Koperek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [B][U]Dane do wpłat finansowych, które pomogą przetrwać [/U][COLOR=red]CZORCIKOWI[/COLOR][U] w domu tymczasowym:[/U][/B] [B]Renata Sobkow [/B] [B]citibank handlowy [/B] [B]70 1030 0019 0109 8518 0169 9178[/B] Wyczeszę, porobię zdjęcia i pokażę, a na razie musi wystarczyć info zawarte poniżej: [IMG]http://www.wroclaw.mm.pl/~piotrwalasek/schronisko/sl.jpg[/IMG] [B][IMG]http://www.wroclaw.mm.pl/~piotrwalasek/schronisko/4.gif[/IMG]1266/08[/B] [B]12 lat, pies. duży. Ma za[/B][B]ć[/B][B]me na jednym oku. Jest psem bardzo czujnym. Idealny do obrony posesji. W stosunku do właściciela przyjazny i oddany. Szybko sie przywiązuje. Warto podarować mu szanse na godne życie.[/B] [CENTER][IMG]http://www.wroclaw.mm.pl/~piotrwalasek/schronisko/sl2.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
Koperek Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Wiem o nim jeszcze tyle, że przyjechał z jakiejś interwencji- prawdopodobnie z mieszkania, ponieważ był bardzo zadbany, miał wyczesaną sierść, bez kołtunów, czyściutki. Rzeczywiście ma problemy ze wzrokiem, ale za przeproszeniem Was wszystkich to jaką cholerę on wie, że jestem raz z lewej strony boksu, raz z prawej i patrzy się prosto w moje oczy??? Nie wierzę w cuda ;) Także na to jedno oczko może jak najbardziej coś widzieć :) [B]Psiak bardzo mily, wręcz przemily [/B]:)[B], jak dotknie go ręka gdziekolwiek to szybciutko obiera azymut w tą samą stronę, a w dodatku obraca się pysiem, żeby móc jak najwięcej wyciągnąć z pieszczoty. No dla mnie rewelacja! Niewidomy pies nie reaguje agresją, lękiem, czy jakimś odskakiwaniem, a jeszcze bardziej przymila się do obcej osoby [/B]:) Wiek nie zachęca- to prawda, ale czy na prawdę druga szansa mu się nie należy??? :( Tymbardziej z takim charakterkiem... Quote
GoskaGoska Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 szkoda psiaka, bo tak z ulicy to raczej nikt go nie weznie :-( Quote
magdawi Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Śliczny psiak oby szybko znalazł dom. Quote
Koperek Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='GoskaGoska']szkoda psiaka, bo tak z ulicy to raczej nikt go nie weznie :-([/quote] Dokładnie:-( Dlatego też taki tytuł... Quote
GoskaGoska Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 no wlasnie cos do ciebie piesku malo osob zaglada Quote
kikou Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 a czy wiadomo dlaczego w ogole znalazl sie w schronisku...? zgubiony? wyrzucony? umarl wlasciciel? Quote
Koperek Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Nie bardzo. Pytalam, ale to trzeba by dojść po księdze głównej, bo futrzany z interwencji tylko nie wiadomo jakiej...:roll: Mówię Wam, że jak go wyczeszę i zrobię foty to padniecie! Teraz robi ogromne wrażenie, jak już jest troszkę zaniedbany, a co dopiero jak futerko się świeci- ho ho! Quote
MartynaP Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 niestety niemam wyjscia-musze napisac tytaj: [COLOR=red][B]Koperek odezwij sie na gg[/B][/COLOR] [COLOR=red][B]bo niemoge do ciebie wyslac PM[/B][/COLOR] [COLOR=black]przy okazji psiaka slicznego podnosze :)[/COLOR] Quote
Koperek Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Jutro [B]gosik[/B] ma mi pomóc w jego wyczesaniu- na ile to się uda to sama opowie;) Quote
Koperek Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='mru']ale fajny czarcipies :eviltong:[/quote] Jakbyś go poznała osobiście to byś się zdziwiła, jaki ma zaje****y charakter!:loveu: Wygląd czarci, szczek porządny, a serce na łapie!:loveu: Nie widzi ręki, ale jak się go dotknie w jakimkolwiek miejscu to od razu swój piękny łeb odwraca w tą stronę i mizia się pyskiem po dłoni, żeby go więcej drapać!:loveu: [B]Dla mnie rewelka![/B] p.s. [B]gosikf [/B]się rozchorowała i nici z czesania- może jutro podołam samotnie... Quote
mru Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 no to świetny musi być :D wygląda mrocznie :D a kochany... ciekawe kurcze czemu do schronu trafił biedak Charly jutro powinna się ogarnąć i zaktualizować wątek "ślepków" :) Quote
Koperek Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='mru']Charly jutro powinna się ogarnąć i zaktualizować wątek "ślepków" :)[/quote] A to Ty mnie [B]mru[/B] śledzisz?!!!:mad: I dlatego tu trafiłaś detektywie!:lol::lol: Quote
mru Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 nie Ciebie :eviltong: wątek ślepaczków śledzę :D mam coś dla naszego najnowszego :roll: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121328"][IMG]http://i326.photobucket.com/albums/k434/mru_magda/Czart/sl-1-1.png[/IMG][/URL] Quote
Koperek Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Dziękuję [B]mru[/B], piękny banerek!:multi: Żeby ja takie cuda umiała robić...:roll: Zaraz sobię wstawię. Quote
orpha Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 mru podpuszczaczko :evil_lol: , juz sie tu melduje i podnosze tego cudnego diabelka Quote
mru Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 fajnie [B]orpha[/B], że wpadłaś :D :evil_lol: :loveu: [B]Koperku[/B] - no problemo! Quote
orpha Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 no musialam ,tym bardziej ze to diabelski psiak w sam raz cos dla takiej metalowej satanistki jak ja :evil_lol: Quote
orpha Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Diableski chłopaczku na dobranoc skaczesz do gory :loveu: Quote
Recommended Posts