ewa2909 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Cze Paulina.:loveu: Z kad Wy jestescie,bo park z kaczuszkami wydaje sie znajomy Quote
***Paulina*** Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='ewa2909']Cze Paulina.:loveu: Z kad Wy jestescie,bo park z kaczuszkami wydaje sie znajomy[/quote] My jesteśmy z Gniezna... A wy??? Quote
ewa2909 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 My jesteśmy z Łodzi,i mamy baardzo podobny park z dużą ilościa kaczuszek. Quote
***Paulina*** Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='ewa2909']My jesteśmy z Łodzi,i mamy baardzo podobny park z dużą ilościa kaczuszek.[/quote] Ooo... to daleko do was... Quote
ewa2909 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Szkoda.Moze maluchy by sie polubily.:loveu: Quote
***Paulina*** Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='ewa2909']Szkoda.Moze maluchy by sie polubily.:loveu:[/quote] Kati Tofika na pewno by polubiła bo ona lubi wszystkie psy... Quote
ewa2909 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='***Paulina***']Kati Tofika na pewno by polubiła bo ona lubi wszystkie psy...[/quote] TOSIU TEZ KOCHA WSZYSTKIE SIULKI.CZY TO T DUZE CZY MALUTKIE.:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='ewa2909']TOSIU TEZ KOCHA WSZYSTKIE SIULKI.CZY TO T DUZE CZY MALUTKIE.:evil_lol:[/quote] Pewnie wszystkie tam mają... Quote
***Paulina*** Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='łapeczek']czesccc co tam?[/quote] Właśnie tak mi się wydaje, że Kati coś połknęła... tylko nie wiem co... oby jej w gardle nie stanęło... Quote
łapeczek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 ojejku ;[ a maksioo ma kleszczydlo ;/ i czekamy na tate zeby mu wyciagnol ;/ ale dziwi mnie ze jest tak zimnooo a kleszcze jeszcze sa;/ Quote
***Paulina*** Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='łapeczek']ojejku ;[ a maksioo ma kleszczydlo ;/ i czekamy na tate zeby mu wyciagnol ;/ ale dziwi mnie ze jest tak zimnooo a kleszcze jeszcze sa;/[/quote] Jejku... a nic mu po tym nie będzie??? Quote
łapeczek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 nieeeeee.... naszczescie nic mu nie jest nigdy po kleszczydlach ;] mam nadzieje ze i tym razem nic nie bedzie.... Quote
***Paulina*** Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='łapeczek']nieeeeee.... naszczescie nic mu nie jest nigdy po kleszczydlach ;] mam nadzieje ze i tym razem nic nie bedzie....[/quote] Ja tam nie wiem jak z tymi kleszczami jest bo Kati nigdy nie miała i mam nadzieję że nie będzie miała... Quote
łapeczek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 to masz szczescie ;];] hehehehe my mielismy ich juz pare ;/ ale za kazdym razem wychodzily calutkie Quote
***Paulina*** Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='łapeczek']to masz szczescie ;];] hehehehe my mielismy ich juz pare ;/ ale za kazdym razem wychodzily calutkie[/quote] Aha... to dobrze że zawsze udawało wam się je wyciągnąć... Quote
C&B Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Czika miała jeden raz - ale za to , aż 4 :shake: I to w wakacje nad morzem i weterynarza szukałyśmy pierwszy jakiś debil wykręcił jedengo bez głowy i powiedział upps to ja się wezme za drugiego , ale nie pozwliłyśmy i nowego znalezłyśmy :) Tym razem się udało i teraz Czika jak nie ma tak nie ma kleszczy :) Quote
Zuza i Noddy Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Noddy miał kilka razy takie malutkie, które sie jeszcze nie wbiły i chyba jakieś 2 razy takie co już wbite były. Quote
***Paulina*** Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='Domka_Czika']Czika miała jeden raz - ale za to , aż 4 :shake: I to w wakacje nad morzem i weterynarza szukałyśmy pierwszy jakiś debil wykręcił jedengo bez głowy i powiedział upps to ja się wezme za drugiego , ale nie pozwliłyśmy i nowego znalezłyśmy :) Tym razem się udało i teraz Czika jak nie ma tak nie ma kleszczy :)[/quote] No nad morzem to pewnie trudno znaleźć jakiegoś weterynarza... [quote name='Zuza i Noddy']Noddy miał kilka razy takie malutkie, które sie jeszcze nie wbiły i chyba jakieś 2 razy takie co już wbite były.[/quote] Te co się nie wbiją to nie są groźne... Gorzej jak się wbiją pod skórę... [quote name='Kinguska']Śliczne maleństwo :)[/quote] Dziękujemy i zapraszamy częściej... Quote
***Paulina*** Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Mam do was pytanie: jak przycinać yorkowi pazurki żeby nie przyciąć za mocno i jak często??? Quote
ewa2909 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='***Paulina***']Mam do was pytanie: jak przycinać yorkowi pazurki żeby nie przyciąć za mocno i jak często???[/quote] Cze Paulinka. Najlepiej wybierz sie do wet albo do psiego fryzjera. Ja u siebie płace 5 zł i sie nie stresuje ze zrobie krzywde. :evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='ewa2909']Cze Paulinka. Najlepiej wybierz sie do wet albo do psiego fryzjera. Ja u siebie płace 5 zł i sie nie stresuje ze zrobie krzywde. :evil_lol:[/quote] Ona już miała raz przycinane przez weterynarza a teraz to jej kupiłam takie specjalne do pazurków... Ale skoro mówisz że lepiej niech ktoś obetnie kto umie to może faktycznie wybiorę się do psiego fryzjera... A uszka do 1/3 też podetnie jej fryzjer??? wiesz może ile za to zapłacę??? Quote
Recommended Posts