umową i z formalnym przekazaniem ? Quote
orpha Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 uwielbiam ten jego usmiech , a on sie smieje naokrągło :) jak sie da to moje meki przy czesaniu kudełkow tez poprosze :) Quote
orpha Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 heh nooo ja sługa unizony czesze jasnie pana a on w tym czasie chrrrrrrrrapanko odwala :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 pan... i niewolnica isaura :evil_lol: Quote
Koperek Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='orpha']allegro , gratka , rozgłos , gumtree , ogloszenia.wp.pl Koperku a co mam czynic gdyby sie ktos sie zainteresował , znaczy jakie wymogi i pytania do potencjalnego kandydatka to wiem , ale co z umową i z formalnym przekazaniem ?[/quote] Rozumiem, że umowę jego masz? Tą ze schronu?? Quote
mru Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Orpha! Kasia naszemu tymczasowi zrobiła coś takiego! też chcesz? :) bo Ola rzuciła pomysł, że by się Wam przydało! [CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/szukajacy-domu-diego-inne-bidy-z-blonia-123531/"][IMG]http://i326.photobucket.com/albums/k434/mru_magda/DonDiego/u%20mnie/SDC15936.jpg[/IMG][/URL] wątek po kliknięciu w fotę [/CENTER] Quote
mru Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 jaka kolorystyka? ;) Kasia proponuje żółtą chusteczkę... Quote
orpha Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='mru']jaka kolorystyka? ;) Kasia proponuje żółtą chusteczkę...[/quote] zdecydowanie zółty z jego czarnością bedzie piekny kontrast i bedzie sie rzucalo w oczy Quote
sleepingbyday Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 żółta chusteczka i czarny napis.... Quote
orpha Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Gonia13']Witaj Anielski Czorcie:loveu:[/quote] o jak miło nowy gość :))) , witaj Gonia13 :) Quote
mru Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 hooop o świcie (jeszcze nawet nie) Czort skacze! Quote
sleepingbyday Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 cześć senior, stray druhu. ludzie, co robimy z seniorem? trzeba jakies nowe chwyty wymysleć, on musi znaleźć dom. a nie zapowiada się.... same odrobaczanie takiego liliputka :evil_lol:, to niezła kasa, nie mówiąc o jedzeniu itd. może choc jakies bazarki, co? Quote
orpha Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 własnie kurde balance wyczerpałam kase z wpłat stad i z nk :cool1: , a w srode czeka nas okulista , no i zbliza sie czas odrobaczenia i przeciwzakleszczowania towarzystwa. Ach wczoraj odkryłam mu na karku jakies cos rozpaciane , nie wiem jakas rana czy cos pękło , narazie z TZ wycielismy mu wokól futro ,zlalismy woda utleniona i jodyna a dzisiaj podrepczemy do weta co by zobaczył co zacz , w kazdym razie jak to ruszylismy to uniósł sie smród nieziemski :cool1:. Quote
orpha Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='mru']hooop o świcie (jeszcze nawet nie) Czort skacze![/quote] matko i córko Mru tTy o tej porze jestes w stanie klapac w klawiature ?? ja o 6,50 wstaje i jeszcze przez jakas godzine zastanawiam sie dlaczego nie jestem w łózku Quote
orpha Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/czarna-malenka-nana-dlaczego-nikt-jej-nie-zauwaza-ogloszenia-126019/[/URL] liknijcie jakie cudne male czarne psiejsko czarodziejsko Quote
orpha Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 to coś rozdyźdane na karku Seniora to kaszak , ktory sobie pękł - juz oczyszczony i wycisnięty kurde on ma tych kaszaków od pyty chyba , dwa mialam namierzone odrazu i pod kontrola a ten sie uchował ,ale i na niego przyszła kryska :eviltong: Quote
mru Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 orpha pogromczyni kaszaków :razz: żaden nie umknie jej uwadze wszystkie przyciśnie i wyciśnie z nich tajne informacje :cool1: [quote name='orpha']matko i córko Mru tTy o tej porze jestes w stanie klapac w klawiature ?? ja o 6,50 wstaje i jeszcze przez jakas godzine zastanawiam sie dlaczego nie jestem w łózku[/quote] ahhahaa no nie bez trudności nie wiem jak mam na imię, nie wiem w ogóle gdzie jestem ale wiem, gdzie mam dogo w przeglądarce :cool3: no a poza tym Diego i Gacek przeciągnęli mnie po podwórku w te i z powrotem (każdy w inną stronę) więc było łatwiej :eviltong: co nie oznacza, że czekając na wycięcie jajek Diego nie zasnę gdzieś w bramie błońskiej... :razz: Quote
orpha Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 heheh tak jest kaszaki bójcie się :diabloti: Quote
Koperek Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [B]orpha[/B] czemu się nie chwalisz, że Ci się rodzinka powiększy za niedługo???:cool3: Quote
Recommended Posts