Jump to content
Dogomania

CZORT z niebiańskim charakterem, a teraz OSKAR dzięki orph'ie W SWOIM DOMU!!!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

allegro , gratka , rozgłos , gumtree , ogloszenia.wp.pl

Koperku a co mam czynic gdyby sie ktos sie zainteresował , znaczy jakie wymogi i pytania do potencjalnego kandydatka to wiem , ale co z umową i z formalnym przekazaniem ?

Posted

[quote name='orpha']allegro , gratka , rozgłos , gumtree , ogloszenia.wp.pl

Koperku a co mam czynic gdyby sie ktos sie zainteresował , znaczy jakie wymogi i pytania do potencjalnego kandydatka to wiem , ale co z umową i z formalnym przekazaniem ?[/quote]
Rozumiem, że umowę jego masz? Tą ze schronu??

Posted

Orpha! Kasia naszemu tymczasowi zrobiła coś takiego!

też chcesz? :)
bo Ola rzuciła pomysł, że by się Wam przydało!

[CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/szukajacy-domu-diego-inne-bidy-z-blonia-123531/"][IMG]http://i326.photobucket.com/albums/k434/mru_magda/DonDiego/u%20mnie/SDC15936.jpg[/IMG][/URL]
wątek po kliknięciu w fotę
[/CENTER]

Posted

[quote name='mru']jaka kolorystyka? ;)
Kasia proponuje żółtą chusteczkę...[/quote]
zdecydowanie zółty z jego czarnością bedzie piekny kontrast i bedzie sie rzucalo w oczy

Posted

cześć senior, stray druhu.
ludzie, co robimy z seniorem? trzeba jakies nowe chwyty wymysleć, on musi znaleźć dom. a nie zapowiada się.... same odrobaczanie takiego liliputka :evil_lol:, to niezła kasa, nie mówiąc o jedzeniu itd. może choc jakies bazarki, co?

Posted

własnie kurde balance wyczerpałam kase z wpłat stad i z nk :cool1: , a w srode czeka nas okulista , no i zbliza sie czas odrobaczenia i przeciwzakleszczowania towarzystwa. Ach wczoraj odkryłam mu na karku jakies cos rozpaciane , nie wiem jakas rana czy cos pękło , narazie z TZ wycielismy mu wokól futro ,zlalismy woda utleniona i jodyna a dzisiaj podrepczemy do weta co by zobaczył co zacz , w kazdym razie jak to ruszylismy to uniósł sie smród nieziemski :cool1:.

Posted

[quote name='mru']hooop o świcie (jeszcze nawet nie) Czort skacze![/quote]
matko i córko Mru tTy o tej porze jestes w stanie klapac w klawiature ?? ja o 6,50 wstaje i jeszcze przez jakas godzine zastanawiam sie dlaczego nie jestem w łózku

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/czarna-malenka-nana-dlaczego-nikt-jej-nie-zauwaza-ogloszenia-126019/[/URL] liknijcie jakie cudne male czarne psiejsko czarodziejsko

Posted

to coś rozdyźdane na karku Seniora to kaszak , ktory sobie pękł - juz oczyszczony i wycisnięty
kurde on ma tych kaszaków od pyty chyba , dwa mialam namierzone odrazu i pod kontrola a ten sie uchował ,ale i na niego przyszła kryska :eviltong:

Posted

orpha pogromczyni kaszaków :razz:
żaden nie umknie jej uwadze
wszystkie przyciśnie i wyciśnie z nich tajne informacje

:cool1:

[quote name='orpha']matko i córko Mru tTy o tej porze jestes w stanie klapac w klawiature ?? ja o 6,50 wstaje i jeszcze przez jakas godzine zastanawiam sie dlaczego nie jestem w łózku[/quote]

ahhahaa no nie bez trudności
nie wiem jak mam na imię, nie wiem w ogóle gdzie jestem
ale wiem, gdzie mam dogo w przeglądarce :cool3:

no a poza tym Diego i Gacek przeciągnęli mnie po podwórku w te i z powrotem (każdy w inną stronę) więc było łatwiej :eviltong:

co nie oznacza, że czekając na wycięcie jajek Diego
nie zasnę gdzieś w bramie błońskiej... :razz: